A Nereus Park Hotel Balatonalmádiban, közvetlenül a Balaton partján található egy két hektáros parkosított területen. Jól megközelíthető a 71. számú útról, a busz- és vasútállomástól pedig mintegy 10 perces sétával érhető el.
Szeptemberben töltöttem ott pár hetet. Nekem nagyon tetszett, pláne hogy a partra épült, nem pedig a túloldalra, így sokkal hangulatosabb. :) Reggel az ember a Balaton morajlására ébred, és este arra is alszik el. Kényelmes szobák vannak két fő részére, illetve a felújításoknak köszönhetően már családi négy ágyas szobák is vannak.
Különfürdős és közös fürdős szobák is jók, ez a családoknak is jó, hiszen nagy a fürdőszoba de azért mégis tudnak egymást nem zavarva pihenni, például ha már idősebbek a gyerekek, és szórakozni járnak, későn érnek vissza mégsem zavarják a szülőket, hiszen külön szobában vannak. Elég sok hely van a szobákban, kényelmesen el lehet férni. Velem kedves volt a személyzet, ebben sem találtam kivetni valót. Jó kis pihenés volt még a szezon végén, amikor már nem volt tele a szálloda. :) Ha esetleg rendezvény volt, az sem volt zavaró, éjszaka sem, tehát összegezve nagyon jó kis hely. :)
Akciós kuonnal mentünk augusztus utolsó napjaiban. Nagyon szépen felújított szálloda, igényesen berendezve. A kánikula dacára nagyon kellemes volt a szoba hőmérséklete. A személyzet készséges, a reggeli bőséges és finom. A part csodálatos, minden kényelemmel felszerelve, gyerekeknek is biztonságos csúzdás medencével, játékokkal. Biztos jövőre újra elmegyünk.
A szálloda felújított! A tisztaság kielégítő! Az étel választékos,finom,menyisége elegendő! A Strandja és a park csodálatos,kialakított tűzrakó hely,lengőteke,asztalitenisz,strand röplabdapálya, gyermekjátszótér,gyermekmedence! strandbüfé! A kiszolgálás tökéletes,emberi hozzáállás! voltunk már elitebb helyeken is,de nem voltunk ennyire megelégedve! Családosoknak is tökéletes választás!
A szálloda felújított, rendezett. A szobánk erkélyes volt, amiről rá lehetett látni a Balatonra és a saját strandunkra. A szállás strandjához füves park tartozott, ami rendezett, padokkal, kiülőkkel, gyerek medencével ellátott. A kiszolgálás is megfelelő, az ételek finomak, mennyiségük kielégítő.
A szálloda felújított, modern berendezéssel, a szobákhoz erkély van, nagyon tiszta, csendes. A svédasztalos reggel bőséges, változatos, finom. Nagyon jó, hogy a hotelnek saját strandja van, nagy zöld területtel, büfével. A városközpont gyalog kicsit messze van, de kellemes sétányon mehetünk odáig, amin az esti futásnak is hódolhatunk.
Érdemes, mert szuper fagyizó van az állomással szemben. :-) A hotel kedvezményes belépőt biztosít a szintén központban elhelyezkedő Ramada szálló fitness és wellness részlegébe - érdemes kihasználni! A Nereushoz közel van a hajóállomás, a rendezvényhelyszínek, és jó kirándulási kiindulópont is.
Fantasztikus egy hetes nyaralást töltöttünk el. A saját strand, az étterem, a kerti büfé, mind elnyerték a tetszésünket. A gyerekek is nagyon élvezték. A biliárd asztal nagyszerű játékokra csábít mindenkit. A kiszolgáló személyzet is nagyon rokonszenves. A kerti játszótéren is sokat játszottunk.
8220Balatonalmádi, Lóczy tér 3.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, őrzött: 2500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség