Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A személyzet inkább hallgat...

Don Vito Pizzéria & Étterem VisegrádDon Vito Pizzéria & Étterem Visegrád a térképen

Szörnyű 2018. októberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. október 15.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Október 14.- én jártunk ezen a helyen. Amint beléptünk a személyzet sokat mondóan hallgatott, sőt úgy tettek, mintha észre sem vettek volna minket. Értettük a jelzést és mi sem nagyon kérdezősködtünk. Valahogy úgy hozta a sors, hogy a tanácstalan ténfergésünk miatt mégis csak a személyzet útjába kerültünk. De alkalmazkodva a bizarr helyzethez és a szúrós (rossz helyen vagy pupák) tekintet miatt, kissé bizonytalan léptekkel, szemlesütve félreálltunk a foltos kötényes lány útjából. Csak néhány másodperce voltunk az étteremben, gondoltuk felteszünk valakinek a helyiek közül egy kérdést azzal kapcsolatban, hogy esetleg tudunk e itt ebédelni. Közben egy másik lány (pincér) is jött, persze neki is véletlenül az útjába voltunk, de azért megkérdeztük.
Hátat fordított, motyogott és elment.
Így aztán szerencsére nem itt ebédeltünk.
Túl sok a turista Visegrádon- hosszúra nyúlt a vénasszonyok nyara. Régebben ettünk itt jót, sőt esti koncertre is elugrottunk ide. De többet nem jövünk!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kiszolgálás:Szörnyű

Don Vito Pizzéria & Étterem további értékelései

2023.09.15a párjával
Férjemmel 15 éve rendszeresen látogatjuk a Don Vito Pizzériát Visegrádon. Szeretjük ezt a helyet. Nyáron ki lehet ülni az utcára, bámészkodni, télen bebújni a méretes sarok bőrülésekre. Mindig pizzát kérünk. Legutóbb is azt ettünk, magyarosat, amin most nem volt pepperoni. Kértünk hozzá egy kis...
2023.02.12a párjával
Kiváló
Hangulatos hely, jó kiszolgálás, bár egy kicsit sokat kellett várni a kajára, de megérte. Szerintem a főétel bőséges, finom. A személyzet barátságos, kedves.
2022.01.05a párjával
Gyenge
A megrendelt ételekkel teljesen elégedettek voltunk (szűzérme és tarja). A felszolgáló a rendelés felvétele után többet nem kérdezte, hogy szeretnénk e még esetleg valamit. A leveses kanál és a villa is rászáradt ételmaradékos volt. A kötelező 10%-os tip sem volt látható helyen feltüntetve, csak...
Népszerű szállások a környéken
Patak Park Hotel Visegrád - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.02.01-ig
Patak Park Hotel Visegrád
31.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Tavaszi kedvezményes ajánlat
Tavaszi kedvezményes ajánlat
2024.06.15-ig
Hotel Visegrád
96.048 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval