Csodás helyen barátságtalan, udvariatlan kiszolgálás

Laposa Borterasz BadacsonytomajLaposa Borterasz Badacsonytomaj a térképen

Gyenge 2022. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2023. január 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Tavaly nyáron ismét meglátogattam a Laposa pince borteraszát.
Az étlap koncepciója megváltozott, a kiszolgálás nem lett barátságosabb, sőt. A harmincas éveit taposó pincér lazán letegezi a nála húsz évvel idősebb vendéget, kolleganője, aki bent fogad, nem kedvesebb. Kétszer is elmarad a válasz az általam mondott köszönömre. Mintha ki sem mondtam volna. Lerí a felszolgálóról a motivációhiány.
A rántott tokhal jó, a desszert nem üti a mércét, a zselatinos réteget nem jó enni. De legalább belekerül 2150 forintba. A konyha megérdemel 4 pontot, többet aligha.
Annyi pozitívumot megemlíthetek a pazar kilátáson kívül, hogy nem számolnak fel szervízdíjat.
2022. augusztus 8-án jártam ott, a számlát 14.49-kor kaptam meg.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (19)
Laposa Borterasz Badacsonytomaj - Étlap/itallapLaposa Borterasz Badacsonytomaj - Étlap/itallapLaposa Borterasz Badacsonytomaj - Étel/italLaposa Borterasz Badacsonytomaj - BelsőLaposa Borterasz Badacsonytomaj - Külső képLaposa Borterasz Badacsonytomaj - Külső képLaposa Borterasz Badacsonytomaj - Étlap/itallapLaposa Borterasz Badacsonytomaj - Étel/italLaposa Borterasz Badacsonytomaj - Étel/italLaposa Borterasz Badacsonytomaj - Külső képLaposa Borterasz Badacsonytomaj - Külső képLaposa Borterasz Badacsonytomaj - Külső képLaposa Borterasz Badacsonytomaj - Külső képLaposa Borterasz Badacsonytomaj - Külső képLaposa Borterasz Badacsonytomaj - Külső képLaposa Borterasz Badacsonytomaj - Külső képLaposa Borterasz Badacsonytomaj - Étlap/itallapLaposa Borterasz Badacsonytomaj - Étlap/itallapLaposa Borterasz Badacsonytomaj - Étlap/itallap

Laposa Borterasz további értékelései

2026.05.04a párjával
2026.04.20egyedül
2026.04.09a párjával
Borbarátok Panzió Badacsonytomaj - Badacsonyi feltöltődés borozgatással és wellnessel
Borbarátok Panzió Badacsonytomaj
59.990 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Augusztus 20.
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
128.080 Ft / 2 fő / 2 éjtől büféreggelivel