Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kiváló hely, jó sütik, kedves kiszolgálás - kár, hogy a sörminőség nem foglalkoztatja a tulajdonosokat

Füge Fagyiudvar & Kávézó VeszprémFüge Fagyiudvar & Kávézó Veszprém a térképen

Kiváló 2022. decemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. augusztus 9.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Füge egyedi hangulatú, színvonalas fagylaltozó. A honlapról megtudhatjuk, hogy a hely négy fiatal, Dobos Márton, tapasztalt vendéglátós, felesége, Penovác Anna és Hakkal Zsófia cukrászmesterek, valamint Tremmer Roland közös projektje. Egy olyan közösségi tér létrehozása volt a szándékunk, amely a munkába igyekvőket szendvicsekkel, üdítőkkel kínálja, otthont ad a régiónk művészeinek, irodalmi esteknek, kiállításoknak, gyerekprogramokat szervez kisgyermekes családoknak, és mindenkit nagy szeretettel vár a fagylalt- és süteménykülönlegességeivel. írja Dobos Márton a bemutatkozó sorok között. 2023 nyarán nyitottak egy második egységet is Füge liget néven a Kálváriadomb mellett. A beltérben sok zöld növény szemgyönyörködtető elrendezésben, a boltíves plafon tégláit fehérre meszelték, a falakon képzőművészek alkotásai.
A fagylaltok mellett kiváló kézműves sütemények, pogácsák, szendvicsek és péksütemények várják a vendéget. Kínálnak kávékat, ipari és minőségi üdítőket, házi szörpöket és limonádékat, Peroni és Pilsner Urquell sört, néhány minőségi magyar bort, valamint töményitalokat is. Minőségi sör nincs.
Mi decemberben jártunk náluk, a fagylaltkészítés akkor szünetelt, ettünk viszont egy remekbe szabott mákos beiglit, valamint kiemelkedő pisztáciás süteményt. Nem könnyű választani, mert a pultban sorakozó minden sütemény csábító. Egy kisszériás száz százalékos magyar almalevet ittunk mellé.
A kiszolgálás kedves, udvarias, szívélyes, az árak értékarányosak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (12)
Füge Fagyiudvar & Kávézó Veszprém - EgyébFüge Fagyiudvar & Kávézó Veszprém - EgyébFüge Fagyiudvar & Kávézó Veszprém - EgyébFüge Fagyiudvar & Kávézó Veszprém - EgyébFüge Fagyiudvar & Kávézó Veszprém - EgyébFüge Fagyiudvar & Kávézó Veszprém - EgyébFüge Fagyiudvar & Kávézó Veszprém - EgyébFüge Fagyiudvar & Kávézó Veszprém - EgyébFüge Fagyiudvar & Kávézó Veszprém - EgyébFüge Fagyiudvar & Kávézó Veszprém - EgyébFüge Fagyiudvar & Kávézó Veszprém - EgyébFüge Fagyiudvar & Kávézó Veszprém - Egyéb

Füge Fagyiudvar & Kávézó további értékelései

2022.08.05gyerekekkel
Kiváló
Ősszel jártunk itt,nem volt kérdés,hogy most is ide jövünk. Nagyon hangulatos hely,finom sütikkel és kávéval. Egyetlen negatívum,hogy a fagyit és a lávét külön lehet csak fizetni.
Népszerű szállások a környéken
Hotel Historia Malomkert Veszprém - Augusztus 20.
Augusztus 20.
08.15-20.
Hotel Historia Malomkert Veszprém
51.900 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Aura Hotel Balatonfüred - Last minute ajánlat
Last minute ajánlat
2024.12.20-ig
Aura Hotel Balatonfüred
46.665 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval