Mikor utazol?

5Ár / érték
4,5Kényelem
4,5Szolgáltatás
4,5Étkezés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Őszi kikapcsolódás
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
Ambient Hotel Sikonda - Előrefizetési kedvezmény félpanzióval
Ambient Hotel Sikonda
Corso Hotel Pécs - Szilveszter
Corso Hotel Pécs

Jackfall Fogadó és Apartman Villány vélemények

2026. augusztus 1.a párjával járt itt
Nem Villány, hanem Kisjakabfalva. Villánytól kb. 2-3 km. Kellemes, modern kétszemélyes, "szállodai jellegű" szobát kaptunk fürdő/WC-vel. A szobák egy udvarról nyíló új jellegű, de régi sváb építészeti stílusú tornácos házban vannak. Elég sok szoba van. Egy éjszakát jól lehetett aludni. Egy kis TV és egy picurka hűtőszekrény is van a szobában.
Kiváló 2016. június 4.gyerekekkel járt itt
Csakis pozitív hangnemben lehet nyilatkozni a helyről. A szállás kifogástalan, többféle lehetőség közül lehet választani. Az ételek pazarok, friss alapanyagól készülnek a vendég kívánsága szerint. Számtalan program közül lehet választani a környéken, a szállásadók készségesen segítenek. Bátran ajánlom mindenkinek.
Jackfall Fogadó és Apartman Villány - Külső képJackfall Fogadó és Apartman Villány - Környék