Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Érdekes árképzés

Stand Bar - Park Inn Zalakaros ZalakarosStand Bar - Park Inn Zalakaros Zalakaros a térképen

Átlagos 2023. novemberben járt ittÉrtékelt: 2023. november 20.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A népszerű zalakarosi Park Inn Wellness Hotel leginkább arról híres az Üdülő soron, a település déli részén, hogy innen egy zárt függőhídon át egyenesen a termálfürdőbe lehet átsétálni fürdőruhában, köntösben, strandpapucsban. A szállodán belül 3 vendéglátó egység gondoskodik a vendégek gasztronómiai igényeinek kielégítéséről, a legnagyobb a Lounge Bár, ahol a svédasztalos reggelit és vacsorát tálalják fel, a bejárattól bal kézre a Korus Bár, míg jobb kézre a Stand Bár található, szintén a földszinten. Ide elsősorban kávézni és koktélozni térnek be a vendégek, de kínálnak néhány egyszerűbb ételt is, salátákat, leveseket, sütit.
Az italkínálat jellemzően kommersz, egy-két érdekesebb tétellel.
A ház borait az Etyek-Budai Borvidékről a Szent István Korona Pincészet adja, Sauvignon Blanc, Rozé és Pinot Noir decije 460 Ft (+10% kötelező szervizdíj minden tételre), ez nem is drága, gondoltam és iható bor.
A whiskyk terén a Macallan Amber nevét még nem hallottam, az ára is elég "szép" volt (3600 Ft/ 4 cl). A Jagermeisterből 4 cl 1200 Ft-ba került, ez annyira nem meredek, középkategóriás. Az üdítők ezzel szemben nagyon is túlárazottak, egy kis üveges Coca Cola Zezro 800 +80 Ft szervizdíjba került, elég erős árképzés, főleg, ha azt is figyelembe veszem, hogy ide a szállodába főleg gyerekesek járnak, így nem szép dolog, hogy a nekik való, általuk fogyasztható alkoholmentes italok árait így megnyomják.
Panyolai és Birkáspálinkákat kínálnak. Érdektelen sörkínálat, csapon Borsodi (1050 Ft/5 dl korsó) és Staropramen egy 4 csillagos menő hotelben szerintem egy kicsit ciki, megkockáztatom ezt a véleményt. Az eszpresszó 700 Ft, ez sem olcsó.
A koktélok ára viszont közepes, elfogadható 1800-2200 Ft között jellemzően, az alkoholmentes koktélok ezzel szinte megegyező 1800 Ft-os ára viszont barátságtalan húzás szerintem.
A kiszolgálás egykedvű volt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:
Fényképek (7)
Stand Bar - Park Inn Zalakaros Zalakaros - BelsőStand Bar - Park Inn Zalakaros Zalakaros - Külső képStand Bar - Park Inn Zalakaros Zalakaros - Külső képStand Bar - Park Inn Zalakaros Zalakaros - BelsőStand Bar - Park Inn Zalakaros Zalakaros - BelsőStand Bar - Park Inn Zalakaros Zalakaros - Étel/italStand Bar - Park Inn Zalakaros Zalakaros - Belső
Népszerű szállások a környéken
Orwa Apartman II. Zalakaros - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.06.30-ig
Orwa Apartman II. Zalakaros
71.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.09.29-ig
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éj-től büféreggelivel