Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Minden összhangban

Fenyőharaszt Kastélyszálló étterme VersegFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg a térképen

Kiváló 2019. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2019. október 10.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Hatvantól közelében fekvő kastélyszálló étterme, közkedvelt esküvői helyszín, de telenként disznóvágásokat is szoktak szervezni, azoknak a városiaknak, akiknek amúgy nem lenne lehetőségük megtapasztalni ezt a régi hagyományt.
Az étterem hangulatos, elegáns, de nem piperkőc, szép a virágdíszítés. A terasz is kellemes, ahol kemence és kerti grill-barbecue is található. A környezet nagyon szép zöld, friss, jó levegő van.
A nagyobb rendezvényekre előre egyeztetett menüt kínálnak, a szállóvendégek választhatnak, hogy milyen étkezési ellátást kérnek (csak reggeli, félpanzió vagy teljes panzió).
Az á l carte étlap elég rövid, 3 leves, tucatnyi főétel, köretek, savanyúságok hozzá, 3 desszert. Levesek 800-1200 Ft között, desszertek éppen ezres alatt, főételek döntően 2000 Ft környékén, de a körettel együtt inkább 2500 Ft-tal lehet kalkulálni. A kedves, szívélyes pincér hölgy előre jelezte, hogy nem minden étlapon szereplő étel érhető el, mivel aznap egy nagyobb szabású esküvőre készülődtek. A konyha alapvetően magyaros, némi vadétel is van, de inkább könnyedebb, lazább ételeket kínálnak.
Az étterem mellett található a játszótér, így amíg az ételekre várakoznak a családok, a gyerekek sem unatkoznak.
A tejszínes-tárkonyos vadragu leves gombával kifejezetten jó indítás, sűrű, tartalmas, klassz a fűszerezés, és külön pozitívum, hogy nincs elsózva, mint sok másik étteremben. A desszertek közül sajnos a mákparfé nem volt, így kiegyeztünk egy somlóiban, ami csinos csatos üvegben érkezett, a tejszínhab pluszban került a tetejére (negatívum, hogy nem helyben készült, hanem bolti spray, készáru, a rácsorgatott csokiöntet szintén).
Összességében a konyhára 4 pontot tudok megajánlani, de az össz-élmény, a hangulat, a kiszolgálás, a környezet és az ár-érték arány alapján nálam ez ötös. Nem nagy, nem csillagos, de ötös.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (25)
Fenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - Étel/italFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - Étel/italFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - Étel/italFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - Étel/italFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - Étel/italFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - Külső képFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - Külső képFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - Külső képFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - Külső képFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - Külső képFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - Külső képFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - EgyébFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - BelsőFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - BelsőFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - BelsőFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - BelsőFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - Étlap/itallapFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - Étlap/itallapFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - Étlap/itallapFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - Külső képFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - BelsőFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - BelsőFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - Külső képFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - Külső képFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - Külső kép

Fenyőharaszt Kastélyszálló étterme további értékelései

2023.12.21barátokkal
Ez az étterem, a szállodával együtt disznótoros ebédre-vacsorára specializálta magát, de kis társaságunk inkább egy késői ebédre jött ide, disznóvágás nélkül. Mivel az attrakcióhoz csak délutántól vártak vendégeket, rajtunk kívül senki nem volt az étteremben. Egy társaság csak jóval később...
2022.11.17a párjával
Kiváló
Disznóvágás programon vettünk részt, ezért az étterem és konyha egy külön értékelést érdemel. A program jól szervezett volt, az étterem csapata nagyon jó hangulatot teremtett. Már érkezéskor friss-meleg házi pogácsával kínáltak. A disznóvágás napján a hurka, kolbász, friss töpörtyű és...
2017.12.19a párjával
Kiváló
Mi a férjemmel az idén voltunk először Fenyőharaszton disznóvágáson, de biztos nem utoljára. Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet azt sem tudta hogyan kedveskedjen nekünk a fogadtatás is pazar volt. Végre úgy voltunk torban, hogy nem dolgoztuk "halálra" magunkat.Az ételek finomak...
Népszerű szállások a környéken
Teleki-Degenfeld Kastélyszálló Szirák - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Teleki-Degenfeld Kastélyszálló Szirák
183.981 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - Felejthetetlen pillanatok
Felejthetetlen pillanatok
2026.04.20-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
60.435 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval