Deilinger: Igazi 4 csillag minden tekintetben - Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád

Hová utazol mostanában? Válassz az Ittjártam.hu segítségével!    Tél >>  |  Wellness >>  |  Húsvét >>
Értékelést írta:
15 szállásértékelés 26 városban járt
71 étteremértékelés 7 hasznos szavazat

Ajánlom a helyet másoknak is!

Igazi 4 csillag minden tekintetben

2020. januárban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2020. január 12.
Kétségkívül a panoráma viszi a prímet! Egy hétvégét töltöttünk el a feleségemmel a helyen. Megnéztük a promóciós kisfilmjeiket a képeket, magával ragadott minket a hely hangulata. A valóság kicsit másabb. A személyzet minden tekintetben kiváló értékelést kap tőlünk, figyelmesek, kedvesek. Azonnal segítettek több alkalommal is ha kértünk valamit. Ételek átlagosak, 4 csillaghoz képest néha gyengék, semmi olyat nem tudtak az itt tartózkodásunk alatt felmutatni, amire azt mondtam volna, hogy ez igen! Az étkező asztalok közül mind az étteremben, mind a bárban jó pár darab instabil és lötyög. Ital felhozataluk bőséges, a limonádék nagyon finomak és sokfélék. A wellness részleg így télen szegényes gondolok itt a medencékre, de a szauna részlegük kiváló. A szoba átlagos, sajnos kicsit lelakott, a tapéta sok helyen hiányos, a fürdőszobában kivetnivalót nem találni. Nem értettem, hogy a szabadban parkolt kocsikért túlzónak tartom, hogy minden vendégnek napi 1000 forint felárat fizetni. Visegrádon nem ők a legjobbak, de a vendégek többsége, akikkel beszéltünk már sokadig alkalommal voltak itt és ők szeretik a helyet, és ez a lényeg. Maga a vendég!
Konklúzió számomra, mint a cím is amit adtam, igazi 4 csillag se több, se kevesebb. Köszönjük, hogy itt lehettünk.

Ennyire tetszett:
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány: Átlagos
Kényelem (szoba): Átlagos
Szolgáltatások:
Étkezés: Átlagos
Elhelyezkedés: Kiváló

Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.

Hasznos volt ez az értékelés?    Igen Nem

Szeretnéd követni Deilinger felhasználót?    Igen

Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád
Cím
2025 Visegrád
Fekete-hegy 0134

A szálláshely legutóbbi értékelései

2020. január 13.
A hotel csodálatos környezetben helyezkedik el, finom, bőséges, nem szokványos ételekkel fogadja vendégeit. Wellnesse a különleges hangulatú szauna-gőzfürdő részleggel nagy élményt jelentett számunkra. Az ott dolgozók kedvesek, a szobák szépek, tiszták. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

2020. január 2.
Szilveszterkor 4 napot töltöttünk el egy fantasztikus 2 szobás lakosztályban. A nappali kandallójában pattogott a tűz, a fürdőszobai jakkuziban ellazultunk. A hatalmas erkélyről csodálatos panoráma tárult elénk.Maximális kényelemben volt részünk. Az étterem svédasztalos választéka páratlanul...

2019. november 3.
A névnapi köszöntő ,mint jóleső gesztus elmaradt, csupán szavakkal is jólesett volna........ a telefonos szolgáltatóm sms-ben ezt megtette,.....hiszen nem olcsó a kategória....... a kutyusok pihetetése a földszinti kanapén nem egészséges ,sajnos erre nem figyelnek eléggé....vmint a szomszéd...