sopronlegjobb étterem értékelései

Értékelései
3
3
5
4
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg sopronlegjobb értékeléseit!

Olvasd el sopronlegjobb étterem értékeléseit!

Nagy kedvenc volt, de elmúlt ! -

Panoráma Étterem Sopron

2015. decemberben, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2016. március 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Évente többször betérünk, de sajnos az utolsó három alkalommal csalódottan távoztunk. Az ételek gyakran hidegek voltak, a rizs méreg sós, a pincéreket meg már sajnáltam, annyira fáradtak voltak a sok munkától. Előző éjjel esküvő, másnap a vasárnapi déli hajtás, totál készek voltak. Egy ilyen jól menő szép üzlet, talán költhetne egy keveset munkaruhára, nem a nyúlott reklámpólóba kellene dolgoztatni a dolgozókat.
Megosztom
2015. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2015. április 19.
Egy nagyon szépen kialakított étterem, profi kedves kiszolgálással. Az ételek íze, adagja, tálalása is elnyerte tetszésünket,talán a leves lehetett volna egy picit melegebb. A vasárnap déli őrületet is nagyon jól megoldották, bátran ajánlom mindenkinek. Kérem a tulajdonosokat fizessék jól meg a személyzetet, mert nem szeretnénk azt, hogy a pincérek innen is Ausztriába menjenek el!
Megosztom
Kellemes vacsora -

Deák Étterem Sopron

2015. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. március 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon szép hely, kiváló, korrekt kiszolgálással. A megrendelt ételek minősége, íze is kifogástalan, de azt hogy szinte minden főétel langyos vagy hideg volt az sokat rontott az étterem megítélésben. A külön fizetést különböző kártyákkal és pénzzel a pincérnek komoly kihívást jelentett és érzékeltette velünk, hogy ez annyira nem tetszik neki.
Megosztom
Többször kipróbáltam és vissza fogok térni! -

Friskó Panzió étterme Zalakaros

2012. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2013. június 27.
Zalakaros a kedvenc helyünk, gyakran töltünk el itt pár napot az évben. Véletlenül találtam rá a Friskóra, de aki ide jön csak ajánlani tudom.A szállás ragyog a tisztaságtól, minden nagyon korrekt. Az étteremben elfogyasztott ételek adagban és minőségben is jók voltak,talán egy picit túl árazottak.
Megosztom
Ebédre, vacsorára, egy kávéra is ajánlom! -

Perkovátz Ház English Pub & Restaurant Sopron

2013. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. június 16.
Gyakran járok a Perkovátz Házba és mindig elégedetten távozok. Itt vannak a legszebb és legkedvesebb pincérlányok. Délben gyakran menüzünk kollégáimmal, este barátokkal térünk be vacsorázni és pár sört legurítani. Különleges angol sör a kedvencem, érdemes kipróbálni. A legtöbb mosolyt és kedvességet itt kapja Sopronban a vendég, ami szerintem a legfontosabb a vendéglátásban.
Megosztom


TérképX