Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Most már vendégek is voltak.....

Zenit Hotel Vendégház VonyarcvashegyZenit Hotel Vendégház Vonyarcvashegy a térképen

Kiváló 2019. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. július 16.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Télen voltunk itt.Extrém dolog volt, mert csak mi voltunk a szállodában.Ennek voltak előnyei(étkezés) és hátrányai (hangulat). Most főidényben visszalátogattunk ,igaz csak a vendégházba. Így az étterem volt közel hozzánk,viszont a wellness meglehetősen távol. Maga a vendégház szobája szegényesebb, egyszerűbb mint a hotelé,de természetesen olcsóbb is.Vízforraló és kávé bekészítés nem járt ehhez a szobatípushoz.Viszont a hotel többi szolgáltatásában nincs különbség.A szobában LCD TV helyett egy sima képcsöves volt, a fürdőszoba is egyszerűbb berendezésű-de szép,jó minőségű-, mint ahogy a bútorzat is.Tetőtér lévén csak egy tetőtéri ablak volt,így nem a legvilágosabb a szoba.
Most már voltak vendégek is ,így rendes szállodai hangulat uralkodott.A wellness szolgáltatások továbbra is jók,az úszómedence hőfoka tökéletes volt(télen picit hidegnek tűnt),a szaunarész nálam továbbra is ötös, és a panorámás jakuzzit is lehetett használni, amit kicseréltek a fél évvel ezelőttihez képest. A panoráma pedig csodálatos.A személyzet udvarias,kedves,segítőkész.Az ételek nem gasztronómiai remekek(mi télen létszám miatt a'la carte étkeztünk), de nem tudtunk belekötni semmibe.A reggeli választéka gazdag,változatos,meleg ételekkel és friss péksütemények vannak.Aki szereti, ihat reggel pezsgőt is:-) Kávéautomata szabadon használható és jó minőségű kávéval töltik meg.
Talán csak a wellnessen kívüli egyéb szórakozási lehetőséget(biliárd,darts stb) hiányolom a szolgáltatások közül.
Összességében jó ár/érték aránnyal rendelkezik a szálloda,ahol egy viszonylag egyszerűbbtől és olcsóbbtól lehet szobát foglalni akár a luxus kategóriáig.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

Zenit Hotel Vendégház további értékelései

2022.03.24családjával
8szor szálltunk már meg ebben a vendégházban. Ugyan azokat a szolgáltatásokat lehet igénybe venni,mint a szálloda vendégeinek,de kedvezőbb áron.
2017.12.11a párjával
Az egész hétvége csodálatosan jól sikerült.A szauna szeánsz nagyon tetszett mind a két napon.Zsolt rugalmasságát itt is szeretném meg köszönni.A szeánszot egy órával elöbb elkezdeni, hogy a Bock vacsora vendégek is részt tudjunk venni rajta. Ami egy kicsit nekem sok volt a vendegháztól nagyon...
2016.07.10a párjával
Kiváló
Nagyon szép helyen helyezkedik el a szálloda. Csodálatos panoráma nyílik a Balatonra. A napozó teraszon minden a kényelemnek van kialakítva. Tetszett, hogy a szálloda egy régi Festetics pince köré volt kialakítva, ami azért is dicséretes, mert ez a szép épület fel lett újítva átmentve az utókor...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Zenit Hotel Balaton Vonyarcvashegy - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2025.01.02-ig
Zenit Hotel Balaton Vonyarcvashegy
39.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
2024.06.14-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
64.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval