Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Húsvéti pihenés

Hotel Aphrodite ZalakarosHotel Aphrodite Zalakaros a térképen

2015. áprilisban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2015. április 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Párommal és kislányával töltöttünk itt 4 napot húsvétkor. Érkezéskor a recepción a hölgy kedvesen, barátságosan fogadott minket, részletesen elmondta, milyen szolgáltatásokat vehetünk igénybe a foglalt csomagunk keretein belül. A véletlennek és az ünnepi teltháznak köszönhetően mi egy körágyas-jacuzzis szobába kerültünk, a 4*-os részben. A szoba felszereltsége teljesen újszerű volt, az ágyneműk különlegesek voltak (plüssszerű), nagyon jó volt bennük aludni. Gyerkőcünk is nagyon élvezte, hogy "külön szobája" volt és nem pótágyon kellett aludnia (egy egyszemélyes ágy az ún. előtérben volt). A bútorok, kárpitok szépek, újak, a zuhanyzós fürdőszoba is szép volt. Csak az volt a furcsa számunkra, hogy a zuhanyfülkében nem volt polc vagy akasztó, ahova a tisztálkodószereket tehettük volna tusolás közben. A szobában található masszázskád is okozott meglepetést első használatkor. A fúvókákból érdekes fekete részecskék jöttek ki (vízkő vagy kosz, nem tudni). De ettől eltekintve nagyon élveztük ezt a különleges élményt (kádból TV-t nézni).
A wellness részleg a teltházas ünnepi időszakban kicsit zsúfolt, de húsvét hétfőn már alig voltunk a szállodában, akkor teljesen kellemesen lehetett mindegyik medencében illetve szaunában pihenni. Számomra is furcsa volt, hogy nem volt felügyelet a fürdő területén, csak néha szolgálta fel egy pincér a rendelt italokat. Nekem tetszett, hogy a szaunák, medencék egy térben voltak, így akár az infraszaunában ülve is nyugodtan figyelhettem családom többi tagját, nem voltunk különválasztva. A gőzfürdő is pozitív élmény volt számomra.
A félpanziós ellátás során számunkra egyhangúak voltak egy kicsit a reggelik. Ugyanazok a sajtok, felvágottak, kolbászok voltak minden reggel, ami valamennyire érthető, hiszen saját farmról származnak. A vacsoráknál a pörköltek (marha, szarvas) és a gulyásleves ízletesek voltak, a húslevesben viszont semmi hús nem volt, a tésztát és a főtt répát is csak külön tálalták hozzá. Ráadásul nekem kicsit hideg és íztelen volt. A húsvéti báránysült és a zalai dödölle viszont nagyon finomak voltak és a választék is kielégító volt.
Kicsit zavaró volt azonban két este is a vacsora alatt az élő zene hangszintje. Szeretjük a zenét, jól is játszott az úr, csak hangos volt.
A farmra is ellátogattunk lovaskocsival. A szeles idő ellenére élveztük, nem volt hosszú az út. Falusi létemre nagy meglepetést nekem nem okoztak az állatok, de én is élveztem kislányunkkal együtt, hogy meg lehetett őket simogatni. Az ún. történelmi kalandpark viszont számomra csalódás volt. Pár jurtába rendezett kiállításon és egy elektromos quadpályán kívül nem sok érdekesség volt ott. A makettszerű várban nem volt semmilyen különösebb látnivaló vagy program, az íjászat sem volt túl aktuális a nagy szélben. (és hogy a történelmi kalandparkhoz hogy jön a gyerekquad, az más kérdés - habár más családok gyerekei nagyon élvezték)
Összességében alternatív programnak nem volt rossz a farmlátogatás.
Egyébként a szálloda elhelyezkedése jó, nincs messze a gyógyfürdő, bár mi ott most nem jártunk, elég volt a helyi részleg számunkra.
Megfontoljuk, hogy visszatérünk-e még, de mindenképp valami akciós csomagban.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:Átlagos
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:
Elhelyezkedés:Kiváló

Hotel Aphrodite további értékelései

2024.04.02a párjával
Gyenge
A hotel neve Aphrodite vagy Venus! A csillagok száma talán eléri a 3 csillagot. A falak olyan vékonyak, hogy a szomszéd szobában bármit is mondtak, mindent hallottunk, nem lehetett nyugodtan pihenni kikapcsolódni. A fürdőszobában csatornaszag volt, amit csak a páraelszívó működése tudott...
2024.01.02gyerekekkel
Gyenge
Most jöttünk el, közel 300.000 ft fizettem, soha többé. (2023 szilveszter) Nem vártak minket, így először szobánk sem volt. 17.53-kor érkeztünk,Kb 30.perc után kaptunk egy szobát, ami koszos volt és szemét is benne volt a szemetesben. Többen írták, hogy büdös volt, sajnos későn olvastam. Büdös...
2024.01.01a párjával
Átlagos
Karácsony után megleptük magunkat ezzel a 2 napos welnessel...Variáltunk hogy hova melyik lenne a jobb de ez lett a befutó. Külföldről mentünk.. 14 órakor még nem volt kész a szobánk ezért felajánlottak egy tágas földszinti apartmant Valóban szép nagy szoba, okos tv-vel nagy...

A Hotel Aphrodite legnépszerűbb csomagjai

Hotel Aphrodite Zalakaros - Napi árak félpanziós ellátással (1 éjtől)
Napi árak félpanziós ellátással (1 éjtől)
102.220 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.08.01-ig
Hotel Aphrodite Zalakaros - Kikelet gasztroélményekkel (min. 2 éj)
Kikelet gasztroélményekkel
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.06.03-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.06.03-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
59.823 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Palace Hotel Hévíz - Nyári szünidei akció
Nyári szünidei akció
2024.12.30-ig
Palace Hotel Hévíz
192.970 Ft / 2 fő / 5 éj-től kiváló félpanzióval