Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nyugodt, csendes, csak ez az előnye

Berény Naturista Kemping BalatonberényBerény Naturista Kemping Balatonberény a térképen

Átlagos 2015. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 4.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az országban csak 3 van ilyen, egy Szegeden, egy itt Balatonberényben, egy Akaliban. Nemigen versenytársa egyik a másiknak, főleg, hogy az utolsó kettő egy cég kezében van. Tehát nemigen kell versenyeznie másokkal. Meg is álltak a 30 évvel ezelőtti színvonalon. Persze néhány éve volt egy „frissítés” de nem sok eredményt hozott.
Ha camping és szállás, akkor beszéljünk a motelről. Hosszú faház, melyben farostlemezből választottak le néhány szobát. A berendezés 2 ágy, egy szekrény, mosdó csap. Az ablak nem záródik, légkondi nincs, hangszigetelés nincs, konyha nincs, a folyosón 3 hűtő, közös zuhanyzó, közös WC, a zuhanyzóban véletlenszerűen van melegvíz. Sajnos erre a szállástípusra 2 pontot kell adnom az igénytelensége miatt.
Faház: Ez már több helyiségből álló komplett faház önálló konyhával, WC-vel, szobával. Sajnos ez is 30 éve épült, ablakok nem záródnak, légkondi nincs, hangszigetelés, hőszigetelés nincs. Nagy előnye, hogy önálló vizesblokkja és konyhája van. Ezért erre 3 pontot adok.
Mobilház: Bakokra telepített, teherautóval bármikor elvihető ház. Már modernebb kivitelű, az ablakok csukódnak, a konyha működik, önálló vizesblokk, saját terasz jellemzi. Nincs légkondi, nincs fűtés. Az ára viszont 3 csillagos szállodai ár, igaz benne van a strandbelépő és a parkolás.
Egyetlen szálláshoz sem jár ellátás, azt mindenkinek magának kell intéznie, de ebben segít a campingben megtalálható étterem is.
Ha már itt tartunk akkor az étterem: Sorbanállós rendelés, előre fizetés, majd fél-háromnegyed óra várakozás az ételre. Itt is teljesen feleslegesen szól a zene. Nemdohányzó a terasz, legalábbis ki van írva, aztán vagy betartják vagy nem. Megint csak nem összehasonlítható városi étteremmel. Van bankkártya és Szépkártya elfogadás. Az étel jó minőségű, de megint sokszor nincs az ami ki van írva (étlap nincs). A kiszolgálás lassúsága miatt és az előre fizetés miatt 3 pont.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Személyzet:Gyenge
Tisztaság:Gyenge
Ár / érték arány:Kiváló
Kényelem:Gyenge
Szolgáltatások:Gyenge
Étkezés:Átlagos
Elhelyezkedés:Kiváló
Fényképek (8)
Berény Naturista Kemping Balatonberény - SzobákBerény Naturista Kemping Balatonberény - SzobákBerény Naturista Kemping Balatonberény - Külső képBerény Naturista Kemping Balatonberény - Külső képBerény Naturista Kemping Balatonberény - SzobákBerény Naturista Kemping Balatonberény - KörnyékBerény Naturista Kemping Balatonberény - SzobákBerény Naturista Kemping Balatonberény - Környék

Berény Naturista Kemping további értékelései

2019.08.03a párjával
Hàrom napot töltöttūnk itt a naturista parton...nekūnk nagyon tetszett..nyugalom,tisztasàg,mobilhàzak tökèletesek...mindenki kedves ès mosolygòs...retrò èrzès az megvolt..picit visszamentūnk az időben,deee talàn ez volt a legjobb...
2016.08.22a párjával
Kiváló
Egy alkalommal jártam itt, de tudom, vissza fogok menni. A Balaton partján védett helyen, kíváncsi tekintetektől elzártan élvezheti az ember a meztelenség előnyeit. Jó árak, tiszta helyiségek, a kényelem minden szinten. Saját stranddal rendelkezik, nagy napozóstéggel. A sátorhelyekhez...
2015.08.20a párjával
Gyenge
A kemping elhelyezkedése nagyon jó, ápolt és szép a terület, nyugodt környezetet biztosit. Faházat béreltünk, elönye a saját vizesblokk, és semmi más. Öreg, vacak berendezés. A törölközök rongyosak, amelyeket nem cserélnek rendszeresen még külön kérésre sem. Az étterem kinálata számunkra...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Balatontourist Berény Naturista Kemping Balatonberény - Napi árak önellátással
Napi árak önellátással
05.10-09.23.
Balatontourist Berény Naturista Kemping Balatonberény
30.000 Ft / 2 fő / éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
61.485 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
Kikapcsolódás nyugdíjas kedvezménnyel
2024.06.14-ig
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
64.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval