Sárgarigó Vendégház Bakonybél

Sárgarigó Vendégház BakonybélSárgarigó Vendégház Bakonybél
Sárgarigó Vendégház BakonybélSárgarigó Vendégház Bakonybél
15 fotó

Sárgarigó Vendégház Bakonybél bemutatkozása

A vendégház Bakonybél csendes mellékutcájában található, a Bakony szívében, a Kossuth utca 2. szám alatt – ideális kiindulópont kirándulóknak vagy régió felfedezéséhez. Két különálló szobás házként működik, mely 6–8 fő elszállásolására alkalmas – ideális nagyobb családok vagy baráti társaságok számára.
Jártál már itt? Értékeld elsőként a helyet!3 darab első értékelés után Felfedező kitüntetéssel jutalmazunk!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hotel Bakony Bakonybél - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
Danubius Hotel Marina Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Danubius Hotel Marina Balatonfüred
84.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással

Sárgarigó Vendégház Bakonybél vélemények

A szálláshely, a lenti értékelések írása óta, az új üzemeltetőnek köszönhetően átalakult. Ezen értékelések ezért nem befolyásolják a hely aktuális pontozását, helyezését."
Kiváló 2017. szeptember 17.gyerekekkel járt itt
Amennyiben nem egy welleszes luxus körülményekre vágysz akkor nyugodt szívvel ajánlani tudom! 5 unokával együtt elfértünk, pont amennyire kellett. TV, internet az egész házban. A település frekventált részén van, de a forgalomtól távolabb. Csodás napokat töltöttünk itt. Ha módunk lesz rá, még visszatérünk.
Sárgarigó Vendégház Bakonybél - Környék
Bronz fokozatú értékelő
2016. október 15.a párjával járt itt
Szép, tiszta, jól berendezett, kényelmes szállás, egy csendes kis utcában, a Bakony közepén. A kertben hintaágy, asztal, szék - este jó volt ide kiülni és borozgatni. Sajnálom, hogy az előttem beírónak nem volt kitakarítva, mi nem ezt tapasztaltuk. Jól éreztük magunkat. A vendéglátóknak a ház mellett van a faüzemük.
Sárgarigó Vendégház Bakonybél - Külső képSárgarigó Vendégház Bakonybél - SzobákSárgarigó Vendégház Bakonybél - SzobákSárgarigó Vendégház Bakonybél - SzobákSárgarigó Vendégház Bakonybél - Medence/kertSárgarigó Vendégház Bakonybél - Medence/kert
Még több kép (3 db) >>
Ezüst fokozatú értékelőFelfedező - 15 helyen első értékelő1 évnyi aktív tagság
Szörnyű 2016. június 16.gyerekekkel járt itt
Marciusban foglaltuk le hosszu kutatas utan.nagyon vartuk a nyaralast.megerkezve a hosszu utrol tobb honapos mocsok fogadott:koszos wc,szonyeg,padlo,0 torulkozo.kertuk,hogy takaritsanak ki.mikor hazaertunk,fel volt porszivozva de a tobbi nem valtozott es torulkozo sem kerult.elmentunk,a foglalot visszakaptuk.nagyon rossz elmeny marad.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 51 városban járt márFelfedező - 26 helyen első értékelőNépszerű író - 74 hasznos szavazat3 évnyi aktív tagság
Kiváló 2014. június 29.a párjával járt itt
A vendégház a főúttól nem messze, egy kis utca elején, csendes környezetben helyezkedik el. Az interneten látható képek alapján tájékozódva az életben sokkal szimpatikusabb benyomást keltett a kis, sárgára festett hangulatos küllemű házikó. Ugyan tágas, két szoba várja a vendégeket, a szállásadó, saját kérésünkre csak kettőnknek adta ki a házat az adott hétvégére.