Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
lolly
1946739
Országjáró - 39 városban járt már2 évnyi aktív tagság
Fotói
39 fotó
Itt járt már

lolly adatlapja

72Értékelés
19
46
7
39
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Ilyen vagyok
Környezettudatos  •  Ár-érték figyelő  •  Ínyenc  •  Nyugalomra és csendre vágyó  •  Természetbarát  •  Házias ízek kedvelője  •  Tésztakedvelő  •  Aktívan pihenő  •  Mindenevő  •  Kritikus
Regisztráció2014.06.24
Utoljára itt2023.03.07

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2022. augusztus 29.a párjával járt itt
Hazafelé menet (Balaton felől közelítve )az autóban vezetés közben azon gondolkodunk hol együnk valamit ,épp Veszprém határához közelítettünk mikor a páron végre bedobott egy szuper ötletet. -Mi lenne ha a Séd parton megnéznénk a Fricskát? -Okes, mondom nézzük ,ugyis rég jártunk arra ,ugy 5 éve -de marha sokan lesznek nem baj?
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság
Felhasználó fényképei:
Fricska étteremlakás Veszprém - Fricska étteremlakás Veszprém - Fricska étteremlakás Veszprém - Fricska étteremlakás Veszprém - Fricska étteremlakás Veszprém -
Még több kép (2 db) >>
2022. szeptember 21.a párjával járt itt
Éhesen bolyongva a környéken, túránk után felcsaptuk a webet mi van nyitva és merre ,hát szomoruan láttuk hogy nagyjábol semmi ,vagyis kevés hely . Ez maradt ,menjünk nézzünk be lesz ami lesz . . Domboldalon a főuthoz közel családi házak közt áll a mutatos kis csárda . A parkolo üres volt ezért megijedtünk h mégsincs nyitva mikor feltünt a futár auto na ez jot jelent akkor .
3Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Felhasználó fényképei:
Szekér Fogadó étterme Bátonyterenye -
Gyenge 2022. szeptember 21.a párjával járt itt
Túrázni mentünk Nógrádba ezért olcsobb szállast kerestünk,csak alvásra. Meg is lett központban jo helyen. Árban remek de ez minden ami pozitiv. Parkolas utcában ha van hely éppen. Mini szoba ami nem is lenne baj ha nem rúgtam volna be a kislábujjam azonnal érkezéskor a zuhanytálca éles sarkába,mert annyira pici a hely hogy megfurdulni se tudsz a fürdőbe igazan.
3Személyzet
3Tisztaság
5Ár / érték arány
3Kényelem
2Szolgáltatások
3Étkezés
4Elhelyezkedés