Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Visegrádi pihenő

Patak Park Hotel VisegrádPatak Park Hotel Visegrád a térképen

2014. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. október 1.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Úgy gondoltuk a párommal, hogy szükségünk lenne egy kis csendre és nyugalomra, Szentendre és Esztergom közelsége miatt a választásunk így Visegrádra esett, ahol a Patak Park Hotel tűnt a legjobb választásnak.
Maga a hotel gyönyörű környezetben helyezkedik el, Visegrád központja gyalogosan sincs túl messze, a Fellegvárhoz pedig pont előtte visz fel az út, valamint a hotelből kilépve az ember szinte rögtön a parkerdőben találja magát.
Mi az "Itt van az ősz, itt van újra" ajánlatot vettük igénybe. Az első dolog, amin elgondolkodtunk, az az volt, hogy vajon standard avagy superior szobát kaptunk-e, mivel mi superiort kértünk, de a valóság eltért az interneten feltüntetett képektől. A honlap egy szép, tágas szobát ábrázol; szépnek tényleg szép volt, de a tágasság már kicsit megkérdőjelezhető. A zuhanykabint csak egy üveglap választotta el a wc-től, valamint egy kisebb üveglap volt még a másik oldalán, a kettő közül pont egy ajtó hiányzott a szemünknek - lehet, hogy mi vagyunk túl kevesek a modern design értelmezéséhez, de úgy, hogy a zuhanyfejnek nem volt tartója kicsit zavaró volt. Az 5 nap alatt takarítóval kétszer találkoztunk, egyszer bekopogott, hogy kell-e új törölköző, egyszer pedig nekünk kellett megkérni, hogy ürítse ki a kukákat.
A csomagajánlatban feltüntetett welcome drink kuponnal vehető igénybe és esetünkben egy-egy citromos Gösser sört takart volna, de mi nem használtuk fel sem ezt, sem a masszázskupont, ami 2000 forint értékű kedvezményre jogosított fel (egy 15 perces masszázs kuponnal ~2500 forint lett volna). A hotel wellness részlege szabadtéri, mivel mindkettőnknek sikerült amúgy is megfázni ezt is kihagytunk, de az erdei fitnesz ligetet kipróbáltuk, tetszett.
A reggeli és a vacsora egyaránt finom volt, elégedettek voltunk vele, az egyetlen baki vasárnap történt: amikor odaértünk a recepciós elmondta, hogy mettől-meddig lehet reggelizni, illetve vacsorázni, de az lemaradt, hogy vasárnap a vacsora egy órával előbb véget ér. Viszont nagy piros pontot érdemel a pincér, aki észrevette, hogy mi nem voltunk lent, és amikor lementünk egyből mondta, hogy csináltatott nekünk hidegtálat, felküldeti a szobánkba, illetve hogy a két tea, amit külön kértünk grátisz.
Számomra érthetetlen volt, hogy egy négy csillagos hotelben miért nincs wifi a szobákban; eddig bármilyen másik, ugyanilyen minősítésű hotelben fordultunk meg ez magától értetődő volt.
Összességében élveztük az ott tartózkodást, ez a pár dolog sem volt túlzottan zavaró, a személyzet nagyon kedves, a környezet igényes, és a végösszeg is barátságos volt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

Patak Park Hotel további értékelései

2024.01.29a párjával
Kiváló
Vacsora idő után tudtunk érkezni, a vacsoránkat ezután is megmelegítették, felszolgálták. A wellness rész használata előtt 40-50 perccel szólni kell, hogy bekapcsolják, erről nem tájékoztattak, így volt egy lyukas körünk. Szobánkhoz járt romantikus vacsora-reggeli. A vacsoránál egyikünk halat...
2023.12.27gyerekekkel
Kiváló
Csodás Karácsonyunk volt Visegrádon a Patak Park Hotelben. Kellemes volt a gesztenyesütés finom forraltborral, meghitt mézeskalács díszítéssel. Családias hangulatú ünnepre készülődést szerveztek majd varázslatos Karácsony esti vacsora volt ( nekünk minden nagyon ízlett). Másnap a csodás vacsorát...
2023.11.12a párjával
Kiváló
A hotel hangulata és kinézete ragadott meg. Az előtte folyó kis patak csobogása és a hulló falevelek megadta a tökéletes őszi hangulatot. A reggeli és a vacsora hihetetlen finom volt. Elhelyezkedés szempontjából nagyon jó helyen van a túrázáshoz és a látnivalókhoz. A szobába nem hallatszódott át...

A Patak Park Hotel legnépszerűbb csomagjai

Patak Park Hotel Visegrád - Napi ár félpanzióval (1 éjtől)
Napi ár félpanzióval (1 éjtől)
31.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
2025.02.01-ig
Patak Park Hotel Visegrád - Két éjszakás ajánlat félpanzióval (min. 2 éj)
Két éjszakás ajánlat félpanzióval
65.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2025.02.01-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel FIT Hévíz - Pihentető napok
Pihentető napok
2024.12.24-ig
Hotel FIT Hévíz
67.640 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Szieszta Sopron - Senior csomag fürdőbelépővel
Senior csomag fürdőbelépővel
2024.12.23-ig
Hotel Szieszta Sopron
89.100 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
2024.06.20-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
88.339 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval