Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Drága sárga házikó

No Sugar Café&Bar ZalakarosNo Sugar Café&Bar Zalakaros a térképen

2023. novemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2023. november 19.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A No Sugar Kávézó a Friskó Panzió tulajdonosi körébe tartozik, a szomszédos épületekben kapott helyet a panzió (belső átjárási lehetőség a kávézóba), valamint a Friskó Étterem. Helyileg a település belvárosától kissé távolabb, de gyalogos távra található, utóval meg kb. 3 perc alatt be lehet gurulni a Gyógyfürdő térre vagy a buszpályaudvarra innen. A Karos Spa Hotel van a közelben. A modern épület messziről rikít kanárisárga élénk színével. A kerítés előtt ingyenes parkolóhelyből található néhány. A bejárat előtt pár asztalos nyitott teraszuk is van. A beltér levegős, modern, csinosan berendezett, skandináv hangulatot idéz a belső. A pultban jó kinézetű, vonzó, házias sütemények találhatóak. Nem volt széles a kínálat, talán 5-6 féle tortaszelet, de azok jól néztek ki. Sajnos a pultos hölgy nem sokat tudott a süteményekről, de amúgy kedves, segítőkész, igyekvő volt, kissé tapasztalatlannak tűnt, talán új dolgozó náluk.
Árak tekintetében Zalakaroson belül kirívóan drága hely, hiszen a szeletárak 1650 Ft-ba kerültek. Belga csokitorta, vaníliakrémes gyümölcstorta, paleo mangótorta, Somlói torta, George Hamilton. Erre még rájön a 10%-os kötelező szervizdíj, így itt egy kávé és egy süti majdnem 3000 Ft-os áron kapható, ami azért eléggé meredek, még ha finom, friss, jól készült is minden. A 2 dl-es kis üveges üdítő 690 + 69= 760 Ft-ba került, szintén erősen túlárazottnak vélem.
Többféle kézműves sör is kapható, üveges kivitelben a Hedon (Charlie, Helmut, Balatonvilágos) és a Szent András (Laza Morál, meggyes) sörfőzde italaiból a mainstream termékek, úm. Heineken, Gösser, Edelweiss, Staropramen mellett. A csapon Soproni, illetve Soproni IPA. Alkalmanként tematikus napokat, esteket szoktak tartani, pl. november elején olasz pizza napot DJ zene partyval.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (19)
No Sugar Café&Bar Zalakaros - Étel/italNo Sugar Café&Bar Zalakaros - Étel/italNo Sugar Café&Bar Zalakaros - BelsőNo Sugar Café&Bar Zalakaros - BelsőNo Sugar Café&Bar Zalakaros - Külső képNo Sugar Café&Bar Zalakaros - Étel/italNo Sugar Café&Bar Zalakaros - Étel/italNo Sugar Café&Bar Zalakaros - Étel/italNo Sugar Café&Bar Zalakaros - BelsőNo Sugar Café&Bar Zalakaros - Étel/italNo Sugar Café&Bar Zalakaros - BelsőNo Sugar Café&Bar Zalakaros - Étel/italNo Sugar Café&Bar Zalakaros - Étel/italNo Sugar Café&Bar Zalakaros - Étlap/itallapNo Sugar Café&Bar Zalakaros - Étlap/itallapNo Sugar Café&Bar Zalakaros - BelsőNo Sugar Café&Bar Zalakaros - BelsőNo Sugar Café&Bar Zalakaros - Külső képNo Sugar Café&Bar Zalakaros - Egyéb

No Sugar Café&Bar további értékelései

2022.09.17egyedül
Kiváló
A kávézó a város központjában van, minden pár perces sétával elérhető onnan. Igényesen kialakított és szépen berendezett, illetve jó hangulata van, kellemes zene is szól. A kiszolgálás kedves volt, a kávé nagyon finom, megkockáztatom, hogy fővárosi színvonal. Egy limonádét kóstoltam még, ami...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.08.09-ig
Hotel Kapitány Sümeg
86.080 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.03.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
64.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat
Senior ajánlat
2024.07.01-ig
Hotel Freya Zalakaros
116.320 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval