Hunguest Hotel Bál Resort Balatonalmádi bemutatkozása
Megnyílt a Balaton első, nemzetközi standard szerint épített és üzemeltetett, négycsillagos konferencia, wellness és resort szállodája, a Hunguest Hotel Bál Resort, amely egész évben várja kedves vendégeit.
Kiválò az elhelyezkedése. A személyzet minden tagja udvarias, kedves, segitőkész, mosolygos. Az étkezés bősėges, változatos. A fogyokùrázok, diétázok is megtalálják a számukra megfelelő étkezést. Még nem tapasztaltam sehol, hogy a 4 féle diétás tejet szolgáljanak fel. (Szòja tej, rizs tej stb.)
Korábban érkeztünk a szállásra, de nem volt gond elfoglalhattuk a szobát, nagyon kedves volt a személyzet. Az ételek bőségesek és nagyon finomak voltak. A panoráma szuper! Sajnos a tisztaság nem volt tökéletes, a zuhanytartó el volt törve, a matrac nagyon kényelmetlen volt. 2 éves kisgyermekkel érkeztünk, de a játszó rész szintén piszkos volt a hasznos játék kevés.
Remek a szálloda elhelyezkedése. Nagyon kedves a személyzet. Nagyon finomakat ettünk. A szobák tiszták voltak, egy kicsit retro. /Tv, szőnyeg,/a fűtés zúg :( De ez minket nem zavart. Fantasztikus volt a kilátás a szobából. Az uszoda nekünk megfelelt, de a wellness részleg bővítésre és fejlesztésre szorul, viszont a pihenő szoba kiváló volt.
A személyzet nagyon kedves, segítőkész. Az étkezéseknél mindig figyeltek arra, hogy folyamatos legyen a választék. Az ételek finomak voltak. A szobák tiszták és kényelmesek. Az ellátáson felül fogyasztott italok árai számomra magasak voltak. A Wifi nem igazán működött, szükség lenne a fejlesztésére, mivel a hotel hirdetéseiben szerepel a vezeték nélküli internet kapcsolat.
Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet nagyon kedves, az ételek kifogástalanok voltak. A szobánk Tihany felé nézett, s körbeláttuk a Balatont. Sokkal szebb volt, mint amire számítottam. Voltam már párszor ebben a szállodában, de még ilyen csodálatosan szép szobában eddig nem lehettem. Remélem, még máskor is lesz lehetőségem ott lenni.
Nagyon kedves személyzet,gálavacsora nagyon jól megszervezve,tetszett az esti éllozene,welneszrészlegtol kicsit tobbet vártunk,de ígyis megfelelo volt,Koszonnyuk nagyon joĺ éreztuk magunkat
Most volt alkalmam megtapasztalni milyen az ősz a Balatonnál, egy kellemes szálláshelyen, figyelmes személyzettel a recepción és az étteremben. A szálloda fekvése csodálatos panorámát nyújt, a szobák minősége viszont nincs összhangban ezzel. . . ezt értem a állapotára: talán a padlószőnyeget, a TV-t ki kellene cserélni, és egy kellemesebb benyomást keltene amint belépünk a szobába.
Az étterem és személyzete kiváló, az étel választék és annak minősége a maximális pontszámot kaphatja, tiszta és nem zsúfolt még telt ház esetén sem ! A vellnes részleg tiszta, karbantartott, a személyzet udvarias, segítőkész. Összességében nagyon jó hely a Hotel Bál Resort Balatonalmádi ! !
Általános megelégedettség volt részemről.Nagyon jól éreztük magunkat.Talán amin v áltoztatni kellene az a tv adás és a tv készülékek minősége.A mai technika mellett csapnivaló!
A szálloda nagyon jó helyen fekszik, szép a kilátás a Balatonra. Az ételek változatosak és jó ízűek voltak. Javasolnánk a jacuzzi kibővítését, mert jelenleg elég kicsi. Kellemes volt az esti zene és a bűvészműsor is.
Nagyon meleg volt a szoba.Nem müködött a légkondi.A mini bár nem működött minden meleg volt.Az étterem szuper volt a választék is bőséges volt.A pincérek gyorsan kiszolgáltak.Wifi gyors volt!