Úri

Úri és környéke legfrissebb értékelései

2026.04.28gyerekekkel
Családdal jártunk itt, a pizza, és a fröccs finom volt, a mosdó tiszta, a felszolgáló udvarias. Tudom ajánlani. Szép időben kellemes kint ülni, gyönyörű a környezet is.
2026.04.28gyerekekkel
Nagy adagok, gyenge minőség. Alig tudtam megenni. Vannak cukormentes fagyok, ez viszont pozitívum.
2026.04.28barátokkal
Mi Csömörön lakunk, barátaink a város másik végén... Gondoltuk, hogy egy kis beszélgetésre, evés-ivásra össze kellene jönnünk. Mi a XVI. kerületi koronakert éttermet javasoltuk, amit gondolkodás nélkül el is fogadtak, mert még nem jártak ott. Hétköznap 18 órára beszéltük meg a találkozót, előtte...

Úri és környéke kedvelt szállásai

Termál Hotel Vesta Tápiószecső - Október 23.
Termál Hotel Vesta Tápiószecső
Hotel Aquarell Cegléd - Tavaszi feltöltődés az Aquarellben
Hotel Aquarell Cegléd
Hotel Narád Mátraszentimre - Senior pihenés
Hotel Narád Mátraszentimre

Úri látnivalók (1)

Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Úri és környékén

Hotel Narád MátraszentimreHotel Narád, MátraszentimreCsomagok már 23.355 Ft/fő/éj ártól
317 értékelés
Libra Hotel VeresegyházLibra Hotel, VeresegyházCsomagok már 17.500 Ft/fő/éj ártól
52 értékelés
Airport Hotel Budapest VecsésAirport Hotel Budapest, VecsésCsomagok már 15.993 Ft/fő/éj ártól
5 értékelés
Hotel Stáció Wellness & Konferencia VecsésHotel Stáció Wellness & Konferencia, VecsésCsomagok már 24.975 Ft/fő/éj ártól
84 értékelés