Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Balatoni Gömbkilátó Balatonboglár

Így is ismerheted: Xantus János Gömbkilátó
4,7
3
értékelés
2. helyezett
városi Kilátó közül
Kategória
Kilátó
Balatoni Gömbkilátó Balatonboglár
Balatoni Gömbkilátó BalatonboglárBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár
Balatoni Gömbkilátó BalatonboglárBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár
21 fotó

Balatoni Gömbkilátó Balatonboglár bemutatkozása

Eredetileg a magyar alumíniumipar jelképeként mutatták be a BNV-n, majd a hatvanas évek végén került a Balatonboglár közepén található Várdombra. A 15 méter átmérőjű, 240 háromszöglemez alkotta Xantus János Gömbkilátó Zics László építész javaslatára díszkivilágítást kapott, így a 165 méter magasan álló építményt még az északi partról is látni lehet.
Tovább olvasom >>

3 vendég értékelése alapján

Kihagyhatatlan
67%
Érdekes
33%
Átlagos
0%
Kihagyható
0%
Időpazarlás
0%
Kihagyhatatlan

3 vélemény
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
H55 Balatonlelle Apartmanházak - Karácsony
Karácsony
12.22-27.
H55 Balatonlelle Apartmanházak
100.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
2023.12.22-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
71.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat
Senior ajánlat
2023.06.30-ig
Hotel Freya Zalakaros
101.490 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval

Balatoni Gömbkilátó Balatonboglár vélemények

Kihagyhatatlan 2022. augusztus 19.családjával járt itt
Késő délután mentünk fel a kilátóhoz, ekkor már nem kellett belépőt fizetni és gyönyörű színekkel volt megvilágítva a gömb váz. A kilátás esti fényben is mesés. Autóval és gyalogosan is megközelíthető.
Milyennek találod ezt az értékelést?
19
990
963
21199
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 431 városban járt márFelfedező - 1178 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 21199 feltöltött kép
Érdekes 2022. február 7.a párjával járt itt
A kilátó környéke szépen kiépült egy nagy szórakoztató centrummá, nagy kalandpark van az odavezető út mellett végig. Lent lehet leparkolni, azután séta felfelé, nem túl erős emelkedőn. Ma Mária-kegyhelyeket kerestünk, az egyik éppen itt van a kilátó mellett. Nyilván felsétáltunk a kilátóba is, a közeledő alkonyat szépen festette a Balatont.
Itt fényképeztem:
Balatoni Gömbkilátó Balatonboglár - EgyébBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - Külső képBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - Külső képBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - EgyébBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - Külső képBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - Külső képBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - EgyébBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - BelsőBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - BelsőBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - BelsőBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - EgyébBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - BelsőBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - BelsőBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - EgyébBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - BelsőBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - BelsőBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - BelsőBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - EgyébBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - Egyéb
Még több kép (16 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 1 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.