Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Pihentető wellness egy szuper szállodában

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel ZalakarosMenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros a térképen

Kiváló 2018. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. szeptember 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Gyönyörű szállodát sikerült választanunk augusztus végi nyaralásunkhoz! A foglalásnál elmondtam, milyen szobát szeretnék, mikor odaértünk, nem csalódtam! Azt kaptam, amit vártam! Nagy szoba, modern berendezéssel, nagy plazma Tv-vel, erkéllyel, parkra néző kilátással! Kedvesen, üdvözlőitallal fogadtak a recepción. A fürdőszobával kapcsolatban ott is leírtam a véleményemet, 4 csillagos szállodánál a piperebekészítés, sminktükör a minimum, ami elvárható, de ezek csak apróságok! A kéztörlőt nincs hová akasztani, a vizes ruhák nyáron ugyan megszáradnak az erkélyen, de ősszel, vagy tavasszal jól jönne egy ruhaszárító! Az ételek fantasztikusan finomak, nagy választék reggel és este is! ( Hiányoltuk a vizet az asztalról a vacsoránál!!! ) Sütemény, gyümölcs, minden, mi szem-szájnak ingere! Imádtuk az élő zenét, nagyon klassz volt!! A wellness szuper, nagyon tetszett a dzsungel effektusos élményrész! Sehol nem láttunk még ilyet! Jó, hogy este 10-ig van nyitva a medencetér, vacsora után lehet egy jót lazulni!! A szobánk a parkra, fürdőre nézett, gyönyörű a látvány is, egész Zalakaros csodás! Összességében nekünk nagyon tetszett az 5 nap,amit ott töltöttünk! Kár, hogy olyan messze van a lakóhelyünktől! Mindenkinek ajánlom!!!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:
Tisztaság:
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (10)
MenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros - SzobákMenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros - Medence/kertMenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros - VendéglátásMenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros - VendéglátásMenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros - EgyébMenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros - EgyébMenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros - WellnessMenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros - WellnessMenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros - VendéglátásMenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros - Külső kép

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel további értékelései

2023.11.19gyerekekkel
Kiváló
Zalakaros egyik legnépszerűbb 4 csillagos szállodája, amely a Gyógyfürdő téren található. Ingyenes parkolási lehetőség a téren egy sok férőhelyes parkolóban. Bár az őszi szünet miatt rengeteg vendég volt a szállodában, meg úgy általában Zalakaroson, de mégis maradt szabad férőhely minden nap. A...
2023.08.25
Kiváló
Nagyon szeretem.....A wellness részleg kiváló . Gyönyörű szobák,finom ételek ittmindent a vendégért.Csak ajánlani tudom.
2023.08.03a párjával
Kiváló
Visszatérő vendegek vagyunk és ugyanaz a vélemény mint eddig. Minden maximálisan megfelel egy 4* szállodához. Minden igényt kielégít. A skypool csodálatos!!!

A MenDan Magic Spa & Wellness Hotel legnépszerűbb csomagjai

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros - MenDan Wellness Napok (min. 2 éj)
MenDan Wellness Napok
119.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.06.01-ig
MenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros - Pünkösd (min. 3 éj)
Pünkösd
Kérd ajánlatunkat!
05.16-20.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
73.967 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
88.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
121.890 Ft / 2 fő / 3 éj-től csodás félpanzióval