Fenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg

az 1 versegi étterem közül
Hely jellege
étterem
Fenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg
Fenyőharaszt Kastélyszálló étterme VersegFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg
33 fotó

3,5Kiszolgálás
3,8Hangulat
4,3Ár / érték
3,8Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Teleki-Degenfeld Kastélyszálló Szirák - Napi árak reggelis ellátással
2024.12.20-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
Kérd ajánlatunkat!

Fenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg vélemények

Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 44 városban járt márFelfedező - 112 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat7 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 159 feltöltött kép
Kiváló 2022. november 17.a párjával járt itt
Disznóvágás programon vettünk részt, ezért az étterem és konyha egy külön értékelést érdemel. A program jól szervezett volt, az étterem csapata nagyon jó hangulatot teremtett. Már érkezéskor friss-meleg házi pogácsával kínáltak.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 262 városban járt márFelfedező - 3223 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 91513 feltöltött kép
Kiváló 2019. október 10.barátokkal járt itt
Hatvantól közelében fekvő kastélyszálló étterme, közkedvelt esküvői helyszín, de telenként disznóvágásokat is szoktak szervezni, azoknak a városiaknak, akiknek amúgy nem lenne lehetőségük megtapasztalni ezt a régi hagyományt. Az étterem hangulatos, elegáns, de nem piperkőc, szép a virágdíszítés.
Fenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - Étel/italFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - BelsőFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - BelsőFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - Étlap/itallapFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - Étlap/itallapFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - Étlap/itallapFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - Külső képFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - BelsőFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - BelsőFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - Külső képFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - Külső képFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - BelsőFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - BelsőFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - EgyébFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - Étel/italFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - Étel/italFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - Étel/italFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - Étel/italFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - Külső képFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - Külső képFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - Külső képFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - Külső képFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - Külső képFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - Külső képFenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg - Külső kép
Még több kép (22 db) >>
Kiváló 2017. december 19.a párjával járt itt
Mi a férjemmel az idén voltunk először Fenyőharaszton disznóvágáson, de biztos nem utoljára. Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet azt sem tudta hogyan kedveskedjen nekünk a fogadtatás is pazar volt. Végre úgy voltunk torban, hogy nem dolgoztuk "halálra" magunkat. Az ételek finomak voltak és bőséges a választék. A cigányzenészek csak emelték az amúgy is kitűnő hangulatot.
Szörnyű 2014. április 27.a párjával járt itt
Kedves Leendő Párok, vendégek! Szerettük volna itt tartani az esküvőnket, azonban olyan gondokkal kellett szembesülnünk a nyílt napon, amelyekre nem számítottunk. A kóstoló során a rendelt menüsorunk íze, kinézete és minősége szinten aluli volt. Nincsenek magas elvárásaink és válogatósak sem vagyunk, mégis az étel elfogadhatatlannak bizonyult.
2013. július 16.gyerekekkel járt itt
2012-ben töltöttünk itt 3 napot/ 2 éjszakát családdal. Az épület nagyon szép, de a szobákra lassan újabb felújítás ráférne. Kicsit dohos szag van mindenhol, de ez persze a vastag falak miatt is lehet. Viszont nagyon csöndes és tágas. A recepciós hölgy elbűvölően kedves, több személyzet alig van. Az ételek finomak.
Fenyőharaszt Kastélyszálló étterme Verseg a térképen
2174 VersegFenyőharaszt u. 1.
06 20 442 2142
Szolgáltatások
• ingyenes WIFI • kerthelyiség • légkondícionált helyiség • vegetáriánus ételválaszték • billiárd, darts • csocsó • csoportokat szívesen fogad • étel elvitelre • fix áras • kisállat bevihető • koktélok • parkolási lehetőség • reggelizési lehetőség • rendezvényhelyszín • szabadtéri • széles borválaszték • zártkörű rendezvény lehetősége
Nyitva tartás
H-V