Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Vadételek erdei hangulatban

Ördögmalom Erdei Étterem VisegrádÖrdögmalom Erdei Étterem Visegrád a térképen

Kiváló 2021. októberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2022. augusztus 16.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Megérkezvén Visegrádra még nem lehetett elfoglalni a szobánkat a szálláson, így a közeli erdő felé vettük gyalogosan az irányt, elsétáltunk az Apátkóti-völgyben az Ördögmalom vízesésig. A játszótér mellett láttuk meg az éttermet, ahová már akkor is szívesen betértünk volna, de akkora tömeg volt, hogy tele volt minden asztal a benti részben és a teraszokon is, és még további emberek álltak sorba a felszabaduló asztalokra várva. Igaz, ez ünnepnapon volt, de nem nyáron, hanem már ősszel. Később visszatértünk két nappal később, akkor is volt jó pár vendég, de kényelmesen tudtunk még választani is az asztalok közül.
Az erdei étterem, ahogy neve is mutatja mesés erdei környezetben, fákkal körülvett kis erdei lak, vadászház benyomását kelti, mögötte található egy kis vadaspark is.
A fa a meghatározó építő anyag, valamint dekorációs eszköz, a berendezési tárgyak alkotó anyaga az étteremben. A falat számtalan agancs és állatprém díszíti. Az étlap hal- és vadételekben erős, ezen kívül magyaros konyhát visznek. Nagy adagokat készítenek, kiadós tálakat, jó fűszerezéssel, amúgy hagyományos elkészítéssel és tálalással.
Ettünk egy tárkonyos vadragu levest (1250 Ft) és egy gulyást (1200 Ft), majd ketten egy főételt, vaddisznó pörköltet galuskával (3350 Ft), csemege uborkával (400 Ft). Szerintem nagyon korrekt, kedvező az árazás.
Az ételekből lehet kis adagot is kérni (70%-os áron), szerintem megfontolandó.
Az 5 dl-es áfonyalé 550 Ft, az 5 dl-es Dreher 450 Ft, ilyet se nagyon tapasztaltunk, hogy az üdítő drágább, mint a sör, de itt ez volt a helyzet. A Czimeres kajszibarack pálinka 4 cl 1200 Ft volt (átlagos, nem átütő minőség). Az ételekre kellett várni, de nem túlságosan sokat.
A 10% kötelező szervizdíjat sem éreztük itt túlzónak vagy indokolatlannak.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (32)
Ördögmalom Erdei Étterem Visegrád - EgyébÖrdögmalom Erdei Étterem Visegrád - EgyébÖrdögmalom Erdei Étterem Visegrád - EgyébÖrdögmalom Erdei Étterem Visegrád - EgyébÖrdögmalom Erdei Étterem Visegrád - EgyébÖrdögmalom Erdei Étterem Visegrád - EgyébÖrdögmalom Erdei Étterem Visegrád - EgyébÖrdögmalom Erdei Étterem Visegrád - EgyébÖrdögmalom Erdei Étterem Visegrád - EgyébÖrdögmalom Erdei Étterem Visegrád - EgyébÖrdögmalom Erdei Étterem Visegrád - EgyébÖrdögmalom Erdei Étterem Visegrád - EgyébÖrdögmalom Erdei Étterem Visegrád - EgyébÖrdögmalom Erdei Étterem Visegrád - EgyébÖrdögmalom Erdei Étterem Visegrád - EgyébÖrdögmalom Erdei Étterem Visegrád - EgyébÖrdögmalom Erdei Étterem Visegrád - EgyébÖrdögmalom Erdei Étterem Visegrád - EgyébÖrdögmalom Erdei Étterem Visegrád - EgyébÖrdögmalom Erdei Étterem Visegrád - EgyébÖrdögmalom Erdei Étterem Visegrád - EgyébÖrdögmalom Erdei Étterem Visegrád - EgyébÖrdögmalom Erdei Étterem Visegrád - EgyébÖrdögmalom Erdei Étterem Visegrád - EgyébÖrdögmalom Erdei Étterem Visegrád - EgyébÖrdögmalom Erdei Étterem Visegrád - EgyébÖrdögmalom Erdei Étterem Visegrád - EgyébÖrdögmalom Erdei Étterem Visegrád - EgyébÖrdögmalom Erdei Étterem Visegrád - EgyébÖrdögmalom Erdei Étterem Visegrád - EgyébÖrdögmalom Erdei Étterem Visegrád - EgyébÖrdögmalom Erdei Étterem Visegrád - Egyéb

Ördögmalom Erdei Étterem további értékelései

2022.06.06családjával
Gyenge
Még a vírus előtt voltunk itt. Tárkonyos ragulevest, hagymakrém levest,és Sült szarvas burgonyakrokettel ettünk. Akkor kiváló ízletes volt. Mai nap ugyanezt fogyasztottuk. Hatalmas csalódás volt semmi íze nem volt egyik ételnek sem.Nem ajánlom senkinek én sem térek vissza többé.
2021.09.08egyedül
Az étterem szép helyen van az étel amit ettem finom volt és megfelelően volt elkészítve! Viszont a végén mikor a fizetésre került a sor észrevettem, hogy 400Ft-al többet számoltak mint ami az étlapon szerepelt! Azt a választ kaptam, hogy szervízdíjat számoltak hozzá, viszont erről nem...
2019.07.02a párjával
Kiváló
Egy kis séta az erdőben. Csobogó patak, ficánkoló halacskák a tóban. Ügyetlenkedő pecások, vergődő pisztrángok a damilon. Mire az étteremhez érünk kellemesen elfáradunk. Hűsölünk a környezetbe símúló padokon az asztaloknál. Gyorsan kiszolgálnak. A pisztráng olyan finom mint tavaly, meg tavaly...
Népszerű szállások a környéken
Patak Park Hotel Visegrád - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.02.01-ig
Patak Park Hotel Visegrád
37.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval