A Hotel Forrás Zalakaroson, karnyújtásnyira a Gránit Gyógyfürdőtől várja gyógyulni és feltöltődni vágyó vendégeit. Komfortos, családias hangulatú szobáival szolgálja az ide érkezők kényelmét.
Fürdőszoba penészes,a viz a tusolóban alig folyik le. WC tartály nehezen telik meg. Mosdócsaptelep körbeforog ,nehezen nyitja a vizet. Hiányzik a széf a szobából. A TV olyan kicsi alig lehet a képernyőt meglátni. A lift jó,de iszonyú koszos. Finom,de egyhangú ételválaszték van,kevés gyümölccsel.
Egyetlen előnye a hotelnek, hogy közel van a Zalakarosi élményfürdőhöz. A szobákban szinte nem lehet megmaradni a hőségtől, és még csak Május van. Gyerekeseknek, családoknak és idős embereknek egyáltalán nem ajánlom. A légkondicionálás elavult, zajos, nem hűti le az aprócska szobát.
Alapvetően zajos utcára néző, déli fekvésű szobát kaptunk a 3 éves kisgyermekkel, és a sötétítő függönyt sem ismerik a hotelben. Tisztaság látszatát és illatát nem érezni. Bogaras, poros volt a szoba, többször kértem takarítást, a fürdőszobát végül én magam takarítottam ki. Szálloda szobájában köntös sem volt. Elavult száz éves mosdó és régi hajszárító. Viszont a személyzet kedves volt és segítőkész.
Hotel Forrás Zalakaros válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönettel vettük visszajelzését! Elnézését kérjük a kellemetlenség miatt. A helyszínen tapasztalt problémákat, ha jelzi a helyszínen recepciónk felé maximális rugalmassággal próbáljuk megoldani azokat és kompenzálni Önt, hogy pihenése gondtalan legyen nálunk.
Összességében az ellátás kiváló volt,a személyzet is kifogástalan.Egy problémánk volt,hogy a 3.emeleti szobánkban nem működött a légkondicionálás,csak fújta a levegőt,de nem hűtötte.Ettől eltekintve jól éreztük magunk.
Nem tetszett, aminek legfőbb oka a szoba kialakítása, az ágy kényelmi fokozata, szűkös tér, a fürdőszoba, azon belül a zuhanyfülke milyensége okozta. Regenerálódni mentünk, de az ágy kényelmetlensége okán úgy jöttem el, hogy minden porcikám fájt. Ezt a fürdő némileg feledtette, de mégsem sikerült csak arra összpontosítani.
A Hotel elhelyezkedése nagyon kedvező, azonban egyéb okok is eredményezték a lehangoló véleményünket. A svédasztalos reggeli teljesen rendben volt, azonban ez a vacsorára már már nem volt igaz. Felnőtt férfi vendégnek szerintem nagyon diszkrét az adag, a választék sem volt kedvező. Felejthető volt az ott töltött 2 éjszaka. . .
Sajnos rossz tapasztalatunk van! A 3. emeleten kaptunk szobát,ami BÜDÖS volt,órákig kellett szellőztetni! A fürdőszobába pókháló,a székek ragadtak! Az ágynemű sárga,a matracok kényelmetlenek,a párnákat nem lehetett használni,olyan kemények,csomósak voltak! Pihenni NEM lehetett,néhány vendég miatt,akik 23 óra után is csapkodták az ajtót.
Első este a vacsora borzasztó volt,amit kompenzált a második esti vacsora! Viszont a személyzet kedves,előzékeny! ! ! A fürdőbelépő csak a 3 gyógyvizes medence használatára jogosít! Pozitívuma: a személyzet kedves előzékeny,és a fürdő közelsége! Összességében csalódottak vagyunk 3 nap 2 éj alapján!
A szállodában pihenni nem lehetett. A szobában mindenhol lógtak a pókhálók. Az ágykeretre valószínűleg egy ezer éves kopott heverő betétjét rakták matrac helyett, amiben a rugók össze voltak törve, és e miatt kényelmetlen és zajos volt. Minden mozdulatnál iszonyatos hangokat adott ki az ágy.
A félpanziós ellátás silány és szegényes, és ha valami elfogyott nem pótolták. Vagyis 7-től 10-ig lehetett reggelizni, de fél kilenckor már csak itt-ott volt maradék. A vacsoránál ugyanez volt. A foglalásban nem volt szó parkolási díjról csak az idegenforgalmi adóról, ennek ellenére a parkolási díjat is felszámoltak. A recepcióstól kérdezni szerettünk volna valamit, amire grimaszokat vágott. Összességében iszonyatos 5 nap volt! !
Pozitivum: Elhelyezkedés, Negativ: Nagyon koszos szobák, fürdöszoba kabin szétesve, előző vendég hajmaradéka a csempén, a mosdóra is ráférne egy jó vízkőoldózás, a szobalány épphogy minden második nap leellenörizte hogy van e WC papír , és kiűritette a szemetest. A zuhanyzóban a víz nem szabályozható, vagy tűzforró vagy hideg.
Ez a hely egy igazi katasztrófa. . . . a szoba koszos volt a személyzet flegma kivételt képeznek ez alól a recepciosok mert ok normálisak voltak. Oke, hogy az első emeleten közös a fürdő WC az egész folyosónak de legalább akkor lenne tiszta, fertozesmentes. A reggeli szörnyű és nincs nagy választék a kávé ihatatlan.
Az egyetlen pozitívum, hogy a fürdő mellett van közvetlenül a "hotel". Pihenni lehetetlen mert a falak papírból vannak, folyamatos a csapkodas, a hangos zene. . reggel 7-kor a személyzet kiabalasara keltünk. Összességében nem ajánlom senkinek, mi biztos, hogy a közelébe se megyünk többet.
8749Zalakaros, Termál u. 6.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Zárt parkoló, nem őrzött: 1000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya, 10 kg-ig: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• étterem / kávézó • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • paleo étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem