Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Balatoni Gömbkilátó Balatonboglár

Így is ismerheted: Xantus János Gömbkilátó
4,8
4
értékelés
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
1. helyezett
városi Kilátó közül
Kategória
Kilátó
Balatoni Gömbkilátó Balatonboglár
Balatoni Gömbkilátó BalatonboglárBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár
Balatoni Gömbkilátó BalatonboglárBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár
31 fotó

Balatoni Gömbkilátó Balatonboglár bemutatkozása

Eredetileg a magyar alumíniumipar jelképeként mutatták be a BNV-n, majd a hatvanas évek végén került a Balatonboglár közepén található Várdombra. A 15 méter átmérőjű, 240 háromszöglemez alkotta Xantus János Gömbkilátó Zics László építész javaslatára díszkivilágítást kapott, így a 165 méter magasan álló építményt még az északi partról is látni lehet.
Tovább olvasom >>

4 vendég értékelése alapján

Kihagyhatatlan
75%
Érdekes
25%
Átlagos
0%
Kihagyható
0%
Időpazarlás
0%
Kihagyhatatlan

4 vélemény
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
H55 Balatonlelle Apartmanházak - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.09.01-ig
H55 Balatonlelle Apartmanházak
92.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.08.09-ig
Hotel Kapitány Sümeg
86.080 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2024.09.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
60.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval

Balatoni Gömbkilátó Balatonboglár vélemények

41
122
74
880
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 86 városban járt márFelfedező - 40 helyen első értékelőNépszerű író - 52 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagság
Kihagyhatatlan 2023. szeptember 24.barátokkal járt itt
Szállásunktól nem olyan messze található a híres balatonboglári Gömbkilátó, így természetesen elsétáltunk ide. Új érdekesség a nem is olyan régen megnyitott lombkorona tanösvény, amire szintén nagyon kíváncsiak voltunk. A belépők roppant kedvezményesek, ezek megvásárlása után a tanösvényen kezdtük meg a kis túránkat.
Itt fényképeztem:
Balatoni Gömbkilátó Balatonboglár - EgyébBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - EgyébBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - EgyébBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - EgyébBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - EgyébBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - EgyébBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - EgyébBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - EgyébBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - EgyébBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - Egyéb
Még több kép (7 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
Kihagyhatatlan 2022. augusztus 19.családjával járt itt
Késő délután mentünk fel a kilátóhoz, ekkor már nem kellett belépőt fizetni és gyönyörű színekkel volt megvilágítva a gömb váz. A kilátás esti fényben is mesés. Autóval és gyalogosan is megközelíthető.
Milyennek találod ezt az értékelést?
25
1206
1794
36144
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 605 városban járt márFelfedező - 1925 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 36144 feltöltött kép
Érdekes 2022. február 7.a párjával járt itt
A kilátó környéke szépen kiépült egy nagy szórakoztató centrummá, nagy kalandpark van az odavezető út mellett végig. Lent lehet leparkolni, azután séta felfelé, nem túl erős emelkedőn. Ma Mária-kegyhelyeket kerestünk, az egyik éppen itt van a kilátó mellett. Nyilván felsétáltunk a kilátóba is, a közeledő alkonyat szépen festette a Balatont.
Itt fényképeztem:
Balatoni Gömbkilátó Balatonboglár - EgyébBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - Külső képBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - Külső képBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - EgyébBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - Külső képBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - Külső képBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - EgyébBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - BelsőBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - BelsőBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - BelsőBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - EgyébBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - BelsőBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - BelsőBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - EgyébBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - BelsőBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - BelsőBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - BelsőBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - EgyébBalatoni Gömbkilátó Balatonboglár - Egyéb
Még több kép (16 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 1 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.