Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Legközelebb továbbsétálunk......

Barna Party Kisvendéglő VerőceBarna Party Kisvendéglő Verőce a térképen

Átlagos 2015. áprilisban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2015. április 13.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Hát, van még mit fejlődni.Tegnapi napon jártunk ott, és az alábbi, nem túl hízelgő véleményt tudom adni az étteremről. Az egységben velünk együtt nem volt érkezésünkkor összesen 15 vendég. Erre a körülbelül becsült vendégszámra ha jól számoltam, legalább 3 pincér volt foglalkoztat. Ehhez képest az első 5 percben semmi nem történt.Utána odajött a (feltehetően) italpincér, aki felvette a rendelésünket, ami 2 szénsavas üdítőből és egy ásványvízből állt.Ezt a rendelést a felvételt követően 25 perc múlva sikerült kihozniuk.A következő meglepetés akkor ért, amikor feleségem jelezte, hogy savanyú a Cola, amit kért : ránézve az üveg nyakára, kiderült, hogy lassan 1 hónapja lejárt terméket sikerült szervírozniuk.Ami igazán megdöbbentő volt, az az, hogy a Hölgy, aki kihozta, és akinek természetesen visszavittem az üditőt, képtelen volt egy "bocsánat, elnézést, kérem ne haragudjanak" szavakból álló mondatot kipréselni magából.Ehelyett a magyarázat annyi volt, hogy "biztosan hátulról húztam elő az üveget". Már elnézést, de rohadtul nem érdekel, honnan kotorta elő : ha romlott, akkor romlott, bárhonnan származzon is.Kicserélte természetesen, ha nem tette volna, a következő lépésem a vásárlók könyve lett volna. Ezek után némi kétkedéssel vártuk az időközben nagy nehezen megrendelt ételeket, azok vajon honnan lettek előhúzva.Összevissza az ételekre, italokra kicsivel több, mint 1 órát vártunk, ezzel szemben a fizetőpincér jelzésünkre 2 percen belül ott termett. Milyen érdekes, nem? Mivel a pincérnek esze ágában sem volt megtudakolni, rendben volt-e az étel, akkor megteszem itt és most, hogy véleményt alkotok : ehető, de felejthető az egész. Kávét nem mertem kérni, pedig nagyon szeretem. Szerintem legközelebb ez a hely kimarad.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Gyenge

Barna Party Kisvendéglő további értékelései

2023.10.02a párjával
Kiváló
Nagyon szép kilátás, jó kaják. A dunapart sétálásra, illetve furdésre is alkalmas a duna. Innen gyönyörű kilátás nyílik a túlsó partra. A duna vize kicsit hideg és hírtelen mélyül.
2023.07.09a párjával
Kiváló
Itt jártunk a párommal esküvői vacsorán ,kedvesek udvariasak a felszolgálók, a vacsora kiváló volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek s bízom benne hogy még járunk ott a párommal máskor is.
2023.05.01a párjával
Kiváló
Közvetlenül a Duna partján! Ennek nagyon rossznak kellene lenni, hogy ne tessen. De nem, hanem nagyon jó! Vasárnap 12 előtt nem sokkal, még éppen a csúcs előtt, találtunk egy jó asztalt a teraszon. Gyorsan felvették a rendelést, hamar ki is hozták. És minden nagyon finom volt. Bővebben: rántott...
Népszerű szállások a környéken
Harangvirág 36 Vendégházak Kismaros - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.04.01-ig
Harangvirág 36 Vendégházak Kismaros
78.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től ellátás nélkül
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval