Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
Csilla
72324102
Országjáró - 53 városban járt márFelfedező - 11 helyen első értékelőNépszerű író - 53 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 102 feltöltött kép
Fotói
102 fotó
Itt járt már

Csilla adatlapja

108Értékelés
72
32
4
102
Bemutatkozás
Imádom a wellnest,szeretem tesztelni a szállodákat.Szeretem a szép,különleges helyeket,bár nem kell hogy sok csillagos legyen a hely,de legyen különleges valamiben eltérő a másik szállástól!!Minden szállodában jól érzem magam,feltétlenül a pozitívumokat nézem,a hibák csak ,belém esnek!,A spa rész a gyengém,reggel 7-kor már szaunázni szeretek,reggeli előtt.Minden látogatásom szinte fel van építve!!Mindig várom a következő utazásunkat..az éltet a a munka mellett.
Így utazok, így járok étterembe
Az éttermeket ahol járunk ,mindig ajánlás szerint szoktuk kiválasztani!A környezetünkben elég sok helyet kipróbáltunk már,vannak bevált kis éttermeink,és vannak olyanok amelyeket ünnepek,/névnap,szülinap/alkalmával próbálunk ki,mivel anyagi vonzatai is vannak!Szeretjük az új ízeket,ínyenc dolgokat is!A férjem mester szakács ezért szívesen hallgatok rá étteremválasztás tekintetében!
Ilyen vagyok
Ínyenc  •  Aktívan pihenő  •  Gyógyvízben ázó  •  Wellness-mániás  •  Vízimádó  •  Ebben minden benne v
Regisztráció2013.04.23
Utoljára itt2023.03.01

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2022. április 8.barátokkal járt itt
Többször megfordultunk ebben a kis ékszer dobozban a Körös partján! Mióta kibővítették a japán fürdővel és a kinti termál medencével azóta még szívesebben járunk. Legyen az családi pihenés vagy céges buli. A tisztaság ,a kényelem nem változik. Évek óta tarja a színvonalát ez a szép kis szálloda! Itt még nem csalódtunk!
5Személyzet
5Tisztaság
4Ár / érték arány
5Kényelem
5Szolgáltatások
5Étkezés
5Elhelyezkedés
Kiváló 2022. április 23.a párjával járt itt
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Hűs áprilisi napon tévedtünk be ,ebbe a kis hangulatos helyre. bár nem étkeztünk ,de egy nagyon finom teát fogyasztottunk el .Szép környezet, fiatalos lendület jellemzi a helyet. Elhelyezkedése nagyon jó ,pont az utca fronton van. Kinti-benti kiszolgálás van, kint plédekkell várják aki fázik.Jól felszerelt kis kávézó.
5Ételek / Italok
4Kiszolgálás
5Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság
Kiváló 2022. április 23.a párjával járt itt
Véletlenül találtunk rá erre a kis helyre Balatonfüredről visszafelé. Nagyon hangulatos családias hely. Kicsi étlappal de annál hangulatosabb környezettel . Helyi termelők alapanyagait használják, inkább a gourmet kategóriába sorolandó kis étterem. Nem is csalódtunk. Nagyon finom volt a medvehagyma krémleves, a fogas és a túrógombóc sütve.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság