Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kellemetlen élmény

Lotti Vendégház VonyarcvashegyLotti Vendégház Vonyarcvashegy a térképen

Szörnyű 2020. februárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2020. március 17.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
2020. februárjában "volt szerencsénk" kétszer három nap két éjszakát eltölteni ebben a csodálatos panzióban.
Amit a hirdetésükben ígértek annak a fele sem volt igaz. Kezdem a szobával: az erkélyajtót egyszerűen nem lehetett kinyitni egy kicsit sem és még bukóra sem mert egyszerűen kiesett volna a tokból az ablak a másik fele. A szoba nagyon kicsi volt, a franciaágyba csak "dobbantással" lehetett befeküdni mivel a falhoz a sarokba volt tolva. Megjegyzem, hogy a feleségemmel együtt 67 évesek vagyunk és nem voltunk hozzászokva az efféle tornamutatványokhoz! Se egy asztal, se egy szék nem volt a szobában ami egy tető téri helység volt. Zárójelben jegyzem meg, hogy mi még aránylag jól jártunk, nem úgy mint a mellettünk lévő szobát kapó fiatal házaspár aki felháborodottan mutatta meg nekünk a szobájukat. Komolyan mondom ha nem láttam volna a saját szememmel akkor nem hittem volna el!!!
Képzeljék el, hogy a "fürdőszoba" egy zuhanykabinból állt amit egy zuhanyfüggöny választott el a szobától,ami közvetlenül a bejárati ajtó mögött volt. Hihetetlen de egyszerűen nem volt mosdó az egész szobában, egyszerűen nem lehetett kezet mosni!! Most jön a hab a tortára! A WC a szobában volt elhelyezve akképpen mintha egy beépített szekrény lenne. Az ajtót elhúzva volt a WC kagyló, ott lehetett a dolgokat elvégezni. HIHETETLEN!!!!!, de sajnos ez volt a valóság. Az összes bútor két személyre(!) egy kb. 1.5x 0.5 méteres "szekrény" volt. ebbe lehetett berakni az összes ruhát és holmit két személy részére kabát felakasztása, na az kérdőjeles. Ezek után nem meglepő, hogy az első éjszaka után a fiatal házaspár a reggelit sem megvárva gyorsan távozott. Mint tőlük korábban megtudtuk, ajándékba kapták a 3 nap/2 éjszakás kikapcsolódást.
Az ajánlatban svédasztalos reggeli és vacsora szerepelt. Nem borzolom a kedélyeket, de annyi köze volt a svédasztalhoz,miszerint lehetséges,hogy az asztalt az IKEÁ-ban vették! A négy nap alatt a reggeli mindig ugyanolyan egyforma volt,kétféle szalámi, ugyanaz a sonka és ugyanaz a szeletelt sajt és uborka,császárzsemle (ami a legjobb volt) és kenyér.Teát mindenki maga készíthetett,kiváló választék volt filterekből,összesen egyféle gyümölcs tea volt, harmadik nap reggelre ez felment háromfélére. A két vízforraló belseje úgy nézett ki mint a tíz éve használt villanybojler fűtőszála. A forralt víz tetején fátyolosan állt a vízkő hártya. Mi úgy oldottuk meg a tea főzést, hogy a bögrében lévő vizet a mikróban forraltuk fel.
A vacsora két fogásból állt, egy "leves" amit csak erős túlzással lehetett annak nevezni(instant levesporból,a végtelenségig felhígítva) pirított kenyérkockával a másik nap kölesgolyóval és a kihozott egy tányér második fogás. Nos ez volt a svédasztalos ellátás, két választás volt, nevezetesen vagy megeszem vagy nem! Mivel balszerencsénkre 2x3nap/2 éjszakát vásároltunk vártuk a beígért disznótoros bőségtálat amit csak egyszer kaptunk mondván, hogy már volt!
Nos ezek után akinek még nem ment el a kedve a vonyarcvashegyi LOTTI VENDÉGHÁZ ajánlatától annak szívből kívánom a meglátogatását, érezze jól magát!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Szörnyű
Tisztaság:Szörnyű
Ár / érték arány:Szörnyű
Kényelem:Szörnyű
Szolgáltatások:Szörnyű
Étkezés:Szörnyű
Elhelyezkedés:Gyenge

Lotti Vendégház további értékelései

2020.10.07barátokkal
Szörnyű
Ez egy közös fürdőszobás panzió lehetett valaha, valamikor, amit most a lepukkantságából próbálnak csodát varázsolni. Úgy tűnik, hogy a felújítás alatt a bevétel reményében üzemeltetik, hogy majd a befolyt összegből tovább tudják toldozni, foltozni...felújítani. Láthatóan lassan haladnak és...
2020.09.20barátokkal
5 kellemesen eltöltött napot töltöttünk el 5-en voltunk.Nagyon megvoltunk elégedve a szállással,az étkezés is megfelelő volt.Mi a párommal októberben is nide jövünk a születésnapomat megünnepelni. Ajánlani tudom azoknak akiknek nincs sok pénze,de mégis ki tud kapcsolódni.A Balton közelsége is...
2020.09.18barátokkal
Gyenge
Szeptember közepén töltöttünk el itt 2 éjszakát. Az értékelésekből már sejtettük, hogy nem a legjobb hely, ezért kíváncsiak voltunk, mi vár ránk. Nos, ár és érték arányban voltak. Kissé meglepett, hogy a mosdón nincs ajtó, de volt a földszinten is mosdó ajtóval. Tisztasággal nem volt gond, sem...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Zenit Hotel Balaton Vonyarcvashegy - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2025.01.02-ig
Zenit Hotel Balaton Vonyarcvashegy
39.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
2024.06.14-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
66.092 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval