Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

5 hangulatos vidéki szálláshely, ahol mindent megtaláltok a bográcsozáshoz, kerti sütögetéshez!

A jó idő beköszöntével számos olyan programra nyílik lehetőség, melyet az év többi részében nélkülöznünk kell. Az egyik ilyen a bográcsozás, mely tipikus nyári tevékenység, és szerencsére több olyan szállás közül is válogathatunk vidéken, ahol elkészíthetünk egy isteni marhapörköltet vagy lecsót a szabadban.

 

Malomkert Hotel és Panzió, Nagybörzsöny

Nagybörzsönyben, a Börzsöny nyugati lankáinál található kis zsákfaluban épült Malomkert Hotel és Panzió igazi színfolt a falu turisztikai palettáján. A 38 férőhellyel rendelkező épület egy 250 fős konferencia- és rendezvényteremmel rendelkezik, ahol akár esküvőket is lehet tartani. Éttermük hagyományos, ízletes ételeiket nyáron a teraszon elfogyasztva is élvezhetjük, és van mód tűzön, bográcsban főtt ételek elkészítésére is, azonban azt bele kell kalkulálni, hogy a nyári rendezvényszezonban erre hétvégén nincs lehetőség.

Tovább a vidéki szálláshely ajánlataihoz>>

5 hangulatos vidéki szálláshely, ahol mindent megtaláltok a bográcsozáshoz, kerti sütögetéshez! - Malomkert Hotel és Panzió, Nagybörzsöny5 hangulatos vidéki szálláshely, ahol mindent megtaláltok a bográcsozáshoz, kerti sütögetéshez! - Malomkert Hotel és Panzió, Nagybörzsöny

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Mesés kirándulás a Börzsönyben - kihagyhatatlan látnivalók és a legjobb szálláshelyek
A Börzsöny nem véletlenül az egyik legkedveltebb kirándulóhely kis hazánkban, hiszen a fővárosból hamar megközelíthető, és remek túraútvonalakat biztosít. Érdemes több napot is eltölteni a környéken akár. Megmutatjuk, hogy milyen látnivalókat nem szabad kihagyni, de tippeket is mutatunk olyan szálláshelyekre, ahol garantáltan jól fog esni a pihenés a kirándulás után.



Bakonyi Csillag Vendégház, Bakonybél

Bakonybél a Bakony hegység egyik eldugott kis falva, ahová ritkán jut el az ember, cserébe biztosan első látásra szerelemmé válik. Így voltak ezzel a Csillag Vendégház tulajdonosai is, akik egy látogatást követően költöztek ide és hozták létre ezt a meghitt zugot. Vendégházuk három jól felszerelt apartmannal rendelkezik, amelyek 8+2 fő elszállásolására alkalmasak. Az étkezés önellátóan megoldható a jól felszerelt konyhában, de a nyári szezonban az udvaron kialakított 54 négyzetméteres kerti pihenőt javasoljuk, ahol grillezési és bográcsozási opció is van. A sütögetéshez érdemes vinni magunkkal tűzifát, ellenkező esetben csak térítés ellenében kapható.

Tovább a vidéki szálláshely ajánlataihoz>>

5 hangulatos vidéki szálláshely, ahol mindent megtaláltok a bográcsozáshoz, kerti sütögetéshez! - Bakonyi Csillag Vendégház, Bakonybél5 hangulatos vidéki szálláshely, ahol mindent megtaláltok a bográcsozáshoz, kerti sütögetéshez! - Bakonyi Csillag Vendégház, Bakonybél

 

 

Rácz Tanya, Orfű

A Pécstől 15 kilométerre lévő Orfű vonzáskörzetében bukkanunk erre az 50 hektáron fekvő lovastanyára, mely adottságainak köszönhetően alkalmas családok, baráti társaságok és nagyobb csoportok fogadására. Összesen 24 két-, illetve háromágyas szobában tudnak vendégeket fogadni, a Rácz Tanya 150 fős különterme pedig tökéletes helyszín akár egy esküvő megrendezésére is. Ellátásukról a tanya étterme gondoskodik, ahol házias ételek bőséges választéka várja az éhes betérőket, de lehetőség van akár grillezésre és kültéri főzésre is. A bográcsot a vendégház ingyen biztosítja, a felhasznált fának és a mosogatáskor fogyasztott víznek van minimális költsége.

Tovább a vidéki szálláshely ajánlataihoz>>

5 hangulatos vidéki szálláshely, ahol mindent megtaláltok a bográcsozáshoz, kerti sütögetéshez! - Rácz Tanya, Orfű5 hangulatos vidéki szálláshely, ahol mindent megtaláltok a bográcsozáshoz, kerti sütögetéshez! - Rácz Tanya, Orfű

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Mesebeli kirándulóhelyek, melyekről talán még sosem hallottatok…
Szellemkastély a pósteleki parkerdőben? Lebilincselő patakparti templom a világtól elzárva? Múltról mesélő barlanglakások a vadregényes északon? Mutatunk nektek 10 csodás helyet, amikről ugyan ritkán hallani, de nagyon megéri őket felkeresni!



Admiral Family Resort, Keszthely

A Keszthely zöldövezetében található panzió immáron 30 éve nyitotta meg kapuit. A 2020-ban felújított Admiral Family Resortban 24 Superior szoba található, a városban elsőként négycsillagos minősítéssel. A közel 2000 négyzetméternyi kertben kültéri medence, kalózhajós játszótér, 3 méteres trambulin, asztalitenisz, valamint tollas várja a kicsiket és nagyokat egyaránt májustól egészen szeptember végéig. Akinek sütögetéshez van kedve megteheti; hiszen a kerti grill mindenki számára használható, bográcsozás is lehetséges, azonban a bográcsról és fáról nekünk kell gondoskodni.

Tovább a vidéki szálláshely ajánlataihoz>>

5 hangulatos vidéki szálláshely, ahol mindent megtaláltok a bográcsozáshoz, kerti sütögetéshez! - Admiral Family Resort, Keszthely5 hangulatos vidéki szálláshely, ahol mindent megtaláltok a bográcsozáshoz, kerti sütögetéshez! - Admiral Family Resort, Keszthely

 



Napsugár Kemping és Panzió, Fonyód

Fonyódon a hetes út mellett árnyas fák alatt helyezkedik el a Napsugár Kemping és Panzió, mely sátras és deluxe szintű szállást is nyújt, sőt, saját teraszos családi apartmanok épültek jól felszerelt konyhával, valamint közvetlen vízparti bungalók. A panzió a strandtól pár lépésre fekszik, ahol a Riso Bistro szolgálja ki a szálló vendégeit, de aki maga szeretné az étkezését megoldani, az választhatja a grillezést és a bográcsozást is.

Tovább a vidéki szálláshely ajánlataihoz>>

5 hangulatos vidéki szálláshely, ahol mindent megtaláltok a bográcsozáshoz, kerti sütögetéshez! - Napsugár Kemping és Panzió, Fonyód5 hangulatos vidéki szálláshely, ahol mindent megtaláltok a bográcsozáshoz, kerti sütögetéshez! - Napsugár Kemping és Panzió, Fonyód

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
10 különleges látnivaló a Balatonon
Nézzétek meg a tatárjárás előtt épült magánvárat, gyönyörködjetek a panorámában az árbóc alakú kilátóból, zarándokoljatok el a bányászalakások romjaiból épített kápolnához - a magyar tenger partján mindig akad újabb felfedezésre váró látnivaló. A legjobb balatoni kirándulóhelyekből és látványosságokból gyűjtöttünk most össze néhányat.

 

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Etikus, és fenntartható módon beszerzett kávékülönlegességeket kínál Budapest legújabb specialty kávézója Óbudán, a Daisuke Café & Wine, amelynek megnyitóján Litkai Gergely humorista, a fenntarthatóság elkötelezett híve is részt vett.
Ha még keresnetek kell a térképen, hol is található Csongrád, akkor mostantól tűzzétek fel a kedvencek közé, mert meglátjátok, ebbe a városba beleszerettek egy életre!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Tündérek lábnyomai és vad sziklavilág: 8 kivételesen szép látnivaló és kirándulóhely Magyarországon
Ismered a vízmosta Tündér lépcsőt? A Bél-kő vadregényes szikláit? Vagy az erdőben rejtőző, titokzatos Pálos kolostorromot? Ezek a csodákat tartogató kirándulóhelyszínek egytől egyig fantasztikus, hangulatos túrákat ígérnek tavaszra. Fedezd fel valamennyit!
10 különleges látnivaló Magyarországon, amit érdemes felkeresni
Bármerre járunk az országban, lépten nyomon lenyűgöző látnivalókba botlunk. Fedezzétek fel Magyarország eldugott kincseit és mesebeli tájait, és bár az érdekességek listája végtelen hosszú, mi mégis mutatunk most 10 helyet, amit érdemes felkeresni.
Mozdulj ki a fővárosból! – 10 lenyűgöző látnivaló és kirándulóhely Budapest környékén
Fővárosunk vitán felül egyedülálló, azonban ha már felfedeztük Budapest csodáit érdemes, akkor egy kicsit távolabb is merészkednünk a városi forgatagtól. Lélegzetelállító kirándulóutak, kastélyok és múzeumok várnak, ha autóba vagy vonatra pattanva a városon túli régiókat is jobban megismernénk.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.