Gyenge 2014. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. január 11.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Sajnos, Én a csalódott vendégek táborát erősítem!! Nem is kicsit! A Kilátás pazar a Hotel fekvése gyönyörű látványt nyújt, de ennyi! Drága ( a panoráma miatt). A műanyag "mosdóteknőt" én valami konténernek láttam....ez a fürdőszoba?? 4* mellett? Vajon ki adja a csillag "elismerést" a szállodáknak?? Mert a panorámán kívül , háááát, hogy is mondjam, nem sok jót fedeztem fel. Sem a szobákban sem az épületben a fürdőszobáról még ne beszéljünk !!!! Viszont az ételekkel és a személyzettel elégedettek voltunk!! Legalább ennyi jutott! Addig biztos nem ajánlanám senkinek amíg egy alapos felújításon nem esik át a szálloda, mert Én sem mennék így még egyszer.
Személyzet:Jó
Tisztaság:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Jó
Elhelyezkedés:Kiváló
Silvanus Wellness & Konferencia Hotel további értékelései
45. Házassági évfordulónk alkalmából tőltöttünk el 4 éjszakát a szálodában! Folynak még a feljítás munkálatai de ami készen van szép és kényelmes pihenést biztosít!A személyzet figyelmes,mosolygós!Az ételek ízletesek!A wellness jó de a nagy medence hideg így a másik kicsit zsúfolt volt!A kinti...
A wellnes pici és zsúfolt, az étteremben 1-2 apró hiányosság. Az egyik legszebb panorámával rendelkező komplexum. A személyzet rendkívül barátságos, ebböl is kiemelkedinelk az étterem dolgozói.
Wellnes túl kicsi és zsúfolt. Egyedüli szolgáltatás a masszázs, hiányoltam pl.a kozmetikát. A vacsora átlagon alulu; 1 féle friss saláta. A desszert, hát az értékelhetetlen.( vmi áruházi szintű apró sütemény, 1-2 felejthető piharas krém. A panoráma és a személyzet hibátlan. Hatalmas csalódás.