lolly étterem értékelései

Értékelései
16
31
35
16
4
0
27

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg lolly értékeléseit!

Olvasd el lolly étterem értékeléseit!

lolly értékelései

éhesek vagyunk enni akarunk xd -

Drót Bisztró Miskolc

2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A hotel vendégei voltunk egy hétvégén,és a kiadós ott fogyasztott finom reggeli utan elmentünk csavarogni, felfedezni,és fürdeni a barlangfürdőbe Tapolcára. DE már reggel lefixaltuk egymás közt hogy itt akarunk vacsizni ha vissza érünk. Így is lett. Este 7 re sikerült leülnünk ,volt pár vendég ,mi meg baromi éhesek voltunk mivel egész nap nem ettünk csak áztunk a meleg vízbe.
Megosztom
Már rég bakancslistán volt -

Pizza, Kávé, Világbéke Miskolc

2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 16.
Miskolcon rég jártam,így hát ideje volt már,kívancsi voltam mennyit fejlődött a város és sok kirándulast is terveztünk a környekbe ,egy igen aktív hétvégebe sűrítve. Encsen tavaly voltunk mikor Tokaj felé vettük az utirányt,az is nagyon bejött,de nem hagyott nyugodni ez a pizza sem,muszáj megkóstolni annak aki olasz kaja imádó. Jómagam is.
Megosztom
Útba esett ,régota kiszemelt volt -

Platán Csárda Nyúl

2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 7.
Útba esett ,régóta kiszemelt volt már de vagy nem voltunk éhesek vagy nagyon sokan voltak,most épp nem . Mi mindig hétvégén járunk arra ,és most kicsit éhesek is voltunk,így eljött az alkalom hogy betérjünk:)Kevesen voltak délután öt felé .
Megosztom
vasárnapi ebéd -

Popeye Vendéglő Dunasziget

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 26.
Vasárnapi kirándulásunk alkalmával tévedtünk ide ,megláttuk az éttermet szimpatikus lett a nagy terasz és beültünk . Bár elég sokan voltak ebéd időbe mi gyorsan ki lettünk szolgálva és viszonylag gyorsan ehettünk is. Pizzán gondolkodtam mivel láttam h van fa tüzelésű kemence(amibe a legjobb a pizza ugye) de aztán láttam h van sokféle hal és harcsa paprikast ettem ami nagyon finom volt.
Megosztom
hétvégi szuper nap -

Rosetta Étterem Székesfehérvár

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 29.
Nemrég dolgunk volt a belvárosba egy szombati napon gondolkoztunk,nézelődtünk hol kéne ebédelni egy jót
Nem volt zsúfolt a belváros nem kellett parkolo jegyet venni aznap,már ez is ez nagyon tetszett Forróság volt,így bent ültünk le a klímás csinos kis belső térbe:tényleg nagyon ízléses tágas a tér nem zavaró az asztalok közelsége,van hely.
Megosztom
2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. július 2.
Nos hétköznap 11 kor rendeltem egy menüt az utca túl oldalára ,ez tartott nekik 2 órába hogy áthozzák hidegen . . . vicc az egész ,tudom tömeg van mindenki éhezik. soha többé! inkább főzök vagy bármi hideg kaja jo lesz
eddig is utáltam rendelni ezután sem fogok ,kivételes eset volt éhes gyerekem kérte . . magamba bízok. .
Megosztom
2019. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. június 16. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szombat délután,kora este rekkenő hőség odakint,ennek ellenére mi a teraszra foglaltunk asztalt még hetekkel előtte ,sebaj. Én sok éve már jártam itt es gondoltam nézzük meg mi változott azóta. Nagyon jó helyen van a város központi helyén a várnál . Neve innen van ugye. . Belépve az étterem nagyon jó hűvös volt ,mégiscsak ott kellett volna ülni.
Megosztom
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 12.
Ünnepnapon tévedtünk be mert épp arra jártunk. Sokan voltak fagyira esélyünk sem volt akkora sort állt az utcán! ,kimelegedve pedig jól esett volna (30 fok volt egész nap)Menjünk be üljünk le egy sütit megérdemlünk
Bent sincs hűvös,sőt . . semmi klíma ,inkább nyitva az összes ajtó dől be a meleg .
Megosztom
szörnyű munkaerő! -

Szilvakék Paradicsom Budapest

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Vasárnap délután nagyon éhesen sok km séta után gondoltunk eszünk valamit mert baromi éhesek voltunk egyrészt,másrészt a közelbe jártunk ,ezért erre esett a választásunk. Az interneten megnéztem az étlapot jónak ítéltem ,árban is ,hát akkor menjünk
Nem is voltak sokan volt a teraszon ülőhely ,ittunk két sört az rendben volt.
Megosztom
húsvét vasárnapi ebéd -

Borbarátok Vendéglő Badacsonytomaj

2019. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. április 23.
Korábban már ettünk itt,és jó tapasztalataink voltak. Húsvét vasárnap,egy kisebb túra előtt gondoltuk újra ezt az éttermet választjuk h erőre kapjunk és előre fogaltunk asztalt,h biztosra menjünk. 4en érkeztünk ,teraszon foglaltunk helyet tekintettel a csodás tavaszi időre. Gyors kiszolgálásban volt részünk, és nem volt könnyű a választás(nekem) mert két étel közt vacilláltam.
Megosztom
4 oldalon / 35 találat


TérképX