Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Minden igényt kielégít

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa ZalakarosPark Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa Zalakaros a térképen

Kiváló 2018. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. július 2.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Még tavaly láttam óriásplakátokon, hogy a Park Inn lánc szállodát nyit a zalakarosi fürdő mellett, aminek nagyon megörültem és bár tavaly mégsem jutottunk el, de idén nem hagytuk ki. Sárváron jó tapasztalatunk volt ezzel a szállodalánccal, gondoltam, hasonló élményekben lesz részünk és így is lett.

A hotel legnagyobb erénye (legalábbis nálunk), hogy a fürdőkomplexum tőszomszédságában van és egy folyosón keresztül közvetlen átjárást biztosít. Az épület könnyen megközelíthető, parkolás a hotel területén lehetséges különdíj ellenében, mert az utcán csak napközben lehet parkolni (fürdővendégeknek).

Minden új, modern és színes, a terek összeérnek - a recepció, a lobby, az egyik irányban a bár, a másikban az étterem összefüggő egészet alkot. Liftből 3 is van, de ennek ellenére elég sokára érkezik és a bent hallható metrószerű szöveg egy idő után kifejezetten idegesítő (csak magyar nyevű, mikor a vendégek többsége külföldi, „az ajtók záródnak”, „az ajtók nyílnak” hogy erre mi szükség van?! na mindegy, ez semmit nem vont le a jó élményből).

A szobánk is modern, szép és tiszta volt, erkélyes, kilátással a fürdőre. Az étterem sokkal nagyobb volt, mint amit eddig bármely hotelben láttam, ennek ellenére vadászni kellett az asztalt, olyan sok vendég volt. Az ételválaszték extrém, óriási volt a kínálat vacsoránál és reggelinél is. Gondolkodtam, mit írjak példának, hát mondjuk reggelinél 10 féle volt csak lekvárból, ezzel talán érzékeltetem, mi minden lehet a többi ételfajtából is. A bárban is nagy választékból válogathatunk, italból, koktélból, van fagyi, sütemény, rágcsálnivaló, mi szem-szájnak ingere. Itt található egy elég nagy játszósarok gyerekeknek – illetve van egy kisebb a lobbyban is. A báron keresztül lehet megközelíteni a fürdőhöz vezető folyosót is.

A fürdőt itt nem részletezném, mert az egy külön történet, nem a szálloda értékeléséhez tartozik, csak ismételni tudom, hogy ez óriási kényelem, hogy akár naponta többször is át lehet menni a fürdőbe, kinek-kinek igénye szerint. Számtalan medence és csúszda vár mindenkit, illetve egy külön épület van gyerekeknek, de azon kívül is rengeteg egyéb medence, szauna, sóhomokozó és csúszda van még a külön épületen kívül is gyerekek részére, igazi paradicsom gyerekes családoknak :)

Az árakról annyit, hogy a szállásár körülbelül megfelel egy olyan négycsillagos szállodának, ami egy nagyobb fürdővel van összeköttetésben, a szállodán belüli étel-ital stb árak viszont kifejezetten drágák. A blokkokból sajnos nem kaptunk másodpéldányt, a szervizdíj 10% körül van.

Nagyon jól éreztük magunkat, ide biztos, hogy többször is jövünk még, nyárra kifejezetten ideális célpont és ha esetleg nem alakul túl jól az időjárás (mint most nekünk), akkor is marad elég élmény a beltéri részeken.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Kiváló
Szolgáltatások:Kiváló
Étkezés:Kiváló
Elhelyezkedés:Kiváló

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa további értékelései

2024.01.03a párjával
Kiváló
Kedves, szolgálatkész a személyzet. Rendkívül finomak az ételek, kényelmes, jól felszerelt a szoba. A szállodában is van kikapcsolódási lehetőség, de nagyon kedvező az, hogy fűtött folyosón keresztül közvetlenül elérhető a termálfürdő (az ár tartalmazza ezt a lehetőséget!). A hotel...
2024.01.03gyerekekkel
Recepció személyzet barátságtalan,káromkodik vendég előtt,közömbös nem köszön az elhaladó vendégeknek All inklusive Szilveszteri csomag italválasztéka teljesen lekorlátozott 1 fajta fehér/vörösborra. F&B manager reagálva panaszomra mentette a helyzetet. Vendéglátás személyzet kedves,kevés...
2023.10.28a párjával
A szállás lefoglalásánál a szöveg részben leírtakat, ami esetleg még kérés lenne, a szálloda nem kapta meg, ezt a recepción is elmondták, hogy nem szokták megkapni.Úgy gondolom, ez fontos része lenne a szolgáltatásnak, hogy figyelembe vennék, a vendégek kérését,esetleg itt a szálloda és partner...

A Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa legnépszerűbb csomagjai

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa Zalakaros - Napi árak (1 éjtől)
Napi árak (1 éjtől)
61.215 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással
2025.12.24-ig
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa Zalakaros - Pünkösd (min. 3 éj)
Pünkösd
207.515 Ft / 2 fő / 3 éj-től all inclusive ellátással
05.16-20.
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től kiváló félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.197 Ft / 2 fő / 2 éj-től csodás félpanzióval
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2025.01.05-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!