Csilla étterem értékelései

Értékelései
51
45
26
55
4
0
83

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Csilla értékeléseit!

Olvasd el Csilla étterem értékeléseit!

Csilla értékelései

Borongós délutáni ebéd! -

Görög Kancsó Étterem Szentendre

2018. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. december 2.
Egy esős napon tévedtünk be ebédelni,az étterem külső teraszán ültünk. A pincér kissé rossz (időjárásnak megfelelő)hangulatban fogadott bennünket. Az ételek választéka megfelelő,az adagok is jó nagyok voltak. A városkában hétfő délután szinte 2-3 étterem volt nyitva,amin nagyon elcsodálkoztunk. Választásunk nekünk jól sikerült az ételek finomak voltak.
Megosztom
2018. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. november 2.
Már többször jártunk itt mióta megnyílt az étterem,jó kis designe,jó felszolgálók,minőségi ételek ,hazai alapanyagok jellemzik kicsit más formában. . . és ez adja az étterem népszerűségét,van benne egy kicsi gourmet,egy kicsi magyaros,és egy kis plussz amit ők adnak hozzá. Az adagok nagyok ,az ételek szépen tálalva és finoman elkészítve.
Megosztom
Hangulatból ötös! -

Fogadó a Fehér Hattyúhoz Bikal

2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 24.
A Puchner Kastélyban megszállva látogattunk át,míg szobánkra vártunk-így megebédeltünk itt. Hangulatos kis hely,általában 1 leves ,2-3 féle második és köret,és 1 féle sütemény választható. A 3 nap folyamán szinte ugyanazok. Ez a kis étterem főleg az élménybirtokra látogatóknak ajánlott,akik megéheznek útközben és betérnek egy kis meleg kajára.
Megosztom
2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 24.
Augusztus 20-án vacsoráztunk a családdal ebben az étteremben. Általában ilyen időszakban foglalás nélkül ,ne is próbálkozzon az ember bejutni. Mi előre gondolkodtunk és lefoglaltuk 3 nappal előtte. Az étterem kiszolgáló személyzete kedves,mosolygós,és a kiszolgálás is aránylag gyors a nagy tömeghez képest. Az ételek inkább hagyományos,magyaros jellegűek,és óriási adagot tartalmaznak.
Megosztom
Éttermek gyöngye -

Oldies Szeged

2017. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. december 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Karácsony másnapján foglaltunk ide,hogy kipróbáljuk ezt az éttermet. A környezet barátságos,átlátszó üveges kandallóban fűtöttek,nagyon látványos volt az étterem berendezése is. A személyzet mosolygós,és kedves. Az étlap változatos,az ételek aránylag hamar elkészültek. Az ital kínálat is bőséges és változatos.
Megosztom
2017. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. november 20.
Lányom szalagtűzőjéről sétáltunk át a színházból ,véletlenszerűen asztalfoglalás nélkül. A pincér pár pillanat várakozási idő után ,elhelyezett bennünket egy asztalhoz. Nagy örömmel ,éhesen választottunk az étlapról ételeket. Az étlap változatos ás sokféle. A nemrég felújított étterem nagyon szép,a kiszolgálás jó,sokan is voltak,mégis időben érkezett az étel.
Megosztom
Finomságok -mosollyal párosítva! -

Nonna Rosa Debrecen

2017. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. november 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Először jártunk ezen a nemrég nyílt helyen. Bűbájos ,nagyon szépen berendezett ,igazán stílusos étterem. Alsó és felső szintből áll,a választék főleg halételek,pizzák. A halételek inkább az étterem különlegességei-vörös tonhal,kagyló,languszta,rákok,lazac,homár-azok is különlegesen elkészítve és igazán esztétikusan tálalva. De van báránycomb,bélszín,olasz tészták.
Megosztom
Szépségek és különlegességek egyhelyen! -

Hotel Délibáb - Mirage Étterem & Kávézó Hajdúszoboszló

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 1.
Nem előszőr jártunk a Mirege Étteremben,ha finom és különleges ételeket szeretnénk enni,ide jövünk. Különleges alapanyagok,jó minőségű és megfelelő mennyiségű ételek vannak,gyönyörű tálalással. A környezett szép,rendezett,a felszolgálók előzékenyek,kedvesek és nagyon értik a dolgukat. A színvonal ,bőven megfelel a 4 csillagos szállodának.
Megosztom
Igazi olasz ízek a törökverő magyaroknál. -

Bar Italia Étterem Eger

2017. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. április 25.
Egerszalóki wellnesshétvégén beautóztunk Egerbe,mert nagyon szeretjük ezt a várost. A Dobó téren rátaláltunk a Bar Italia nevű aprócska étteremre. Nagyon hangulatos hely. Mindent látni. A konyhát a pultot a teljes személyzetet és ettől még hangulatosabb az egész. Az étlap minimális és szerintem ez a sikerük titka. Kétféle leves,nyolc-tízféle tészta étel változatos tésztafélékből.
Megosztom
2017. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. április 6.
Már régen nézegetjük,hogy kipróbáljuk az Ikon-t,mivel jókat hallottunk róla. Egy szombat este asztalfoglalás nélkül érkeztünk . Nagyon kellemes ,hangulatos hely,sok palack bor,pezsgő díszíti a falakat. Látványra már bejött az első percben. A pincérek nagyon kedvesek,előzékenyek. Itt mindenki "előkelőnek" érezheti magát.
Megosztom
3 oldalon / 26 találat


TérképX