Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Remek szállás, mindenkinek ajánlom

AquaLITA Apartman ZalakarosAquaLITA Apartman Zalakaros a térképen

Kiváló 2023. novemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2023. november 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Interneten, az apartman saját honlapján foglaltuk a szállást, de a nagy utazási foglaló oldalakon is megtalálhatóak. A kommunikáció nagyon kedves, gyors, korrekt volt, emailben és telefonon is. A szállás a MenDan Apartmanház földszintjén található, a belső udvarról nyílik. Ingyenes parkolás az épület körül bőséges számban található. Abszolút központi elhelyezkedés, a Termáltó, a sétány, a Dísz tér, a Korzó is pár percre van gyalog, számos étkezési lehetőséggel.
Az apartman áll egy amerikai konyhás nappaliból, egy hálószobából, külön WC és kádas fürdőszoba van. A bejárat előtt van egy kis terasz is a belső udvaron. A nappaliban dupla ágynak kihúzható kanapé, pakolóhelyek vannak, a konyharész teljesen jól felszerelt, evőeszközök, lábosok, mikró, hűtő, villanytűzhely, stb. Bővíthető étkezőasztal. A hálóban egy franciaágy, valamint egy emeletes ágy található. Nagyon tetszetős az apartman berendezése, kellemes színválasztás, modern, ízléses skandináv IKEÁ-s, JYSK berendezés.
Be sem kapcsoltuk a fűtést, mert nagyon kellemes, szinte meleg volt az apartmanban. Az ingyenes medencét és szaunát is igénybe vettük, ami a földszinten található.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Átlagos
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (11)
AquaLITA Apartman Zalakaros - BelsőAquaLITA Apartman Zalakaros - Medence/kertAquaLITA Apartman Zalakaros - SzobákAquaLITA Apartman Zalakaros - SzobákAquaLITA Apartman Zalakaros - SzobákAquaLITA Apartman Zalakaros - SzobákAquaLITA Apartman Zalakaros - SzobákAquaLITA Apartman Zalakaros - FürdőszobaAquaLITA Apartman Zalakaros - FürdőszobaAquaLITA Apartman Zalakaros - Medence/kertAquaLITA Apartman Zalakaros - Külső kép
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Orwa Apartman II. Zalakaros - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.06.30-ig
Orwa Apartman II. Zalakaros
71.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
43.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval