2026. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2026. április 6.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Medveotthon látogatásától kissé elfáradva tértünk be ide ebédelni, és kifejezetten jó választásnak bizonyult. Veresegyháza zűrös, zajos, zsúfolt stb. főutcáján áll egy kis régi parasztház, legalábbis mi annak gondoljuk, amely átalakítva, továbbépítve, ahol még a régi kutat is megőrizték, így lett egy hangulatos és színvonalas étterem. Van tágas kerthelyiségük is, de annyira azért még nem találtuk április elején jónak az időt, hogy ott együnk. Így az elegánsan, jó ízléssel kialakított belső terembe mentünk. Egyetlen asztalnál voltak csak vendégek a viszonylag kései ebédidőben, mi mégis keresgéltük, hová üljünk, ahol kevésbé lesz zavaró a kalapácsütéshez hasonló hangokkal ijesztgető és idegesítő úgynevezett háttérzene. Mindenhol az volt! De a kedves pincér, aki gondjaiba vett bennünket, első szóra intézkedett, és halkított. Az igényes kínálatban is segített eligazodni, így pisztácia morzsában sült sertésszűzet kértünk szarvasgomba olajjal és zöldfűszeres csirkemell steaket vaslapon sütve. Majd vártunk és vártunk, jó sokat az üres étteremben... Már arra gondoltam, bemegyek a konyhába segíteni, hátha akkor hamarabb jutunk ennivalóhoz. Aztán végre csak megérkeztek az ételeink, és az első finom falatok után megbocsátottuk a hosszas várakozást. Megérte! Nagyon is! És még ehhez az abszolút kedvencemmel, a belga Leffe barna sörrel is tudtak szolgálni. Egy olasz étteremben!
És mert ilyen jó volt, két nap múlva ismét hozzájuk mentünk ebédelni. Az étterem ezen az ünnep előtti délutánon félig megtelt, jöttek-mentek a vendégek. De Leffe sör ekkor már nem volt, a kifejezetten szűkös kínálatból kellett választani. Nem is értjük, miért. Közben nem a kalapácsos gépzenét, hanem a még annál is hangosabb bárzongorista műsorát kellett hallgatni... Na de, ez alkalommal, hiába, hogy több volt a vendég, hamar megérkezett az ebédünk. És egy olyan salátát kaptam a vaslapon sült csirkéhez, hogy szavakat sem találtam a dicséretéhez. Soha még ilyen finom salátát nem ettem: Körtés gorgonzola saláta karamellizált-pirított dióval és málna vinegrettel.
Voltak tehát apró hibák, de az étel a lényeg, és az nagyszerű volt mindkét alkalommal. Így én is felfelé kerekítem a megérdemelt 4,5 pontot.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Trattoria al Forno további értékelései
2025.02.02egyedül
![]()
Egész jó kis pizzázó, ahol figyelemre méltóak a pizza-pasta választékon kívüli ételek is. Kár, hogy a csapolt Pilsner Urquell nem adta a szokásos élményt. Kissé vizes volt és frissessége sem 100%. Így is jobb volt a sörök nagy részénél, de egy pohárra 990 Ft plusz fsz. díjért elvárható lenne a...
2022.04.03a párjával
![]()
Sajnos az étlapon hirdetett pármai sonka csak az árban mutatkozott meg a pizzákon sima gépsonka volt. Sajt is csak nyomokban, íztelen nagyon messze van egy igazi olasz pizzától. Nem ajánlom senkinek!
2019.01.17gyerekekkel
![]()
Kedves és gyors rendelésfelvétel, kissé lassú kivitelezés. Jó ízű étel, árak középen Veresen. Hangulatos enteriőr és gyermekbarát. Ajánlott.
82.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől ellátás nélkül
Royal Club Hotel Visegrád