Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Visszatérés a görög hangulatba

Gyradiko VeresegyházGyradiko Veresegyház a térképen

Kiváló 2017. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. augusztus 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Pünkösdfürdőn lévő Gyradiko meglátogatása után fedeztük fel, hogy van Gyradiko Veresegyházán is. Mivel erre gyakrabban járunk, felkerestük ezt a helyet is. A görög hangulat teljesen adott volt, mivel szerintem volt olyan gatyarohasztó meleg, mint nyáron Görögországban, csak a tenger hiányzott...:)
Nem tudom a meleg miatt, vagy éppen főidőszakon kívül mentünk, de csak mi ketten voltunk, lehet, hogy ezért, de a pünkösdfürdői Gyradikótól eltérően itt nem kértek keresztnevet.
Nekem a kiszolgálás is kedvesebbnek, közvetlenebbnek tűnt, lehet, ennek az az oka, hogy a pünkösdfürdői hely nagyobb forgalma pörgősebbé, ezáltal személytelenebbé teszi a kiszolgálást.
Én a görögországihoz fogható meleg ellenére maradtam egy kis gyros-souvlaki vegyestálnál tzatzikivel, feleségem sajtgolyót evett fetasajtos görögsalátával, minden rendkívül finom volt, bár az embertelen hőség annyira nem volt étvágyfokozó.
Ha végre már nem lesz olyan idő, mint Afrikában, visszamegyünk, egy kellemes langyos este a teraszukon szerintem nagyon kellemes lehet.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:

Gyradiko további értékelései

2015.04.07a párjával
Kiváló
Kétszer is voltunk már itt, de második alkalommal találtam csak rá a sajtgolyóra. Sajtos gyrostálat szerettem volna, mert én imádom a sajtokat, amihez lehet eszek. Ekkor ajánlották ezt a finomságot. Mégvsosem ettem ennyire finomat. A gyros is isteni finom volt. Mindenkinek ajánlom. Alig várom,...
2014.08.07a párjával
Kiváló
Férjemmel véletlenül találtunk rá, kellemes csalódás volt. Az étel nagyon finoman, görögösen volt elkészítve, tényleg felidézte görögországi utazásunk emlékét. Az ételeket helyben sütik, kicsit várni kell, de megéri. Rendelést is felvesznek. Mi biztosan megyünk máskor is! Egy kis görög zene...
2014.04.28gyerekekkel
Kiváló
Legjobb étel és a legjobb hangulat közel s távol :). Rendszeres visszatérők vagyunk itt. Érdemes a tulajdonosokra "hallgatni" és elfogadni az ajánlásokat, mert a Gyros-on kívül (ami nagyszerű) rengeteg más étel is csodás élménnyel gazdagít.. Időnként igazi autentikus görög zenés estét is...
Népszerű szállások a környéken
Libra Hotel Veresegyház - Romantikus kikapcsolódás
Romantikus kikapcsolódás
2024.06.03-ig
Libra Hotel Veresegyház
92.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval