2014. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. május 26.Ajánlom a helyet másoknak is!
Szűkös a választék Zánkán és körzetében éttermekből. Eddig a környéken próbálkoztunk, évről évre rosszabb tapasztalatokat begyűjtve. A közelmúltban betértünk a Theodorába. A pincér a bejáratnál fogadott bennünket, kedvesen, udvariasan. A belső nem a mi izlésvilágunk, de tiszta. Étlapjukon végre nem a 40 éve kitalált, szemernyit sem újított választék, többféle könnyű fogás, napi szezonális kínálat között mazsolázhatunk. Friss, bőséges, jóízű ételek gusztusosan tálalva. A személyzet nem tolakodóan, de folyamatosan figyelmes volt velünk. Az árak a szolgáltatással arányosak. Biztos, hogy legközelebb is ott fogunk ebédelni.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Theodora Étterem további értékelései
2020.08.31barátokkal
![]()
A Theodora étterem kellemes meglepetést okozott. A 71-es útról már többször láttuk, de eddig nem álltunk meg itt. A terasz kellemes hely volt az ebéd elfogyasztására. Az adagok nagyok és izletesek. A málnaleves finom volt, a kakasleves tényleg gazdag. Négyen négyféle főételt választottunk,...
2016.08.19egyedül
![]()
Sokadszorra bizonyosodtam meg arról, hogy ha korrekt áron, jót és peoblémamentesen szeretnék enni, ide kell jönnöm. Azt kapom ami kérek, akkor és jól elkészítve, korrekt áron. A káőposztás palacsintájuk továbbra is fenomenális, csak kérjenek hozzá kicsivel több tejfölt és sült szalonnapörcöt.
2016.07.24családjával
![]()
Kedves pincérek, gyors kiszolgálás. Amikor itt jártunk finomak voltak a húsok és grillezett zöldségek.
572.000 Ft / 14 fő / 2 éjtől ellátás nélkül
84.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől teljes panzióval