Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

nyáron a teraszon

Kemencés Étterem ZircKemencés Étterem Zirc a térképen

Kiváló 2017. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. szeptember 19.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Imádom ,szuper hamarosan újra megyek ha meghív valaki;)Gombás ételek vadak ,magyaros ízek hagyományos konyha..Ilyennek szeretjük a Bakonyt.
Rántott laskát ettem rizzsel legutóbb is,mert nagyon szeretem és van hogy nem kívanok nehéz ételt vagy húst enni,de a rántott hús is óriás(férfias) adag volt annak aki azt ette,sőt cigánypecsenye is bányász adag;) Éhesen menjetek mert másképp nem fogod bírni gyomorral.
Összebaratkoztam a cicájukkal,de nem találom a képet amit csinálatam róla,nagy haverok lettünk pedig.(szegényre majdnem ráültem, meglett volna a palacsinta xd)
ui
a kemencés langallójuk is isteni amit reggelire szoktak néha csinalni,pedig nem vagyok kenyérlángos kedvelő de itt joizűen megettem,sőt többet is ettem volna még ha nem szól rám a kedves barátom hogy vigyázzak a vonalaimra (arra? ugyan már minek?xd)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló

Kemencés Étterem további értékelései

2023.05.20barátokkal
Kiváló
Azokhoz tartozok, akiknek nagyon számít hogy hol, hogyan fogyasztom el az ételt. Valahogy azt sugallja a környezet, hogy az adott helyen nagyon finom, vagy közepes, esetleg rossz is lehet a kínálat habár ez nem mindig van így. Viszont Szarvaskútnál feltétlenül. Már a környezet is csodás, ahogy a...
2023.04.10barátokkal
Kiváló
Zircen járva meglátogattuk ezt az éttermet. Különleges kemencés étel ajánlataik miatt. Végül mégis csak levest és nagyon finom süteményt rendeltünk. A kiszolgálás kifogástalan, ugyanúgy, mint az ételek íze és tálalása. A környezet is nagyon szép. Csendes, romantikus, hangulatos, étvágygerjesztő.
2021.09.27gyerekekkel
Átlagos
Az étterem tiszta, rendezett, kultúrált.A kiszolgálás jó, a kommunikáció felszolgáló és vendég között jó. Amit hiányoltam a végén nem közölték velem, hogy a számla tartalmaz felszolgálói díjat.Esetemben nem tudom minek az 5%-át számolták fel 34645,-Ft-os számla 5195,-Ft felszolgálói díjat...
Népszerű szállások a környéken
Rózsa Vendégház Zirc - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
2024.11.01-ig
Rózsa Vendégház Zirc
40.000 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
04.22-10.11.
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred
46.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Négycsillagos wellness teljes ellátással
Négycsillagos wellness teljes ellátással
2024.06.02-ig
CE Plaza Hotel Siófok
74.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval