Lucerna77: Óriási választék, óriási ételadagok jó áron - Kebab Bár Veszprém

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Wellness >>  |  Pünkösd >>  |  Balaton >>  |  Nyaralás >>

Kebab Bár Veszprém értékelése
33. helyezett a 81 veszprémi étterem közül

Értékelést írta:
22 szállásértékelés 21 városban járt
10 étteremértékelés 16 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Óriási választék, óriási ételadagok jó áron

2017. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. március 29.
A Kebab Bárnak nagyon nagy a forgalma, ezért mindig minden friss. A választék óriási, rengetegféle kebab, hamburger, pizza és más meleg étel közül lehet választani. A desszertjeik is jók, és Veszprémben ők kínálnak mindent a legkedvezőbb árakon. Ráadásul az adagok hatalmasak.
A pincérek közvetlenek, és ha éppen nem hiányzik egy szakács, ahogy az előző kommentben írták, akkor bizony elég gyors a kiszolgálás. Mindenkinek jó szívvel ajánlom.

Ennyire tetszett: Kiváló
Ételek / Italok: Kiváló
Kiszolgálás: Kiváló
Hangulat: Kiváló
Ár / érték arány: Kiváló
Tisztaság: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Lucerna77 felhasználót?    Igen

Cím
8200 Veszprém
Görgey Artúr u. 1.

Az étterem legutóbbi értékelései

2020. október 18.
A leves hideg volt, és a hasáb felmelegített. Vannak jó ételek, de minőségben leromlott a hely. Sajnálom, mert régebben szívesen jártunk oda, így soha többet. Ezért az árért vannak sokkal jobb éttermek is a városban.

2019. december 2.
Környéken járva,előre eltervezve,gondoltuk beszaladunk egy óra alatt megebédelünk és még marad fél óránk soppingolni is.Másfél órát töltöttünk az étteremben, ebből 15 perc alatt kellett elfogyasztanunk a zóna adagos ételt. Utánunk érkezők nemcsak hogy előbb megkapták, de még meg is ették mire mi...