Alig száz méterre a zalakarosi Strandfürdőtől található a négycsillagos Hotel Aphrodite, amely wellness és gasztronómiai szolgáltatásaival változatos programlehetőségeket kínál.
Mindenkinek csak ajánlani tudom. . . hogy miért? ! A személyzeten át a tulajdonoson keresztül és a recepciót nem kihagyva mindenki nagyon kedves! Segítőkeszek,kedvesek ,aranyosak. . . A szoba számunkra tökéletesen megfelet,és a wellness részleg is. Az ételek finomak, bőségesek és házias jellegűek! Csillagos 5-ös! ! !
Nagyszerű hétvégi kikapcsolódási helynek. A személyzet, közvetlen, segítőkész. Az étkezés teljes mértékben kielégítő, mint ízek, mint választék formájában. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
2 éjszakát pihentünk itt férjemmel. A személyzet nagyon kedves, barátságos, segítőkész. Az egész szállodában tisztaság, rend. Az ételek úgy a reggelinél, mint a vacsoránál, nagyon finomak, a választék bőséges. Mindenkinek ajánlom, ha ebbe a szállodába megy pihenni, a túrógombócot és a fánkot feltétlenül kóstolja meg.
A reggelinél a saját farmon nevelt állatokból készült felvágottak, illetve saját készítésű tejtermékek is nagyon ízletesek. A wellness is nagyon jó, a vízhőmérséklet mindegyik medencében megfelelő, bár teltház esetén nem tudom, hogy elegendő e a termál medence mérete :). Tetszett a lovaskocsikázás is a szálloda termelőfarmjára, ahol betekintést nyerhettünk az állattartás rejtelmeibe. Összességében nagyon jól éreztük magunkat, így ha legközelebb Zalakarosra megyünk, biztos itt foglalunk szállást.
Már második alkalommal volt szerencsénk pár napot pihenni a hotelben. Kellemes meglepetés ért bennünket,mert a foglalthoz képest jobb minőségű,komfortosabb szobát kaptunk. A tulajdonosok,ill a személyzet rendkívül kedvesek,mindent megtesznek,hogy a vendégek pihenése zavartalan legyen,kellemes emlékekkel távozzanak,és térjenek vissza minél hamarabb-mi is így fogunk tenni jövőre is!
A szálloda elhelyezkedése kiváló,minden (ökotó,fürdő,stb)pár perc sétával elérhető. Az ételek nagyon finomak,az alapanyagok a szálloda saját farmjából származnak,mindig frissek,a tömegtermékekhez nem hasonlíthatóak. a welness részleg 4 medencéből,és 1 jacuzziból áll,ill. . több szauna is van.
Visszajáró vendégek vagyunk. A szálloda vezetőségével nagyon jó barátság alakult ki. Mindig szívesen látnak, fogadnak bennünket. A szálloda elhelyezkedése tökéletes, a centrumban van, közel a Fürdő, az éttermek, a kiserdő és a közlekedés szempontjából is jó választás azoknak is, akik nem autóval jönnek.
Az évek során a szállodában folyamatos fejlesztések voltak/vannak, amik a vendégek kényelmét szolgálják. Az ételek sokfélék és finomak. A wellness részleg is minden igényt kielégít. Sok jó és szép emlékünk van.
Többször pihentünk már itt. A színvonal a szokott, a személyzet kedves és figyelmes. Az ételek nagyon finomak. Meglepetésként (superior szobát foglaltunk) , mint visszatérő vendégek a Főnök Asszony körágyas, jakuzis szobát ajánlott fel jelképes felárért. Szívesen elfogadtuk, ismét remekül éreztük magunkat!
Egy csodálatos hétvégét töltöttünk a hotelben. Remek helyen található. Már a bejelentkezés egy élmény volt, olyan kedvesen fogadtak a recepción. A szoba tágas, tiszta, otthonos. A wellness tökéletes. Az ételek finomak, háziasak. Egy szóval tudnám összefoglalni, minden remek!!!! Legközelebb is itt fogunk nyaralni!!!!