Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kiváló kikapcsolódás a híres fürdővárosban!

Hotel Vital ZalakarosHotel Vital Zalakaros a térképen

Kiváló 2023. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2023. április 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nem is tudom hogy nem került sor eddig a Hotel Vital-ban eltöltött kikapcsolódások értékelésére, valahogy lemaradt a listáról de most pótolom!
Feleségemmel 2023.04.10.-14. közötti időpontban voltunk immár ötödszőr a szállodában. A szálloda Zalakaros egyik szélén helyezkedik el egy félreeső de jól megközelíthető utcában. Maga a szálloda korszerűnek mondható mind az épületet mind a szobákat tekintve. A szobák gyakorlatilag minden igényt kielégítenek,központi légkondicionálás van , minden szobában hűtőszekrény minibárral, lapos tv, telefon, A szobák nagysága (kb.25-28 nm.) megfelelően kényelmes két személy részére, csakúgy mint a fürdőszoba nagysága is. A szálloda wellness részlege úgy hirdeti magát, hogy az ország legnagyobbja területileg, nem tudom, hogy valóban így van e, mindenesetre kényelmesen elfér benne egy gyönyörű 10x6 méteres feszített tükrű úszómedence és egy élménymedence (mindkettő körberakva pihenő ágyakkal) különböző szolgáltatásokkal (nagynyomású zuhany, oldalsó és alsó vízsugár befújás) A szauna is kiváló, nem különben a kültéri jakuzzi is, bár azt nagyon kicsinek találom (négy személyes de csak két embernek kényelmes).Van "konditerem" is és egy játszószoba kisgyerekeknek. Szóval minden adott a kellemes kikapcsolódáshoz. Jó idő esetén igénybe lehet venni a napozóteraszt is, igény esetén masszőr is van.
A személyzet minden alkalommal kedves és szolgálatkész volt. Külön kiemelném a recepción dolgozó Eszter nevű hölgyet aki már régi ismerősként köszöntött bennünket. Bájával és kifogástalan szolgálat készségével mindenkit levett a lábáról, igazi szállodai szakember!
Az étkezéssel kapcsolatban azt tudom mondani (reggel-este svédasztalos), hogy teljesen rendben volt de most azért érezni lehetett a múlt évinél egy kisebb "hanyatlást", de még így is nagyon rendben volt. Sajnos érezni lehetett, hogy az infláció miatt borzasztóan elszaladt árakat itt is próbálják valamilyen módon kivédeni!
Ami számunkra pozitívum volt, hogy a parkolás még mindég ingyenes ami nagyon sok helyen nem mondható el, viszont az IFA elég magas, 550,-Ft./fő/éjszaka, ellenben az egész városban INGYENES a parkolás.Egyébként az egész város tiszta, virágos és rendezett, látszik, hogy az IFA-t "nem nyelik le" csak úgy hanem tesznek is valamit érte!
Nos ismételtem kellemes élményekkel feltöltődve tértünk haza, csak ajánlani tudom a Hotel Vitál szállodát, biztos vagyok benne, hogy aki pár nap élmény teli kikapcsolódásra vágyik az nem fog csalódni!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:
Elhelyezkedés:

Hotel Vital további értékelései

2024.04.25a párjával
Észrevétel és nem hiba:kulccsal nyílnak az ajtók,kiosztott asztalok az étteremben,ételek egyszerüsége,nem volt sem hal,sem vad,sem marha,vagy pulyka,sem nyul….kizárólag csirke és sertés volt…meleg tej nem volt kitéve,hoztak de szólni kellett miatta….személyzet több esetben...
2024.04.07a párjával
A hotel barátságos a szobák otthonosak. A konyhájuk ragyogó. Választékos, jóízű ételek készültek. A wellness részleg nyitva tartása rövid, és délelőtt csak részlegesen üzemel. Az élménymedencében nincs mindenütt ülőke, ez szerintem tervezési hiba. A masszás jó volt. Összességében jól éreztük...
2024.03.29a párjával
Kiváló
Már többször jártunk önöknél, mindig nagyon jól éreztük magunkat, nyugodt csendes környék.A szálloda számunkra minden olyan dolgot amire számítottunk biztosított. Rend tisztaság, udvarias vendéglátók. Az étteremben mindenki talál a fogára valót, reggel és este is.Jó szívvel bíztatok...

A Hotel Vital legnépszerűbb csomagjai

Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness (min. 3 éj)
Vital wellness
Kérd ajánlatunkat!
2025.01.05-ig
Hotel Vital Zalakaros - Kikapcsolódás (min. 2 éj)
Kikapcsolódás
Kérd ajánlatunkat!
2024.12.20-ig
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Piroska Bük, Bükfürdő - Két éjszakás ajánlat
Két éjszakás ajánlat
2026.03.01-ig
Hotel Piroska Bük, Bükfürdő
74.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
121.890 Ft / 2 fő / 3 éj-től csodás félpanzióval