Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jól elkészített, katarzismentes olasz ételek brutális áron

Spoon il Mercato Restaurant BalatonakarattyaSpoon il Mercato Restaurant Balatonakarattya a térképen

2022. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2022. szeptember 8.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Il Mercato beltere rendkívül igényes.
A kiszolgálás udvarias, de azt azért nem ártana megtanítani a pincéreknek, hogy ha mindkét vendég látványosan tanulmányozza az étlapot s nem tették még azt le, akkor nem kell odajönni, kérdezve, hogy választottak már? hiszen világos, hogy még nem választottak.

Az árak elképesztőek, egyszerűen irreálisak. Nagyjából a normál ár kétszeresét, másfélszeresét lőtték be maguknak. S a normál ár alatt természetesen kulináris szempontból hasonló színvonalú helyek árviszonyait értem.

Igyekeztünk a legelfogadhatóbb árú fogásokat választani.

Egy hideg málnaleves volt 3250 forint + 14% felszolgálás díj, azaz 460 = 3700 forint.

Egy pizza Diavola 4450 ft + fszdíj 640 = 5090 ft (!!!) Semmi extra, egy tisztességesen elkészített pizza, nem szarvasgombás, nem aranyozott, nem kaviáros, nem polipos.

Egy korrekt, de a katartikustól messze álló fagyikehely látható a képen - 3450, ezt már nem számolom ki, látható, hogy kb 4000-re jön ki, a feléért sem lett volna olcsó, de azt mondom, hogy OK.
A Michelin csillagos Borkonyhában egy desszert-csoda kerül 3550 forintba.

Na most akkor ezt osztályozza az ember.

Az egyes szempontokat nem nehéz pontozni, de mennyit adjunk az összélményre?

Én adok 4 pontot, mert végül is nem rossz ez a hely, ha nem lenne kifejezetten gyenge ár/érték arány, megszavaztam volna az ötöt, bár, mint mondtam távol állnak attól, hogy gasztronómiailag adjanak egy olyan katartikus összélményt, amitől hátra hőkölünk. Mint mondjuk a Fausto, a már az olasz gasztronómiáról van szó. Vagy a csillagos éttermeink meg további két tucat.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (37)
Spoon il Mercato Restaurant Balatonakarattya - EgyébSpoon il Mercato Restaurant Balatonakarattya - EgyébSpoon il Mercato Restaurant Balatonakarattya - EgyébSpoon il Mercato Restaurant Balatonakarattya - EgyébSpoon il Mercato Restaurant Balatonakarattya - EgyébSpoon il Mercato Restaurant Balatonakarattya - EgyébSpoon il Mercato Restaurant Balatonakarattya - EgyébSpoon il Mercato Restaurant Balatonakarattya - EgyébSpoon il Mercato Restaurant Balatonakarattya - EgyébSpoon il Mercato Restaurant Balatonakarattya - EgyébSpoon il Mercato Restaurant Balatonakarattya - EgyébSpoon il Mercato Restaurant Balatonakarattya - EgyébSpoon il Mercato Restaurant Balatonakarattya - EgyébSpoon il Mercato Restaurant Balatonakarattya - EgyébSpoon il Mercato Restaurant Balatonakarattya - EgyébSpoon il Mercato Restaurant Balatonakarattya - EgyébSpoon il Mercato Restaurant Balatonakarattya - EgyébSpoon il Mercato Restaurant Balatonakarattya - EgyébSpoon il Mercato Restaurant Balatonakarattya - EgyébSpoon il Mercato Restaurant Balatonakarattya - EgyébSpoon il Mercato Restaurant Balatonakarattya - EgyébSpoon il Mercato Restaurant Balatonakarattya - EgyébSpoon il Mercato Restaurant Balatonakarattya - EgyébSpoon il Mercato Restaurant Balatonakarattya - EgyébSpoon il Mercato Restaurant Balatonakarattya - EgyébSpoon il Mercato Restaurant Balatonakarattya - EgyébSpoon il Mercato Restaurant Balatonakarattya - EgyébSpoon il Mercato Restaurant Balatonakarattya - EgyébSpoon il Mercato Restaurant Balatonakarattya - EgyébSpoon il Mercato Restaurant Balatonakarattya - EgyébSpoon il Mercato Restaurant Balatonakarattya - EgyébSpoon il Mercato Restaurant Balatonakarattya - EgyébSpoon il Mercato Restaurant Balatonakarattya - EgyébSpoon il Mercato Restaurant Balatonakarattya - EgyébSpoon il Mercato Restaurant Balatonakarattya - EgyébSpoon il Mercato Restaurant Balatonakarattya - EgyébSpoon il Mercato Restaurant Balatonakarattya - Egyéb

Spoon il Mercato Restaurant további értékelései

2023.08.27családjával
Kiváló
Csirkemmell bazsalikomost rendeltem Mozzarella, + burgonya.Nagyon kevesett hoztak ki mitha elöételként szerepelt volna az étlapon; de a Föételek között van. Nagyon nagy csalodás az ára 6000Ft felett a tányéron szinte semmi.
2019.07.07családjával
Kiváló
Rendkívül hangulatos étterem! Olyan, mintha Olaszországba csöppentünk volna. A felszolgálók udvariasak, kedvesek és a gyerekekkel különösen figyelmesek. A kiszolgálás a nagy vendégszám ellenére nagyon gyors. A konyha nyitott, érdekes látni, hogyan készülnek az isteni finom és nem utolsó sorban...
2018.06.07a párjával
Átlagos
Kirándultunk és történetesen akkor éreztünk éhséget amikor megláttuk az éttermet. Olasznak hirdeti magát de inkább olasznak látszani akaró étterem. Attól hogy folyamatosan olasz slágerek mentek még nem éreztük igazán stílusosnak az éttermet. Van itt minden kő, tégla, bőr, szövet, réz, műanyag...
Népszerű szállások a környéken
Világos Hotel Balatonvilágos - Nyári csobbanás Balatonvilágoson
Nyári csobbanás Balatonvilágoson
05.31-09.07.
Világos Hotel Balatonvilágos
54.384 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes - Nyári sláger
Nyári sláger
06.28-08.30.
Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes
91.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval