Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

luxus,kényelem,gasztroélvezet,pihenés

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel ZalakarosMenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros a térképen

Kiváló 2015. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. május 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Van az az érzés,amikor eleged van.Tudod az,amikor úgy érzed bedarál a malomkerék mert fáradt vagy elcsigázott és minden napod ugyanúgy telik el,szürkén - 50 árnyalat nélkül.Ez az érzés tört rám tavaly augusztusban.Egyszerűen szükségem volt egy kis feltöltődésre.De nem akartam kockáztatni és kipróbálni valami olyasmit amiben benne van a csalódás lehetősége és mivel már egyszer jártam itt és tetszett, inkább a biztos utat választottam.
Szerencsém volt,volt szabad szobájuk mégpedig egy luxus superior.Azonnal lecsaptam rá!
2,5 órás sivatagi autóút után következett a pihenés oázisa,ahol sajnos az első és előre lelövöm a poént-egyetlen negatívumban részesültem a hotel saját parkolója fizetős.Rengeteg autónak van itt hely és viszonylag árnyékos is,ami ugye nyár lévén nem mellékes, de miért nincs már a parkolás is benne az árban?nem a pár száz forint zavar,hanem a kisstílűség.Ami viszont a szálloda szolgáltatásaiban abszolút nem köszön vissza.
A recepción kedvesek és gyorsak voltak - itt külön kiemelném a gyorsat,a kötelező aláírni,kitölteni valókkal együtt 5 perc alatt becsekkoltunk,megkaptuk az elektronikus szobakártyánkat és irány a lift.
A lift amit egyszerűen imádtam,hogy a szobánk előtti liftből- pici túlzással-kilépve a wellness részlegben csobbanhatunk,ill. az étterembe jutunk és nem kell gyalogolni,nem kell lépcsőzni és fürdőköntösben papucsban kacsázni végig az egész szállodán keresztül.
A szoba pazar,tágas,kényelmes a fürdő csodaszép és Jacuzzis - ami nem egy japán nindzsa lánykori neve!Én még soha nem próbáltam a fürdőszobai jacuzzizás úri kényelmét.Gondoltam ez az a fajta sznobság ami teljesen felesleges,hiszen van a wellness részlegen kicsi-nagy beülős-befekvős pezsgőfürdő ,minek a szobába is!Hölgyek és Urak,higyjétek el nincs annál jobb,mikor egy kiadós vacsora után a gyerek elaludt,Te és a Párod pedig egy pohár ital társaságában elhelyezkedtek a fürdőszobai "saját"kis jacuzzitokban és élvezitek a bugyogást.Egy jó tanácsot viszont mindenképpen fogadjatok el- három gomb van a jacuzzin,az egyikkel bugyogtatsz,a másikkal nyomatod erős sugárral vizet,ez ilyen masszírozós,a harmadik pedig mindkettőt csinálja egyszerre.Na most,találsz a fürdőben mindenféle kis habfürdőket,samponokat,tusfürdőket.Ezeket egyszer élünk címszóval mind belevágod a jacuzziba - NE TEDD!Ha mégis megtetted ne kapcsold be a harmadik gombot,mert ha megteszed 3 másodpercen belül átláthatatlan és áttörhetetlen habbombává változik a fürdőszoba - amire,hogy őszinte legyek,nem voltam felkészülve.Az egyetlen megoldás,ha áttöröd magad a habfalon,leereszted a vizet,majd megereszted a vizet és kézzel lapátolod bele a habot,miközben a párod arcán megjelenik az a bizonyos miért nem mentem én a Huffnágel Pistihez grimasz.
A wellness részleg kielégítő,nem egy aquapark de a lényeg úgyis az,hogy rossz idő esetén is találd itt fel magad,ha már nem jutsz ki a szállodával szemben lévő giga - mega strandra,ami benne van szerintem Magyarország top 3 legjobb élményfürdője között!
Szóval a wellness részleg több medencés,lehet úszkálni,vannak élményelemek,pezsgőfürdő kneipp taposó-ez utóbbitól ne várj sokat-csak a neve exkluzív,dunakavics hideg víz sétálhatsz rajta,ennyi.Az a tipikus otthon eszedbe sem jutna ilyesmi,én csak tudom,mert a Duna mellett lakom,de itt - ha már kifizettem...Relax szoba,csendes,nyugodt,babzsákos olvasgatós kényelmes.Szaunavilág és élményzuhany-az olyan,hogy aláállsz és egy őserdőben vagy ahol csicseregnek a madarak és süt a napocska és langyos a víz majd ha megszoktad,akkor a fényjáték változik,beborul és szó szerint rád szakad az ég hidegvíz formájában - elég élvezetes,hangulatos...-de tényleg

Kaja
Na kérem itt a svádasztal szó számomra új fogalmat nyert,itt nem svédasztal van,hanem svédfolyosó!Esküszöm nem tudtok olyan fajta ételt mondani,ami nincs jelen valamilyen formában,na jó rántott struccgolyó kacsacsőrű emlős combbal nincs,de sörbundás kimondhatatlan és megjegyezhetetlen nevű hal van,miközben van magyaros konyha,norbi update kaja,húskavalkád,gyümölcserdő és csábítóbbnál csábbítóbb desszertek - nincs rá jobb szó FRENETIKUS!
A kiszolgálás rendkívül előzékeny és figyelmes,nincs tele üres tányérral az asztalod,ha egy új ételért vándorolsz,mire visszaérsz,már le is szedték,te pedig átadhatod magad a kulináris élvezeteknek újra és újra és újra...és plussz 4 kg 3 nap alatt :(
Külön kiemelném a szakácsokat akik ott állnak a frissen sültek előtt és kérésedre sütik,grillezik Neked az általad kiválasztott húsfinomságot,mert az egy dolog,hogy hihetetlenül finom,de amikor egy fejbiccentés és az Igen?mit adhatok helyett,az jön ki ezeknek a konyhazseniknek a száján,hogy parancsoljon uram mivel szolgálhatok...engedje meg hogy ajánljam önnek...uram ez egy remek választás stb. akkor nem hiszed el,hogy Magyarországon vagy !!!

Masszázs

Én még soha nem voltam masszíroztatni,bevallom férfiasan!Ennek egyik oka,hogy heteroszexuális férfiként írtózom más férfiak érintésétől,na de itt a masszázsszalon előtt thai nők képei vannak a falon akik épp egy fáradt férfit masszíroznak!Na mondom,egyszer élünk!A párom és a kislányom délutáni alvással pihente ki a strand nyújtotta örömöket én pedig bízva abban,hogy hiányom fel sem tűnik nekik,leódalogtam a masszázsrészlegre és befizettem egy manager masszázsra.Szemem előtt már ott lebegett a kép,ahogy két thai lány olajozza a testem és masszíroz meg tetőtől talpig,merthogy a manager masszázs ezt jelenti...


Pista a masszőr 120 kg volt,a tenyere pedig akkora mint a fejem.Gyakorlatilag amikor pislogott,már attól úgy éreztem,hogy eltöri a gerincem.Kedvesen,mély búgó hangján a masszázságyra parancsolt.A fejemmel kezdte,a fülemmel folytatta,következett a nyakam,itt kissé reszkettem,finoman a vállam és a kezem,a dolog ott vált kellemetlenné amikor a talpam után a vádlim majd a combom következett és attól féltem,hogyha Pista esetleg a férfiakhoz vonzódik,elveszítem 36 éve féltve őrzött ánuszom szüzességét,mit volt mit tenni szorítottam,feszítettem mindenemet ahogy csak tudtam.Pista megérezte,hogy baj van és kedvesen ,mélyen búgó hangján csak annyit szólt-Uram,higgyje el családos ember vagyok,a hölgyek iránt vonzódom,kérem engedje el magát,hogy megtudjam önt rendesen megmasszírozni.
Legyen elég annyi,még mindig szűz vagyok hátul,Pista pedig egy kiváló és rendkívül türelmes masszőr.

Ajénlom Neked ezt a szállodát,ha egy romantikus,pihenős,kényeztetős hétvégére vágysz,akár a pároddal,akár a gyerekekkel családdal együtt az év bármelyik évszakában!

köszönöm,hogy végigolvastad
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel további értékelései

2023.11.19gyerekekkel
Kiváló
Zalakaros egyik legnépszerűbb 4 csillagos szállodája, amely a Gyógyfürdő téren található. Ingyenes parkolási lehetőség a téren egy sok férőhelyes parkolóban. Bár az őszi szünet miatt rengeteg vendég volt a szállodában, meg úgy általában Zalakaroson, de mégis maradt szabad férőhely minden nap. A...
2023.08.25
Kiváló
Nagyon szeretem.....A wellness részleg kiváló . Gyönyörű szobák,finom ételek ittmindent a vendégért.Csak ajánlani tudom.
2023.08.03a párjával
Kiváló
Visszatérő vendegek vagyunk és ugyanaz a vélemény mint eddig. Minden maximálisan megfelel egy 4* szállodához. Minden igényt kielégít. A skypool csodálatos!!!

A MenDan Magic Spa & Wellness Hotel legnépszerűbb csomagjai

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros - MenDan Wellness Napok (min. 2 éj)
MenDan Wellness Napok
119.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.11.28-ig
MenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros - Pünkösd (min. 3 éj)
Pünkösd
217.400 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
05.16-20.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Lövér Sopron - Senior csomag örökifjaknak 2024
Senior csomag örökifjaknak 2024
2024.12.24-ig
Hotel Lövér Sopron
67.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
92.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval