Kedvenc szállodám

Silvanus Wellness & Konferencia Hotel VisegrádSilvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád a térképen

Kiváló 2013. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2013. augusztus 3.
Nem először voltam idén júliusban ebben a szállodában, és ez is bizonyítja, hogy remek hely, ahova az ember visszajár. Mindenkinek azt ajánlanám, hogy szánja rá azt a kis plusz költséget, és dunai panorámás szobát foglaljon. Egyszerűen csodálatos a panoráma. A szálloda személyzete nagyon készséges. A wellness részleg és a napozó kert rendben van tartva. Az étterem kínálata kiváló, akkor is lehet a svédasztalon ennivalót találni, ha az ember kicsit később megy le. Mi standard szobában voltunk, nem túl nagy, viszont egy nagy teraszunk volt napozóággyal, kis asztalkával és két székkel, így oda ki lehetett ülni nézelődni, olvasni. Számunkra szempont volt, hogy a szálloda kutyabarát, így a kiskutyánk is velünk nyaralt.
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (2)
Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád - KörnyékSilvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád - Vendéglátás

Silvanus Wellness & Konferencia Hotel további értékelései

2025.05.22a párjával
45. Házassági évfordulónk alkalmából tőltöttünk el 4 éjszakát a szálodában! Folynak még a feljítás munkálatai de ami készen van szép és kényelmes pihenést biztosít!A személyzet figyelmes,mosolygós!Az ételek ízletesek!A wellness jó de a nagy medence hideg így a másik kicsit zsúfolt volt!A kinti...
2025.05.07barátokkal
A wellnes pici és zsúfolt, az étteremben 1-2 apró hiányosság. Az egyik legszebb panorámával rendelkező komplexum. A személyzet rendkívül barátságos, ebböl is kiemelkedinelk az étterem dolgozói.
2025.05.05barátokkal
Wellnes túl kicsi és zsúfolt. Egyedüli szolgáltatás a masszázs, hiányoltam pl.a kozmetikát. A vacsora átlagon alulu; 1 féle friss saláta. A desszert, hát az értékelhetetlen.( vmi áruházi szintű apró sütemény, 1-2 felejthető piharas krém. A panoráma és a személyzet hibátlan. Hatalmas csalódás.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Patak Park Hotel Visegrád - Két éjszakás ajánlat félpanzióval
Patak Park Hotel Visegrád
Főnix Wellness Resort Nógrádgárdony - Karácsony
Főnix Wellness Resort Nógrádgárdony
Tó Wellness Hotel Bánk - Tóparti wellness nyár
Tó Wellness Hotel Bánk
következő képelőző kép
Tetszik / hasznos neked ez a fotó?