Friskó Panzió étterme Zalakaros

Friskó Panzió étterme ZalakarosFriskó Panzió étterme Zalakaros
Friskó Panzió étterme ZalakarosFriskó Panzió étterme Zalakaros
50 fotó

Friskó Panzió étterme Zalakaros - Vendégvélemények összefoglalója

Friskó Panzió étterme Zalakaros egy jól hangolt összképet nyújt: barátságos személyzet, gyors kiszolgálás és családbarát légkör jellemzi. A hely kellemes, nyugodt környezetet biztosít a belső térben és a teraszon egyaránt. Az étterem kínálata sokoldalú, a reggelik során tojásételek és friss péksütemények bőséges kenyérkosárral kísérve érkeznek. A reggelizésre több opció kínálkozik, köztük la carte étkezés és svédasztalos megoldás is; a kiszolgálás gyors és hatékony.

13 vendég értékelése alapján

4,4Kiszolgálás
4,6Hangulat
4Ár / érték
4,7Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Liliom Apartman Zalakaros - Napi árak
Liliom Apartman Zalakaros
17.000 Ft / 2 fő / éjtől ellátás nélkül
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár all inclusive ellátással a hévízi Hunguest Heliosban
Hunguest Hotel Helios Hévíz
121.200 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással
Ensana Thermal Hévíz - Pünkösd - speciális előrefizetéssel
Ensana Thermal Hévíz

Friskó Panzió étterme Zalakaros vélemények

Kiváló 2014. június 5.gyerekekkel járt itt
Zalakarosi kedvenc éttermünk a Friskó. Szállásunk közelsége vezetett először a Friskó étterembe 2008-ban. Nem bántuk meg, hogy betértünk, sőt visszatérő vendégek lettünk. Minden évben, amikor Zalakaroson töltünk pár napot, akkor szinte minden nap betérünk a Friskó étterembe. Finom ételek, bőséges adagok, figyelmes személyzet. Kell ennél több? !
Kiváló 2013. július 23.a párjával járt itt
2013. 07. 11-én véletlenül jutottunk el a Friskó panzióba,ahol három fantasztikus éjszakát töltöttünk. A panzió ragyog a tisztaságtól,szép a bútorzat, tágasak a terek. Az étteremben az ételek mennyiségre és minőségre is kiválóak, a kiszolgálás gyors és kedves. Az élő zene különösen feldobja a hangulatot. A szállást keresőknek csak ajánlani tudom.
Kiváló 2013. június 27.családjával járt itt
Zalakaros a kedvenc helyünk, gyakran töltünk el itt pár napot az évben. Véletlenül találtam rá a Friskóra, de aki ide jön csak ajánlani tudom.A szállás ragyog a tisztaságtól, minden nagyon korrekt. Az étteremben elfogyasztott ételek adagban és minőségben is jók voltak,talán egy picit túl árazottak.
Friskó Panzió étterme Zalakaros a térképen
8749 ZalakarosSzőlő u. 4.
06 93 340 064
Szolgáltatások
• ingyenes WIFI • kerthelyiség • vegetáriánus ételválaszték • akadálymentes • csoportokat szívesen fogad • élő zene • étel elvitelre • gyerekmenü • kisállat bevihető • parkolási lehetőség • reggelizési lehetőség • rendezvényhelyszín • szabadtéri • széles borválaszték • táncos hely • zártkörű rendezvény lehetősége
Nyitva tartás
H-V
08:00-22:00
Konyha jellege
magyar
Specialitás
grill ételek
Zene
Élőzene: cigányzene, könnyűzene, nemzetközi slágerek
Főétel
1800 Ft (kb. ár)