2014. áprilisban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2014. május 3.Ajánlom a helyet másoknak is!
Az egynapos wellness-szel egybekötött Sunday Brunch programon vettünk részt barátnőmmel, így szobákról nem tudok nyilatkozni, ezen kívül azonban mindennel nagyon elégedettek voltunk. A kinti medencés rész atmoszférája, az erdő közelsége, a csodálatos Dunakanyar látványa, a víz közelsége annyira relaxáló, nyugtató, hogy a nap végén úgy éreztük magunkat, mintha egy hetet pihentünk volna a legnagyobb nyugalomban. A gyógynövényes szauna volt a kedvencünk, többször is bementünk. Az ebéd, azaz maga a Sunday Brunch is kiváló és változatos volt, segítőkész és udvarias személyzet állt mindenben rendelkezésünkre. Külön kiemelném, hogy az igazgató úr, L. Árpád is odajött asztalunkhoz és kedvesen érdeklődött, minden rendben van-e, ízlenek-e az ételek - ez is szívmelengető gesztus volt, látszik, hogy ebben a hotelben a ranglétra minden fokán fontos a munkatársaknak, hogy a vendég megkapja, amiért jött, azaz hogy jól érezze magát. Ez nekünk olyannyira sikerült, hogy elhatároztuk, a nyár folyamán biztosan visszatérünk, ezúttal már mint szállóvendégek.
Személyzet:![]()
Elhelyezkedés:![]()
Silvanus Wellness & Konferencia Hotel további értékelései
2025.05.22a párjával
![]()
45. Házassági évfordulónk alkalmából tőltöttünk el 4 éjszakát a szálodában! Folynak még a feljítás munkálatai de ami készen van szép és kényelmes pihenést biztosít!A személyzet figyelmes,mosolygós!Az ételek ízletesek!A wellness jó de a nagy medence hideg így a másik kicsit zsúfolt volt!A kinti...
2025.05.07barátokkal
![]()
A wellnes pici és zsúfolt, az étteremben 1-2 apró hiányosság. Az egyik legszebb panorámával rendelkező komplexum. A személyzet rendkívül barátságos, ebböl is kiemelkedinelk az étterem dolgozói.
2025.05.05barátokkal
![]()
Wellnes túl kicsi és zsúfolt. Egyedüli szolgáltatás a masszázs, hiányoltam pl.a kozmetikát. A vacsora átlagon alulu; 1 féle friss saláta. A desszert, hát az értékelhetetlen.( vmi áruházi szintű apró sütemény, 1-2 felejthető piharas krém. A panoráma és a személyzet hibátlan. Hatalmas csalódás.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Patak Park Hotel Visegrád
Főnix Wellness Resort Nógrádgárdony