Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Korrekt áron korrekt szolgáltatás

Boni Családi Wellness Hotel ZalakarosBoni Családi Wellness Hotel Zalakaros a térképen

Átlagos 2022. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2022. március 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ez év március 07.- 11. között töltöttünk öt nap/négy éjszakás turnust feleségemmel a Boni családi wellness hotelben.
Tulajdonképpen semmi rosszat nem mondhatok a hotelről, hozta az elvárhatót a kifizetett árért.
A szoba és az ágy is (!) rendben volt. Megkívánom jegyezni, hogy a svédasztalos reggeli teljesen kifogástalan volt, amikor valami elfogyott azt rögtön pótolták, igen ízletes volt és a választékkal sem volt semmi probléma. Csak zárójelben jegyzem meg, hogy a reggelinél a forró tea vizet csak kín-keservvel lehetett kipumpálni a termoszból, csak úgy mint a reggeli kávét. Nézetem szerint megérné beszerezni egy forróvíz tárolót (illetve csinálót) hiszen több tíz ember tartózkodik egy időben a hotelben!
A vacsora menüválasztásos volt, amivel semmi baj nincs, minden este elég és ízletes volt. Mindenesetre én a desszert helyett inkább a főfogáshoz savanyúságot választottam volna, de ez csak az én véleményem!
Kiemelném, hogy a személyzet kifogástalanul végezte a munkáját, hozta az elvárható szintet lehetőség szerint minden felmerülő problémát igyekeztek azonnal orvosolni.
Egy apró észrevétel: a szoba (5.) bejárati ajtajának a zárja BORZALMAS volt, "fél napig " tartott amíg be tudtuk zárni illetve ki tudtuk nyitni. A TV távirányítója egy borzalom, olyan volt mint a mesében, hol működött, hol nem! Ilyennel még nem is találkoztam, hogy "egy fél napig" kellett várni csatornaváltásnál míg megjelent a kép, és ez nem a reklám helye, ez egy régi Philips TV volt.
Pozitívumként említeném meg, hogy a zuhanyozóban a zuhany rózsából úgy jött a víz ahogy az elvárható volt. Csak zárójelben jegyzem meg hogy elég szomorú, hogy ezt ki kell hangsúlyozni, mert nagyon sok helyen erre nem fordítanak kellő figyelmet (vízkövesedés!!!!).
Ami nem tetszett, hogy éjszakánként 400,-Ft.-ot számítanak fel a parkolásért, holott az egész városban INGYENES a parkolás. Ezt egy pitiáner dolognak találtam, főleg úgy, hogy éjszakánként, fejenként 500,-Ft. idegenforgalmi adót számítanak fel!!
Összességében csak azt mondhatom, hogy ár érték arányban megérte az árát és főleg a nyári időszakban a felár ellenére is teljesen elfogadható a szolgáltatás az érte fizetett összegért.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

Boni Családi Wellness Hotel további értékelései

2024.03.07csoporttal
Gyenge
Az ágymatrac kiváló volt, végre nem úgy éreztük magunkat, mint akik a tengeren hullámzó hajón lennének. Az étkezések során nem tetszett, hogy a 19 szobához 9 étkező asztal volt biztosítva az étteremben. Több alkalommal is várakozni kellett ahhoz, hogy vacsorázni lehessen. Mindenkinek saját...
2024.01.07a párjával
Szörnyű
Sajnálattal tapasztaltuk amikor oda értünk hogy hideg volt a szobában. Vacsoránál nem volt annyi hely ahányan voltak a hotelben. Várni kellett kb 1 órát. A vacsorák borzalmas állaguak voltak és izetlenek. A kutyámnak nem adnék ilyen ételt. A szilveszterkor a zene tombolt. Nem voltak elnézőek az...
2023.12.27csoporttal
Gyenge
Minden étkezésnél 30-90 percet kellett várnunk, mert a konyha nem bírta a vendégek számát és az étkező kapacitása is korlátozott volt. Az ott töltött idő alatt nem volt hely a parkolóban…A szobában a szekrény,az ágyak és a parketta nyikorogtak, a vendégágyak nagyon retrok és kényelmetlenek...

A Boni Családi Wellness Hotel legnépszerűbb csomagjai

Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros - Wellness pihenés Zalakaroson (min. 2 éj)
Wellness pihenés Zalakaroson
54.990 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.09.30-ig
Boni Családi Wellness Hotel Zalakaros - Nyári szünet (min. 2 éj)
Nyári szünet
91.960 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
06.19-08.31.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.036 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2024.12.28-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!
Hotel FIT Hévíz - Pihentető napok
Pihentető napok
2024.12.24-ig
Hotel FIT Hévíz
67.640 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval