Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Bakonybéli retro

Pikoló Vendéglő BakonybélPikoló Vendéglő Bakonybél a térképen

Átlagos 2018. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. május 22.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Úgy tűnt, hogy ez családi vállalkozás, a pincér a tulaj is egyben. Nagyon kedves, nagyon segítőkész volt, olyan igazi retro. A zene is passzolt hozzá, 70-es80-as évek zenéje ment, ez mondjuk tetszett. Igazi, nagy dumás, kötényes, nagy bajuszos pincérrel. Nagyon vártam a rendelést, egész napos túra után nagyon éhesek voltunk, de sajnos csalódás volt. Külön ő ajánlotta, nem az étlapról, a ház különlegességét, Bakonyi gombástokány, vagy pörkölt tejföllel, nokedlivel. ízetlen volt és sajnos olyan szinten tocsogott a lében, hogy kanállal kellett enni. Zsíros volt és semmi fűszert nem éreztem. A gombakrém leves szintén sótlan és fűszertelen. A gomba szárított volt szerintem, ahogy éreztem a darabokból. A párom Chedar-sonka töltött bordát kért, héjas gerezdburgonyával, ami szintén mirelit volt. Ugyan nagy adag volt, kettő nagy szeletet kapott, de a töltelék miatt sajnos a hús kissé nyers maradt. A káposztasaláta szintén olyan volt, mintha nyers káposztát rágcsálnék. Sem ecetes, sem cukros, sem semmi íze nem volt. Én sokat értékelek viszonylag és nem is vagyok válogatós, vagy finnyás, de ez most nem jött be. Így az ajánlott házi rétest már nem kóstoltuk meg. Az ár nagyon rendben volt, mert itallal együtt sem volt drága, de inkább fizettem volna kicsit többet érte. Itt elsősorban a szakáccsal lehet a gond, mert semminek nem volt íze. A sör azonban friss,hideg és csapolt volt! :) életmentő :)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:

Pikoló Vendéglő további értékelései

2021.08.19gyerekekkel
Kiváló
Érdemes ezt az éttermet választani a településen, itt valóban azt nyújtják, amit ígérnek. Van egy csendes, árnyékos hátsó terasz, ami az útról nem látszik. A belső tér is szép, tiszta. Finomak az ételek, az adagok nagyok. A mosdó is tiszta és szép.
2020.07.20a párjával
Kiváló
Két napot töltöttünk Bakonybélben és több alkalommal fordultunk meg ebben a kisvendéglőben. A személyzet mindig mosolygós és barátságos volt . Az ételek gyorsak, finomak és mindig forrón kerültek az asztalunkra. Nagyon meg voltunk elégedve mindennel, csak ajánlani tudjuk mindenkinek!
2020.06.11a párjával
Már többször jártunk itt a teljesítménytúrák alkalmával, most egy másfajta túra után tértünk be ide. A kerthelyiségben egy nagyobb társaság volt, így bőven volt hely, igaz hétköznap és a 15,40 az se nem ebéd idő se nem vacsora, de mi éhesek voltunk. Csontlevest és Málnalevest rendeltünk, jóízűen...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Bakony Bakonybél - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2024.12.23-ig
Hotel Bakony Bakonybél
Kérd ajánlatunkat!
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
04.22-10.11.
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred
46.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Négycsillagos wellness teljes ellátással
Négycsillagos wellness teljes ellátással
2024.06.02-ig
CE Plaza Hotel Siófok
74.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től teljes panzióval