Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Inkább magic étkezés

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel ZalakarosMenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros a térképen

2019. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. augusztus 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Már többször nézegettük ezt a helyet, hogy egyszer el kellene jönni, most meg is valósítottuk :)
A hotel az egyik a sok közül, ami Zalakaroson a nagy fürdő közelében van, ez jelesül a nyári bejárattal szemben található. Parkolni az utcai parkolókban vagy a szálloda saját zárt parkolójában lehet.

A szálloda több épületből áll, amik össze vannak kötve, emiatt elsőre nem is volt könnyű megtalálni a másik épületben lévő szobánkat. A szobánk kifejezetten tágas volt, sarok ülőgarnitúrával, elegendő szekrénnyel, erkéllyel. Bárból 3 is van, a főépületben, a másik épületben és a wellness emeletén is. A lobby bár kültéri része igazán látványos a függőfotelekkel, műfűvel és napellenzőkkel. Az ital- és snackválaszték széles, a kiszolgálás gyors és udvarias.
Az épületbelső, ahol a szobánk volt, szerintem nem volt légkondicionálva, meglepően fülledt és meleg volt, bár az a pár perc, amit jövet-menet ott töltöttünk, annyira nem volt zavaró.

A wellness részleg nem volt olyan nagy, mint amennyire gondoltam a hangzatos név alapján, magic spa kicsit túlzás erre a wellness részlegre. Egy háromszintű medence van középen, a legkisebb gyógyvizes, a középső egy melegvizes élménymedence, az alsó pedig egy hidegvizes élménymedence. Ebben attrakció gyanánt egy hang- és fényeffektusos esőgép (vagy nem tudom, minek nevezzem) van. Ezt mondjuk nem teljesen értettem, mert miért szeretne bárki is beltéren elázni? Ezen kívül az egyik sarokban található egy infraszauna, mellette egy jégkamra, kicsit feljebb pedig egy medencékre néző finn szauna és egy sótéglás pihenőhelyiség. A szauna világban két finn szauna, merülőmedence és egy gőzkabin van. Ez utóbbi sajnos annyira gyéren működött, hogy alig volt benne gőz, nem tudtuk használni. A medencetértől kicsit elkülönítve van egy gyermekpancsoló is. A wellnessbár az emelten található, rendkívül látványosan összekötve egy függő fahíddal, illetve innen kültéri pihenő is nyílik és ezen a szinten vannak a masszázshelyiségek is.

Az étteremben vacsorára és reggelire is valami elképesztően széles a választék és nagyon finom volt minden. Van látványkonyha is, ahol frissen készítenek mindenféle finomságot, illetve vacsorához élőzene szólt esténként. A szomszéd utcában érdemes egy esti sétát tenni, kirakodóvásárban válogathatunk a sok holmi között.

A személyzet mindenhol figyelmes és kedves, a számlákból megkaptuk a másodpéldányokat.
Utólag belátom, hogy nyárra nem volt ideális választás egy kültéri medencével nem rendelkező hely, hűvösebb hónapokra ideálisabb, de ettől függetlenül jól éreztük magunkat, ajánljuk másoknak is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel további értékelései

2023.11.19gyerekekkel
Kiváló
Zalakaros egyik legnépszerűbb 4 csillagos szállodája, amely a Gyógyfürdő téren található. Ingyenes parkolási lehetőség a téren egy sok férőhelyes parkolóban. Bár az őszi szünet miatt rengeteg vendég volt a szállodában, meg úgy általában Zalakaroson, de mégis maradt szabad férőhely minden nap. A...
2023.08.25
Kiváló
Nagyon szeretem.....A wellness részleg kiváló . Gyönyörű szobák,finom ételek ittmindent a vendégért.Csak ajánlani tudom.
2023.08.03a párjával
Kiváló
Visszatérő vendegek vagyunk és ugyanaz a vélemény mint eddig. Minden maximálisan megfelel egy 4* szállodához. Minden igényt kielégít. A skypool csodálatos!!!

A MenDan Magic Spa & Wellness Hotel legnépszerűbb csomagjai

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros - MenDan Wellness Napok (min. 2 éj)
MenDan Wellness Napok
119.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
2024.06.01-ig
MenDan Magic Spa & Wellness Hotel Zalakaros - Pünkösd (min. 3 éj)
Pünkösd
Kérd ajánlatunkat!
05.16-20.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2025.01.06-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
82.460 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi - Legjobb ár félpanzióval
Legjobb ár félpanzióval
2024.12.24-ig
Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi
88.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
121.890 Ft / 2 fő / 3 éj-től csodás félpanzióval