Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ahol megáll az idő

Silvanus Wellness & Konferencia Hotel VisegrádSilvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád a térképen

2015. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. február 9.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kuponos akció keretében látogattunk el a hotelbe a párommal még januárban. A benyomásaink helyenként egy kicsit vegyesek voltak, de összességében remekül éreztük magunkat.
Azt hiszem nem túlzás azt állítani, hogy a hotel legnagyobb erőssége az elhelyezkedésében rejlik. A Dunakanyar hazánk egyik legfestőibb panorámáját kínálja a látogatóknak és mint olyan páratlan és egyedi. Aki egyszer idelátogat, azt biztosan visszahúzza még egyszer is a szíve... s erre a hotel alkalmazottai még egy lapáttal rá is tesznek.
Több szállodában is megfordultam már és itt voltak a legfigyelmesebbek, legudvariasabbak eddig - ráadásul érezhető volt, hogy ezt nem parancsból teszik. Egyszerűen itt ez a normális.
A tisztaságról is külön szót kell ejteni, mert talán még sose jártam olyan szállodában, ami ennyire makulátlan lett volna. Amikor átvettük a szobát olyan érzésem volt, mintha most használnánk először és ez nagy érdeme a személyzetnek.
Az ár-érték arány azonban mégsem hiszem, hogy korrekt lenne, ha kupon nélkül szeretnénk megszállni, akkor az árak borsosak, a bár pedig kifejezetten drága.
A szállodavendégek arányait tekintve a wellness rész nagyon apró (bár igaz, ilyenkor télen csak a benti rész üzemel). A szauna világ nagyon igényes, a medencék felett viszont számomra visszatetsző volt, hogy látszanak a csövek és a természethez való közelség élményét rontotta is.
Az ételre nem lehet panasz. Mi svédasztalos reggelivel és vacsorával nyitottunk. Itt mindenki megtalálja a saját szájízének leginkább megfelelő ennivalót. Negatívumként említeném, hogy a vacsorához rendelni kell az italt, ami egy sör és 3dl üdítő esetén máris +1400 ft.
Összességében viszont egy erős 4-est adnánk a szállodának, ami szerintünk nem volt retro hangulatú - ellentétben a legtöbb hozzászólással, de még lehet és van is hová fejlődnie az 5 csillaghoz vezető úton, amihez sok sikert kívánunk nekik - jó úton haladnak!
Azok a vendégek, akik a jövőben a Silvanust választják biztosan nem bánják meg, mert ez az a hely, ahol kinéz az ember az ablakon és úgy belevész a tájba, hogy megáll az idő.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:
Szolgáltatások:Átlagos
Étkezés:
Elhelyezkedés:

Silvanus Wellness & Konferencia Hotel további értékelései

2024.02.23a párjával
Kiváló
Csodálatos hely , gyönyörű kilátással , az ételek fantasztikusak, mivel én glutén érzékeny vagyok bőségesen tudtam választani az ételek közül. Kiemelném a személyzetet akik roppant figyelmesek és odaadóak , csodálatos emberek köszönünk mindent egy élmény volt.Szuper csapatés igen igaz a mondás...
2023.10.04gyerekekkel
Nagyon sokszor láttam már fotókat a visegrádi Hotel Silvanusról, ami nagyon megtetszett, s elutaztunk mi is a családdal. A kültéri medencéből rálátunk a Duna kanyarra, amely lélegzetelállító és csodálatos. Már az is ha csak leülünk a fűbe és gyönyörködünk. Valódi élmény. A medencék picit hűvösek...
2023.09.29a párjával
Kiváló
Csodás helyen van, rengeteg látnivalóval. Fiatal, lendületes csapat, akik segítőkészek, lesik a vendég kívánságait. Kültéri medencéből gyönyörű kilátás a Dunakanyarra. A koktélokat kiválóan keverik :) A konyha kiváló, sokféle ételből lehet választani, étkezéseket a nyitott teraszon és a...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Patak Park Hotel Visegrád - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.02.01-ig
Patak Park Hotel Visegrád
33.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Dunai Élmény
Dunai Élmény
2024.12.24-ig
Hotel Bellevue Esztergom
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Duna Relax Hotel Ráckeve - Duna-parti tavaszi kikapcsolódás
Duna-parti tavaszi kikapcsolódás
2024.06.20-ig
Duna Relax Hotel Ráckeve
Kérd ajánlatunkat!