Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Sokadik alkalom a Royalban

Royal Club Hotel VisegrádRoyal Club Hotel Visegrád a térképen

Kiváló 2023. áprilisban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2023. május 6.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ha jól számolom, ez már a 10. alkalom volt, hogy családunk itt töltött el néhány nagyon kellemes napot, ezúttal a húsvéti ünnepek és a tavaszi szünet kapcsán. Egy apró kellemetlenséget okozott, hogy egy nappal le kellett rövidíteni az ottlétünket, így a korábban tervezett 3 éjszaka helyett csak 2 sikerült. De biztos vagyok benne, hogy legközelebb majd bepótoljuk ezt is. A családi apartmanok közül ezúttal az első emeletiben voltunk, szintén nem első alkalommal kaptuk éppen ezt. A két légteres kialakításnak köszönhetően kényelmesen elfértünk öten (3 gyerekkel).
A nappaliban lévő konyhasarokban kávéfőző és vízforraló is volt, így a szobában is lehetett kávézni. A fürdőszoba zuhanyzós volt, a WC külön helyiségben. Köntöst a szálloda biztosított mindenkinek, a gyerekeknek is, így azt sem kellett vinni. A lakosztályhoz két erkély is tartozott, az egyikről rá lehetett látni a játszótérre, így a gyerekeket nyugodtan le tudtuk engedni.
Pozitív meglepetést okozott, hogy 2 napon is volt napközben lángossütés (ajándékba, nem kellett ért külön fizetni), mindkét nap ettünk is belőle. Félpanziós ellátás tartozott a csomagajánlathoz, választékos svédasztalos reggeli és vacsora. Érkezéskor á la carte ebédeltünk.
A wellness is élvezetes, 3 medence van, a gyerekmedence elég babás, kicsiknek való, az úszómedence vize elég hideg, de nagyobb, mint amit a legtöbb szállóban találni, de a legnépszerűbb a kellemes meleg vízű medence, ahol élményelemek (jaccuzzis) vannak, kb. a szálloda minden vendége ebben volt. Masszázs és szauna is van.
Folyamatosan bővítik, fejlesztik, csinosítják a szállodát, most éppen napelemparkot építenek ki a szomszéd telken. A parkolásért pluszban kell fizetni, sorompós, zárt a parkoló, de ez azért beleférhetne a szobaárba.
Nagyon szép a park, sok zölddel. Van kinti szabadtéri medence is, de ez még tavasszal nem működött.
A lenti játékteremben van csocsó, darts (a recepción lehet elkérni a nyilakat), pingpong, biliárd és interaktív asztal is.
A törzsvásárlói kártyánknak köszönhetően kedvezőbb áron tudtunk itt pihenni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:
Fényképek (12)
Royal Club Hotel Visegrád - Külső képRoyal Club Hotel Visegrád - Külső képRoyal Club Hotel Visegrád - SzobákRoyal Club Hotel Visegrád - SzobákRoyal Club Hotel Visegrád - Külső képRoyal Club Hotel Visegrád - Külső képRoyal Club Hotel Visegrád - SzobákRoyal Club Hotel Visegrád - BelsőRoyal Club Hotel Visegrád - SzobákRoyal Club Hotel Visegrád - SzobákRoyal Club Hotel Visegrád - Külső képRoyal Club Hotel Visegrád - Külső kép

Royal Club Hotel további értékelései

2024.04.27a párjával
Nagyon kedves a személyzet,az étel finom,de a vacsora sokszor elhűlt. Viszont mindig mindent precízen és gyorsan pótolták, köszönjük. A wellness nagyon kellemes,csak hiányzik a merülő medence,vagy dézsa a szaunához. A szobák tágasak,kényelmesek ,szépek, de a zuhanyfej nagyon pici ( hajmosásnál...
2024.03.02a párjával
A kedves, közvetlen, mosolygós személyzet nagyban hozzájárult a szállodában töltött napok jó hangulatához. Változatos, jó ízű ételeket ehettünk. A külön napokon grátiszként kínált palacsinta és lángos kedves meglepetés volt. Az élőzene válogatás lehetett volna kedvelhetőbb összeállításban....
2024.02.24a párjával
Összességében nagyon elégedett vagyok. Talán amiért nem mindenre adtam a maximum értékelést, az azért van, mert a szobánkba egy két helyen volt pókháló, és a harcsapaprikás a vacsoránál csalódás volt számomra. De egyébként, szép tiszta, higiénikus volt a szobánk, és a vacsoráknál is volt...

A Royal Club Hotel legnépszerűbb csomagjai

Royal Club Hotel Visegrád - Kedvezményes ár teljes előrefizetéssel (min. 2 éj)
Kedvezményes ár teljes előrefizetéssel
Kérd ajánlatunkat!
2025.01.01-ig
Royal Club Hotel Visegrád - Két éjszakás ajánlat félpanzióval (min. 2 éj)
Két éjszakás ajánlat félpanzióval
Kérd ajánlatunkat!
2025.01.01-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
88.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval