Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Egy kis olaszos hangulat

Villa Rigo Panzió VerpelétVilla Rigo Panzió Verpelét a térképen

Kiváló 2017. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. április 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Már 2x voltunk itt a párommal, mindkét alkalommal nagyon elégedettek voltunk. A szobák tágasak, tiszták, jól felszereltek, kényelmesek az ágyak. Az udvar és a terasz rendezett, ápolt, tiszta. A kert végében a kis tó és a vadetető csodaszép.
A wellness nem nagy, ám mivel sosem csúcsidőben voltunk, nem is kellett 1 percet sem várni senkire, semmire. Egyébként a wellness is mindig tökéletesen tiszta, szagmentes.
A villa a falu szélén van, egy csendes kis utcában (GPS nem a legjobb úton visz oda, ezért a recepción is elnézést kértek, jobb a táblákat figyelni és aszerint odamenni)
Családi hangulat uralkodik, itt mindenki mindenes, a recepciós takarít, főz, felszolgál. Amikor az olasz tulaj ott van, akkor ő is takarít, wellness-t pucol, stb. És főz is, természetesen olasz jellegű kajákat. Állandóan mosolyog, mindig jókedvű :) Ha nincs ott a recepciós lány - aki tolmácsolna -, néhány szót ő is megért : sör, bor, kávé, wellness, stb :)
Máskor a hölgy alkalmazott főzött nekünk, ő inkább magyarosabb szájízzel, tőle kaptunk pl finom húslevest. Mindig megkérdezik reggel, hogy "ez és ez" lesz ma a menü, megfelel-e nekünk?
Tehát a főétkezésekre nem volt panaszunk, és a reggeli is bőséges, van választék.
Idén is szeretnénk menni. Csendre, nyugalomra vágyóknak, illetve akik szívesen gyógyfürdőznének (közel van Demjén és Eger/Egerszalók is), de nem akarnak nagy nyüzsgést a szálláson, valamint jobb ár/érték arányt keresnek mint pl Egerben, azoknak nagyon ajánlom a helyet.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Villa Rigo Panzió további értékelései

2017.08.28a párjával
Kiváló
Először is kezdeném a tisztasággal: sokadik hely volt a héten, ahol megszálltunk, de ez volt az egyetlen ahol valóban tisztaság fogadott az utolsó négyzetcentiméteren is. Végre egy ágy, ami kényelmes és nem rugókat érez az ember az oldalában, szóval az is kifogástalan volt és kellemes meglepetés....
2017.05.15egyedül
Kiváló
Csendes falusi környezetben, közel Egerhez, családias hangulat. Azbap éppen esküvői rendezvény volt a villában, ennek ellenére semmi sem zavarta a nyugalmamat. Ár érték aránya megfelelő. A faluban nincs vendéglő, ami nagyon hiányzott.
2016.05.10a párjával
A Panzió szép helyen van, ideális kiindulópont mind Eger, mind a környék látnivalóinak megtekintéséhez, ha autóval érkezik a vendég. Apartman részen voltunk, tisztaság jellemezte a szobát és a Panzió területét is. A kert végében gyönyörű rész van kialakítva és bár az más magánterülete, nagyon...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Halháza Vendégház Sirok - Szállás önellátással
Szállás önellátással
2024.12.23-ig
Halháza Vendégház Sirok
48.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
139.476 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval