Lucerna77 étterem értékelései

Értékelései
22
21
10
16
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Lucerna77 értékeléseit!

Olvasd el Lucerna77 étterem értékeléseit!

Tóparti étterem -

Grill & Cocktails Tata Tata

2020. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 26.
Nagyon romantikus helyen van az étterem, közvetlenül az Öreg tó partján, nyáron érdemes a teraszok egyikét választani, így az ebéd/vacsora elfogyasztása közben a tó szépségében gyönyörködni. A teraszokon minden asztal fölött napernyő van. Mi tegnap libacombot ettünk, fantasztikusan finom volt, ropogós. Jó az étel és italválaszték is.
Megosztom
Romantikus tóparti ebéd -

Tóparti Halászcsárda Tata

2020. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 19.
Nem csak a menüválaszték jó, hanem az ételek minősége is nagyon kiváló. Finom, ízletes és bőséges ebédet fogyasztottunk itt. A pincér kedvessége, figyelmessége is dicséretes. Ráadásul a tóparton van,a csárda elhelyezkedése is kitűnő, jobb nem is lehetne. Minden szempontból tökéletes. Ha Tatán járunk, újból itt fogunk ebédelni, mindenkinek ajánlom.
Megosztom
Patakpart sütizés, kávézás -

Historia Kert Kávéház & Borbár Veszprém

2016. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. március 29.
Ez az a hely, amit mindenkinek ki kell próbálni, aki nyáron érkezik Veszprémbe, mert sajnos csak akkor üzemel. Életem legfinomabb somlói kockáját ettem itt. Gyerekkel is érdemes ide jönni, mert van kinti játék házikó és más játékok is és mindez a szabadban. Kellemes, meghitt, romantikus hely, nagyszerű kilátással,különleges ital és ételválasztékkal, mindenkinek ajánlom.
Megosztom
2017. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. március 29.
Nagyon jól főznek, ilyen finom ételeket kevés helyen lehet enni. A személyzet rendkívül kedve, szuper a terasz is, nyáron gyakran járunk ide. A benti terem nem túl nagy, a pincében van egy nagyon hosszú szűk terem. A választék is elég jó és minden rendkívül finom, ha nagy lenne a hely, ez az étterem tarolna. Persze így is folyton tele van.
Megosztom
Átlagos ételek, kedves kiszolgálás -

Fekete Bors Étterem Veszprém

2016. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. március 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Viszonylag kicsi, nem nagy befogadóképességű helyről van szó. Elég jó volt minden, amit ettünk és a felszolgáló hölgy nagyon kedves volt, azonban a konyha szellőztetése nincs megfelelő módon megoldva, eléggé ellepett a kajaszag, lehetett utána rögtön hajat mosni. Ezt leszámítva nem rossz hely.
Megosztom
Óriási választék, óriási ételadagok jó áron -

Kebab Bár Veszprém

2017. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. március 29.
A Kebab Bárnak nagyon nagy a forgalma, ezért mindig minden friss. A választék óriási, rengetegféle kebab, hamburger, pizza és más meleg étel közül lehet választani. A desszertjeik is jók, és Veszprémben ők kínálnak mindent a legkedvezőbb árakon. Ráadásul az adagok hatalmasak. A pincérek közvetlenek, és ha éppen nem hiányzik egy szakács, ahogy az előző kommentben írták, akkor bizony elég gyors a kiszolgálás.
Megosztom
Tóparti elegancia.. -

Borcsa Étterem Balatonfüred

2016. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. november 14.
Egész évben nyitva tartó étterem. Közvetlen Balaton parti elhelyezkedéssel, tágas kellemes remek hely, nem lehet megunni. Óriási a választék, így mindenki megtalálja a kedvencét az étlapon. A pincérek nagyon kedvesek, a kiszolgálás rendkívül gyors, hangulatos élőzene van, csak ajánlani tudom.
Megosztom
Hangulatos büfé a kemping mellett -

Ételbárka Visegrád

2016. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. november 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon szimpatikus hely, nagy ételválasztékkal, és minden nagyon olcsó. A gyerekek élvezték, hogy olyan az egész, mint egy igazi hajó. Nagy képernyős TV van, kedves a személyzet, minden nagyon szuper. Nem egy luxus étteremnek kell elképzelni, hanem inkább olyan hangulata van, mint a strandbüféknek.
Megosztom
Vissza a múltba.. -

Udvarház Étterem Bánd

2015. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. november 18.
Nagyon régies, az épület felújításra szorul. Belül az étteremben a földön murva van. Magas sarkú cipő nem ajánlott! Jó lenne, ha legalább letérköveznék, vagy lejárólapoznák. Ezenkívül nagyon sötét, nincsenek ablakok. Ugyanakkor a főztjük kiváló, nagyon-nagyon finom, isteni. Az udvaron mindenféle állat van, gyerekeknek érdekes program megnézegetni őket.
Megosztom
Profi kiszolgálás, széles választék -

Fejesvölgy Étterem Veszprém

2014. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon jól főznek, figyelmesek, kedvesek. A pincérek igazi profik. Jó az ételválaszték, rengeteg féle szárnyas és hal is van az étlapon.
A hely nem a legfrekventáltabb, de ezenkívül csakis pozitívumokat mondhatok róluk. Aki egyszer betéved, az nagy eséllyel lesz törzsvendég.
SZÉP-kártya elfogadóhely.
Mindenkinek ajánlom!
Megosztom


TérképX