agi32 étterem értékelései

Értékelései
13
27
19
16
5
0
46

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg agi32 értékeléseit!

Olvasd el agi32 étterem értékeléseit!

Sok várakozás pár falatért -

Katlan Tóni Vendéglője A Malomhoz Veresegyház

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 3.
Maga az étterem jól néz ki, hangulatos. Talán az első meleg tavaszi hétvégén voltunk Veresegyházán, a teraszra ültünk le, bár bent még nagyon sok hely volt, megkérdezték, hogy foglaltunk-e és várni kellett. Ugyanígy a rendelésre is sokat vártunk, és a fizetésnél is aránytalanul sokat várattak. Az ételek nem voltak rosszak, de finomnak sem mondanám.
Megosztom
Egyszer be lehet menni... -

Kádárta Vendéglő Veszprém

2019. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. február 1.
az étterem szép, de nagyon sokan voltak, hétvégén csak foglalással lehet menni, alig kaptunk mi is asztalt. Siettünk, egyszerű gyors ételeket választottunk, tehát nem lett volna kihívás. az ételek átlagosak voltak, illetve egyik-másik ízetlen. Az adagokkal is voltak gondjaim, nem olcsó az étterem, és sajnos az adagok az árhoz képest éppen csak. . .
Megosztom
Kellemes családi hangulat -

Club-3 étterem kávéház Szentgotthárd

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 2.
Bár egy nagyobb évzáró céges buli kellős közepébe csöppentünk,mégis hamar kiszolgáltak bennünket. kb. 30 fős társaság tartotta az évzáróját az étteremben, kellemes, egy kicsit hangos élőzenés kísérettel. Az ételünk nagyon finom volt, grillcsirke mell egészben, gombás-nudlival, pestoval. hozzá igen finom vörösbort rendeltünk. az ár-értékarány megfelelő.
Megosztom
Kedves hangulatos út menti étterem -

Lópofa Csárda Kiskunmajsa

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 11.
Az étterem hangulata ami elsősorban megfogott. Ahogy belépsz a kapun, csodás kert és kikövezett út vezet a bejáratig, tele virággal, őszi dekorációval, tyúkudvarral, sőt egy telefonfülke, amiben minden kagyló felvételnél más-más madárhangot hallani, játszótér, szép faragott szobrok.
Megosztom
Gyorsan finomat az út mellett -

Aranyfürt Vendéglő Ászár

2018. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 15.
Nem 5*, de aki finomat, frisset, gyorsan szeretne, jó helyen jár. A kiszolgálás gyors és kedves, az italok hidegek, az adagok nagyok. Ár-érték arány kiváló. Teraszon voltunk, ún. sörpados asztaloknál, de nem volt kifogás. Szép kártyát elfogadnak. Út mentén van, de nem zavaró a forgalom. Az étlap választékos, és bármit kértünk, volt is.
Megosztom
Nagyon jó hangulatú étterem, finom étkekkel -

Paprika Vendéglő Szigliget

2018. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Barátokkal voltunk itt, nagyon tetszett a hely. Az ételek finomak és bőségesek, az italok finomak, a kiszolgálás tökéletes. Dzsenifer a felszolgáló hölgy egy tünemény. kedves, mosolygós, közvetlen, nagyon becsüljék meg :) Sőt a tulaj is felbukkant párszor és kedvesen köszöntötte a vendégeket. At óriás bécsi krumplisalátával pazar !
Megosztom
Finom ételek jó áron - ajánlom mindenkinek -

Pingvin Étterem Komárom

2018. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 10.
Hangulatos, kedves hely, a pincérek felszolgálók udvariasak. az ételek csodásak voltak. Öten ettünk és mindenkinek nagyon ízlett. Azért maradt meg mindennek a fele, mert hatalmas adagokat hoztak. Hidegkonyha most nem volt, de az étlapon bőséges volt a választék. Ár-érték arány is rendben volt, Az étterem belső tere pedig érdekesen és izgalmasan ábrázolja az erődöt.
Megosztom
Bakonybéli retro -

Pikoló Vendéglő Bakonybél

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Úgy tűnt, hogy ez családi vállalkozás, a pincér a tulaj is egyben. Nagyon kedves, nagyon segítőkész volt, olyan igazi retro. A zene is passzolt hozzá, 70-es80-as évek zenéje ment, ez mondjuk tetszett. Igazi, nagy dumás, kötényes, nagy bajuszos pincérrel. Nagyon vártam a rendelést, egész napos túra után nagyon éhesek voltunk, de sajnos csalódás volt.
Megosztom
Egy elégedett vendég -

Várkapu Vendéglő Sárvár

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 22.
Nagyon klassz étterem, az ételek finomak, bőségesek, igazi hazai ízek. A pincérek figyelmesek, udvariasak, de nem nyomulósak, gyors a kiszolgálás. Kellemes zene szólt, nagyon hangulatos az egész. Az étlap választék is pazar, szinte mindenki talál megfelelő ételt, hal, sertés, szárnyas, vega, saláták, köretek, minden, minden volt. Ár/érték arány megfelelő.
Megosztom
A név találó - megtömtük a pocakot :) -

Kőkorszaki Pocak-tömő Étterem & Pizzéria Bogács

2017. augusztusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2018. február 7. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Bogácson nyaraltunk és több étterem közül esett erre a választás egyik nap. Nem csalódtunk. magyaros ételek tömkelege, de aki pizzát akart, azt is megkapta. nagy társasággal voltunk, de nem volt fennakadás, gyors, szívélyes vendéglátás. Nagyon kulturált, tiszta kiszolgáló helyiségek. Belül igazi kőkorszaki hangulat, de a terasz is kellemes, hangulatos.
Megosztom
2 oldalon / 19 találat


TérképX